• חומה ודעת - פרק י"ג

1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    623 צפיות
    אין תגובות
  • התקשרו אלי מאתרוג...

2
    15 הצבעות
    2 פוסטים
    808 צפיות
    chaimkeC
    כלב נשך אדם
  • אתר להטענת טוקמן

טוקמן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @a0533057932 ציטוט מהויקי: תמונת קאפצ'ה (CAPTCHA) לא חוזרת מבדיקה תיאור: ישנם אתרים שונים אשר במטרה להבטיח שהתשובה אינה מופקת באמצעות מחשב הם משתמשים עם תמונת קאפצ'ה הכוללת אותיות או מספרים המופיעים בצורה מעוותת על המסך והמשתמש צריך לזהות אותם ולהקליד אותם. תמונות אלו מתחלפות בד"כ עם כל ריענון של התמונות בדף, ולכן בנטפרי באם התמונה מוגדרת להישלח לבדיקה אזי תמיד היא תופיע מפוקסלת עקב מנגנון ריענון התמונות. פיתרון: יש לשלוח פניה דרך מערכת הפניות עם הלינק של התמונה המשתנה. עדיף לשלוח גם את הכתובת של הדף עצמו.
  • החלפת כתובת דואר אלקטרוני

6
    4 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    יוליוסי
    אני הייתי לפני איזה 6-7 שנים באתרוג ועד היום הם מפנים אלי... זה היה טוב אם זה לא היה ספאם כל השאר מכירים את הכתובת החדשה שלי
  • חריגה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    896 צפיות
    מ
    @ששלום עיין באשכול ש @יהודי-פשוט כתב כאן
  • רשות המיסים

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    H
    אצלי עדין לא הסתדר בכניסה למשרד החינוך
  • האתר וידאו טוב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    zvizviZ
    כנראה מדובר בתוצאה שחסומה בנטפרי. אולי @אברהם-כהן יוכל להסיר אותה מהאתר.
  • אתר גיוס בני הישיבות

נעול
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    בבמה זו, לא אמור להתנהל דיון על אתר זה או אחר. במקרה הספציפי שאתה מדבר עליו, האתר יהיה פתוח כל עוד לא יהיה שם דברים נגד רבנים אחרים. אם יהיה שם תוכן נגד רבנים אחרים, הוא ייחסם מיד. ואני נועל את האשכול בכדי לא לפתח דיון על הנושא. ואין לפתוח אשכולות אחרים בעניין.
  • התקנת נט סטיק

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    יוליוסי
    איפה מגדירים? (אם אני קונה קו לעצמי אני עושה את זה דרכך, השרות שלך מפעים!)
  • לא מצליח להפעיל את קובץ הנסיון

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    @אבס לאיזה סינון הנך מחובר כיום ? יש לך תוכנה במחשב או רק על הספק ? תוכל לפנות אלי לקבלת שם משתמש וסיסמה לראוטר לנסיון .................. אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • קוד אימות נחסם

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    dLiveD
    @מיכ-מיכ אין לזה פתרון, צריך לפנות למערכת הפניות, ולשלוח להם קישור לדף המדובר, שבו נמצאת התמונה שלא רואים. הם יטפלו בזה, ויגרמו שהתמונה תופיע כרגיל.
  • חיפוש בשורת הכתובת

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @957 תודה רבה מעניין איך זה הגיע לשם. אז שיניתי לגוגל.
  • התקנת תוכנת WiFree ב-Windows 7

22
    2 הצבעות
    22 פוסטים
    3k צפיות
    baruchB
    נכון. רק הרבה יותר קל להסביר ולבצע.
  • נטסטיק או ראוטר

78
    0 הצבעות
    78 פוסטים
    16k צפיות
    WWWW
    @magicode אמר בנטסטיק או ראוטר: @WWW אתה מתעלם לגמרי מהטסט שהצעתי לך לעשות (לא יודע למה). בכל מקרה בשבילי תעשה את הטסט שאמרתי . מעניין אותי מה יצא מזה. עשיתי כדבריך (3 העלאות כבדות למג'יקוד), ובצעתי שיחה יוצאת לנייח, וזה לא התנתק למשך יותר מ 30 דקות! אולי זה מתנתק רק לנייד, וזה מכוון.
  • API לבדיקת קטגוריה של אתר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    747 צפיות
    ש
    מצאתי משהו, ייתכן שזה יספיק לי (אבל עדיין אשמח להמלצות בדוקות). שולחים בקשת POST בשם URL עם כתובת האתר המבוקשת, לכתובת הזו http://sitereview.bluecoat.com/rest/categorization מתקבלת קטגוריה.
  • תוכנת נטפרי

37
    3 הצבעות
    37 פוסטים
    7k צפיות
    סופרס
    @מעמד כדי לסגור את שאר הסמלים, תיכנס למנהל משימות, ותחפש WiFree Tray", ולחץ על סיים המשימה.
  • הוט מובייל - נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    813 צפיות
    A
    @רובוט הא סורי לא מבין בזה אבל לידיעתך: החבילה “ללא הגבלה” של החברה מציעה שיחות, הודעות טקסט וגלישה סלולרית ללא מגבלת נפח, אולם באותיות הקטנות ניתן למצוא את המגבלות שיחולו על המשתמשים בחבילה. תחת תנאי שימוש הוגן מציינת החברה כי תוכלו לבצע שיחות ולשלוח הודעות טקסט עד ל-5,000 יחידות (דקות שיחה או שליחת הודעות) ולגלוש בנפח של עד 100 גיגה-בייט מידי חודש. בנוסף, מציינת החברה כי תחת שימוש הוגן חבילת “גלישה חופשית” אינה כוללת שיתוף גלישה או כרטיס ה-SIM עם מכשירים אחרים, לרבות מחשבים וראוטרים, וגם לא שיתוף עם אנשים אחרים. הדברים מעידים על כך כי הוט מובייל תשמור לעצמה הזכות לנתק אתכם מחבילת המבצע במידה שתעשו בה שימושי יתר.
  • הקש את הקוד שבתמונה - וחסום. קרה לכם?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    @aiib צריך לשלוח בפניות את הלינק של התמונה המשתנה. או שעדיף לשלוח את הדף עצמו.
  • 019 - הצליחו לבלבל אותי

19
    1 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    shragaS
    @ww199ww אמר ב019 - הצליחו לבלבל אותי: ZTE - MF710M HSPAּ הנטסטיק הנ"ל הוא דור 3
  • משתמש בדפדפן פיירפוקס? יכול להכנס לאתרים מאובטחים?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    774 צפיות
    רחמיםר
    עשיתי הסרה עמוקה לכל הפיירפוקס והתקנתי שוב והכל הסתדר.