• סינון במדינות נוספות

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    כן אני יודע שחבילת גלישה ישראלית לסים בארה"ב עלותה בסביבות 200 ש"ח לפחות וכן אני מחפש מישהו שמכיר מחיר יותר סביר
  • למה נחסמו תמונות שאני העלתי

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    4k צפיות
    magicodeM
    @ww199ww צודק. אני מעדיף שהם יחמירו מאשר שהם יקלו. היו תמונות של חוף ים שבקטן לא ראו בעיות אבל בהגדלה ראו בעיות. לכן הם מחמירים. ולכן יש לנו אחוז טעויות מאוד קטן ואני מדבר על כלל הטעויות גם תמונות שנפתחו בטעות שכן מדווחים עליהם.
  • ווצאפ למחשב

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    3k צפיות
    קלונימוסק
    גם דרך נט פרי. את הפתרון יכלתי כבר לכתוב לשואל הראשון.... אני מאמין שעדיף לא לכתוב בריש גלי ומי שיש לו צורך שיפנה למוקד.
  • אלבומים דיגיטליים

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    700 צפיות
    אין תגובות
  • חנות ווינדוס

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    @a0533057932 חנות האפליקציות פתוחה בצורה חלקית. באם נתקלתם בשגיאה יש לשלוח הקלטת תעבורת אינטרנט בפניה באיזור האישי. .................. אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • 'חיבור זה אינו בטוח'

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @משפחת-כהן להתעלם!
  • חנויות ספרים אינטרנטיות בעברית

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    775 צפיות
    baruchB
    סטימצקי וצומת ספרים, זה ממש לא חנות של ספרים מקצועיים. יש שם את כל הזבל. וגם קצת ספרים מקצועיים. אם תביא חנות של ספרים מקצועיים בלבד, אין שום בעיה לפתוח
  • נט-סטיק חסום לחברה אחת

38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    7k צפיות
    מ
    למי שלא עבד לו (וגם לי) שם משתמש וסיסמא: ADMIN. שינסה באותיות קטנות admin (ועבד לי). אבל עדיין יש לי בעיה שהנטסטיק לא מזהה את הסים של 019.
  • 3 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @aiib אצלי אלו הפרסומות כל הזמן.
  • בעניין וידיאוטוב

49
    0 הצבעות
    49 פוסטים
    8k צפיות
    א
    החיפוש עובד כך: בברירת מחדל יש הגבלה, אם המשתמש כתב תגית בשדה של התגיות, השרת בודק קודם אם התגית הזו נמצאת באחת מהקטגוריות הנ"ל (מדריכי תוכנה, שיעורי תורה, מדריכים שונים), אם כן, הוא מסיר את המגבלה. אם המשתמש לא משתמש בכלל בחיפוש תגית אלא רק חיפוש חופשי, המגבלה נשארת בברירת מחדל. לכן אם אתה רוצה לקבת תוצאות בלי הגבלה, אתה חייב לכתוב תגית מאחת הקטגוריות.
  • בזק חסמו לי את הראוטר

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @957 ולכן רציתי להוסיף את המקרה שהבאתי, שלמרות שהחלפנו גם ראוטר אחר שאז כמובן גם הכתובת mac שונה, ואם כל זאת הייתה אותה חסימה, ורק אחרי ש019 דיברו עם בזק, זה הסתדר מיד. כלומר שבאפשרותם גם לחסום גם ברמת התשתית, שמסתבר שזה לא כ"כ עולה בקנה אחד עם החוק, הראוטר שייך לבזק אך התשתית שכורה ל019.
  • אנדרואיד בנטפרי

68
    0 הצבעות
    68 פוסטים
    16k צפיות
    מ
    וטוב שחוזר לכותרות. אני חוזר ומדגיש אין שום היתר לאף יהודי להחזיק במוצר שדרכו יכול לבוא לידי מכשול. אם בטלפון של כמה דקות לחברה שמשוקת את המוצר-פותחים דברים שעלולים לבא לידי מכשול-אין להחזיק מוצר כזה מלכתחילה. אין שום רב שיכול להתיר ליהודי להחזיק דבר המביאו לידי מכשול. כמה פעמים זעקו גדולי ישראל ובפרט מרן שבט הלוי זצוק"ל-שאין להחזיק אינטרנט לצרכי פרנסה אם זה לא מסונן כראוי. כל מה שאנחנו מביאים פרנסה הוא כדי שיהיה לנו איך לבנות בית על אדני התורה והיראה, המכשירים הללו הם ההיפך הגמור. אין ליהודי העומד מול שאלה של איסור ברור מול צרכי פרנסה, אלא לותר על מקור פרנסה זה, ולבקש מהשם שבזכות זה יביא פרנסה יותר ברווח ממקום אחר בלי מכשולים
  • וידאו-טוב חסום בנטפרי?.... היתכן???...

14
    2 הצבעות
    14 פוסטים
    10k צפיות
    דברים בטליםד
    @WWW אם הוא יודע אז בסיידר
  • Bluetooth במחשב

bluetooth
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @סופר אמר בBluetooth במחשב: @יהודי-פשוט לא איכפת לי לקנות את זה ממך. אני כבר מעלה ל מג'יקוד
  • 19 הצבעות
    54 פוסטים
    13k צפיות
    shragaS
    @ani אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2: צר לי אך עדיין יש אצלי עיכוב גדול מאוד!! למרות שכתוב 2 שניות.. אני באמצע בניית אתר וזה הופך לבלתי אפשריכל העלאה של חלקיק תמונה אני צריכה לחכות שעתיים תבקש במערכת הפניות שיחריגו לך את האתר או יפתחו אותו לכולם ללא סינון באם זה אפשרי
  • שליחת קבצים בMagicode

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    WWWW
    @מעמד כשאתה מעלה קובץ גדול, זה מחולק להרבה בלוקים קטנים.
  • גלישה במכשיר סלולרי דרך WIFI נטפרי

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    7k צפיות
    62626
    @makomrar אמר בגלישה במכשיר סלולרי דרך WIFI נטפרי: @6262 אז יש מה לצפות שמשהו יקרה עם זה? עדכון: הנושא טופל וסודר כרגע אפשר להשתמש במכשיר בצורה רגילה דרך הרשת של נטפרי. אני עברתי בזכות זה כרגע, מחיבור דרך VPN לחיבור ישיר של 019 (עם השירות היעיל של @957 ) חשבון ה VPN ישמש מעתה למטרתו העיקרית, חיבור בעת הצורך דרך רשת מזדמנת. תודה לכל מי שטרח בכדי לסגור את הפינה הזו.
  • את החידוש הזה ראיתם?

84
    11 הצבעות
    84 פוסטים
    19k צפיות
    דברים בטליםד
    @dLive אמר באת החידוש הזה ראיתם? ועוד דבר אחד, איפה בדיוק אמורים לדעתך להכניס את השיר הזה באזור האישי? במקום מה? אה סליחה לא לאזור האישי אלא אני מכיר את השיר וגם ריציתי להראות מבינות באידיש
  • סקייפ - מה היא חוסמת?

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    ק
    @מתעניין-בכל אגב, לא ניתן לצפות בפוסט הנ"ל. יש הגבלה מסוימת?
  • הצלצול של הנטסטיק החסיר לי פעימה

45
    0 הצבעות
    45 פוסטים
    9k צפיות
    ק
    @chaimke4 אני לא מבין אתה לא מצליח לראות אחרי זה מי שלח את ההודעה?