• מה קרה לסמלים בפורום?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @magicode @administrators
  • משהו מוזר בשאטרסטוק

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    C
    תודה רבה הסתדר
  • אתרוג בודקים תמונות ידנית?

נעול
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    @שואף לא מצאתי בכבוד http://lmgtfy.com/?q=site%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.prog.co.il+אתרוג+פלוס+תמונות
  • חסימת אפשרות להורדת סרטים במייל

16
    1 הצבעות
    16 פוסטים
    4k צפיות
    ליכטל
    @ww199ww א. זה לא נכון וכפי שכתב @magicode. ב. הבאתי א"ז (בפוסט הנוכחי) כפתרון למעבידים, ולכן לא כ"כ משנה המחשב האישי.
  • היום יום חריג??

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    778 צפיות
    אין תגובות
  • כתובות URL של נטסטיקים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    856 צפיות
    9579
    @שואף כמדומני שזה ברמת כרטיס רשת. .................. אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • חומה ודעת:

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    800 צפיות
    גלינגג
    @משפחת-כהן השבוע לא התפרסם ביתד.
  • האם יש אפשרות לפתוח בנטפרי אתר שהוא חסום ע"י החברה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    לליל
    עד כמה שידוע לי - כן
  • רשת ביתית בנטפרי

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    62626
    @אבק אמר ברשת ביתית בנטפרי: @shraga עידכנתי ועכשיו כתוב 'לוינדוס אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה' הגדרת קבוצה ביתית זה דבר שהרבה פעמים לא מצליח, בשביל מה אתה צריך את זה? גם בלי ההגדרה הזו כל תיקיה משותפת ברשת תהיה נגישה לכל מחשב שמחובר לרשת. ובכל מקרה זה לא משהו שקשור לוויפרי.
  • מהדרין נט

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @ליכט צודק ערכתי.
  • מוניטין

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    746 צפיות
    שלום עולםש
    בשביל זת המושג 'תיאור כלי' (מה שרואים כשמרחפים על פריט, תיאור קצר' אני רחפתי על זה וכיוון שאין איך אידע?:bow_tone2:
  • wifree נתקעת ומאטה את המחשב לאחר חזרה ממצב שינה

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    4k צפיות
    לליל
    @clickone תודה בהתחלה אחרי השידרוג (לפני כשנה) זה עשה לי המון בעיות לחלקן התרגלנו כך שגם אני חושבת שבלי קשר לוירפי הוינדוס 10 מידי מעמיס על המחשב השאלה מה אני יכולה לעשות כעת כלומר האם יש דרך אחרי שנה למחוק את וינדוס 10 ולחזור ל7? @magicode אמר בwifree נתקעת ומאטה את המחשב לאחר חזרה ממצב שינה: תשלחו פניה בפניות תכתבו שאני ביקשתי שתשלחו ואני יבדוק את זה בשליטה מרחוק בלנ"ד. תודה רבה! היום זה לא רלונטי לגביי אבל מחר אי"ה אשלח פניה
  • שגיאת התחברות. קשור לנטפרי?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @לבלר אכן טעית. הבעיה באה לידי ביטוי בנטפרי רק לגבי תמונות שלא חזרו מבדיקה, או לגבי מצטרף חדש, עיי"ש.
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    11 צפיות
    אין תגובות
  • כל הקטגוריות

18
    2 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    chaimkeC
    @מעמד לא שוכח ו"תודה" לכל מי שדואג להזכיר לי
  • נטפרי 019- נטוזיוון- פקס?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    937 צפיות
    A
    פניתי לנטווזויון [סלקום] ואחרי 45 דקות על הקו ושליטה מרחוק אמרו לי שכל ההגדרות בסדר וצריך לפנות ליצרן. בבזק זה עבד. מה עושים עכשיו?
  • איטיות מחרידה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    בן של מלךב
    הכל תקין זורם חלק, אם יש לך בעיה פנה אלינו ונסדר לך מקומית, היום סידרו ללקוחה איטיות שנבעה בכלל בגלל המחשב שלה. @nyb
  • מנהל המשימות של windows

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    שלום עולםש
    אז, יש מישהו שמשתמש עש משהו דומה וזה עובד טוב, אצלי פשוט מתנתק כל כמה שניות/דקות (אני מדבר עם המגביר שמיוחד לזה..)
  • הידברות - לא רואה את הכתבה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    597 צפיות
    ה
    @shraga תודה כעת גם אני רואה. מעניין כי לפני כן אני לא ראיתי כלום חוץ מהכותרת
  • בדיקת תמונות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @ayys613 http://www.kolzchut.org.il/he/עיד_אל_פיטר_(חג_סיום_צום_הרמדאן) עיד אל פיטר (חג סיום צום הרמדאן) 2017 יחול מיום ראשון ה- 25.06.2017 עד יום שלישי ה- 27.06.2017