• נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    7 צפיות
    אין תגובות
  • מה קורה עם גוגל דרייב ובכלל עם הורדות קבצים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    זה שזה לא חוזר מהבדיקה מוכיח שלא בדקו את זה כי זה תמונה פרטית תשלח פניה בעניין רצוי לעשות הקלטה אם אתה יודע מה זה.
  • בעיה באזור האישי אצלי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @zeevgros זה לא קשור לוויפרי @shraga אמר לי להוריד את הסינון פרוטוקול ssl ב אנטי וירוס eset וזה הסתדר
  • חיבור VPN דרך תוכנת FortiClient בנטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    @aish7 אמר בחיבור VPN דרך תוכנת FortiClient בנטפרי: @shraga לא הבנתי, יש לי אופציה לעשות ניסון של התקנה ולבדוק?? נדמה לי שצריך טיפול אינדיבדואלי, תעשה הקלטה של נסיון ההתחברות הכושל ושלח את הלינק במערכת הפניות ויטפלו בזה
  • עדכון חיפוש בגוגל -- שאלה

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    4k צפיות
    ChocolateC
    עדיין מופיע לי TIMOUT
  • הצעת ייעול פשוטה

4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    969 צפיות
    רחמיםר
    @מובהק הציעו גם פעם שהמשתמש יוכל לשלם כדי שיבדקו לו בבת אחת אתר מסויים, או נגיד כמות מסויימת של תמונות, לדעתי זה יותר תועלתי כיון שכך גם אתרים כמו אמזון יהיו בדוקים.
  • נושא זה נמחק!

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    47 צפיות
    אין תגובות
  • עדכון דפדפן - חומת האש

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @מיסטר-מ לאיפה כן הגעת? בעיקרון אחרי שפתחת את חומת האש בצד ימין אמור להופיע הכיתוב הזה התמונה שהבאת למעלה לא רלוונטית זה סה"כ סוג של אנטי וירוס. תפתח לוח הבקרה חומת אש ושם אמור להופיע בצד ימין. בהצלחה אגב לא מסתבר כ"כ שחומת האש חוסמת את עדכוני גוגל.
  • VPN החדש - אפשר פרטים?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    @ww199ww למה, צריך לשאול את @administrators אני רק יודע שדעתם כתובה בפורום הזה (כי אני קראתי אותה פה), ולמרות זאת אנשים חוזרים ושואלים ומתווכחים על הנקודה הזו עוד ועוד. אז הנה השאלה שלכם בקצרה: "אם כבר יצרתם VPN בשביל אלו שחייבים, למה שלא תתנו לכולם - בתשלום יחסי, כמובן?" תשובה אחת עניתי בעצמי כאן, אבל אני באמת לא מוסמך לענות, אז נשאיר ל@administrators את העונג. בינתיים, הנה ציטוטים נבחרים של @magicode : " כי אנחנו לא יכולים לבנות מערכת מיוחדת בהתאם לכל רצונותיו של כל משתמש. במיוחד שאני לא אוהב משתמשי VPN. ואני רוצה כמה שיותר להקשות על ה VPN כדי שכמה שפחות יעשו אותו. כי VPN זה מסוכן. זהו זה העניין שאנחנו רוצים כמה שפחות ש "אצלי בבית אין נטפרי מובנת בקו אלא אני גולש דרך בזק" ואגב זה הסיבה שקשה היום להשיג חשבון VPN אצל אורי וירטואל. זה נתון מדאיג. נראה לי צריך להעלות את המחיר של ה VPN ל 30 שקל אולי יותר. האמת שלא חשבתי שמחוברים משתמשים של קהילות ב VPN. אם אני הייתי קהילה לא הייתי מסכים שיתחברו ב VPN. רק כשאין דרך אחרת לגמרי. זה קשור אלי. אני אמרתי ל @clickone לתת VPN רק מתי שיש לו צורך אמיתי. ולא מישהו שרוצה ליהנות גם מנטפרי ועוד אינטרנטים אחרים. או שהוא רוצה לחסוך כמה שקלים. לא יודע אם @clickone יאשר לך להשתמש ב VPN. לא כל מי שרוצה להנות משני העולמות מקבל VPN. רק מי שלא יכול להתחבר בדרך אחרת. " הערה: התשובה הזו נכתבה תוך כדי תשובתו של @clickone , אבל אני לא רואה סיבה למחוק אותה, מאחר והוא מדבר על עניין כספי, ונראה של@magicode יש סיבה נוספת.
  • איך זה ייתכן?

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @yonig20 טראמפ ושגרירות לא מחייב שזה יהיה מעודכן....
  • מציג תמונות דיגיטלי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    854 צפיות
    רחמיםר
    @יהודה-לייב חברה? דגם? קישור לדף המוצר?
  • בלשונית - כרטסת של נטפרי יש סימון "חדשות ועידכונים" 17

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    632 צפיות
    A
    @ww199ww כנראה זה אחרי שהתחברת עם השם משתמש. אני נכנס לאחת מההכרזות ואז זה נעלם.
  • מזה העדכון הזה?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    851 צפיות
    A
    @גלינג לא נראה לי שזאת גירסה קודמת של 1703 אלא פשוט גירסה עם מספר אחר....
  • דחוףףף!

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    צ
    הענין סודר ב"ה תודה לכל העוזרים והמסיעים
  • משולש אדום בוויפרי

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    6k צפיות
    shragaS
    אכן, זה סימון אחר, @magicode בוודאי יוכל לומר מה ההבדל בין הסימונים
  • עזרה של אופיס

מיקרוסופט אופיס נטפרי
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    ב"ה פתחתי פניה במרכז הפניות ו "magicode" היקר ב"ה פתר הבעיה
  • תמונות במייל כשהסינון הוא בהגדרה של רק מייל...

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    843 צפיות
    ר
    "אם פתאום כל התמונות בג'ימייל התחילו לעבור סינון, ואתם לא מעוניינים בכך. תבדקו אם מסומן לכם V, ותורידו אותו." http://forum.netfree.link/topic/2060/נוספה-אופציה-לסינון-תמונות-מוטמעות-פרטיות-בג-ימייל
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    1 צפיות
    אין תגובות
  • סקר שביעות רצון - ספקי נטפרי

68
    11 הצבעות
    68 פוסטים
    15k צפיות
    ה
    @מעמד אמר בסקר שביעות רצון - ספקי נטפרי: @ww199ww לא מבין אותך ! הזכרתי סוכנים או חברה !? עיין שוב בהודעתי כעת הבנתי צודק!
  • תוכנת teamviwer - אין חיבור לשרת

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    ליכטל
    גם אצלי teamviewer עובד תקין עם wifree 2.6