• שלם עבור משתמש אחר - מה הענין?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    @DovidStroh אמר בשלם עבור משתמש אחר - מה הענין?: מה הענין של "שלם עבור משתמש אחר" (למה נועד האפשרות הזאת)? [image: 1480068104087-cats4.jpg] למי שיש לו כמה חשבונות עם הגדרות סינון שונות
  • יש אתרים מעולים ומועילים שחסומים דרך נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @אברהם-ברגר מערכת הפניות מועילים יותר במצב כזה http://netfree.link/user/#/tickets/new
  • מחבר אוטומטי לvpn

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @aiib אולי כאן יש איזה פיתרון http://forum.netfree.link/topic/318/שמירת-שם-משתמש-וסיסמא-במחשב-וינוס-10-בvpn
  • חיבור לרשת עם WIFREE

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @אורי לי גם הצליח בכרום בין באגד ובין בזקפרי וכן BT PON באירופה וכן ליד אניברסיטות שיש שם ואיפיי לתלמידים עם קוד וכו' הכל בכרום
  • שינוי הגדרות סינון בין המחשבים ברשת

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    מה נהיה עם זה בתכלית שם לא כתוב. צריך לקחת יוזר ב20 ש"ח של RL? וזה היה לפני עידן ה15 ש"ח של נטפרי, היום נצטרך לשלם יותר?
  • לא קשור לסינון, פונט של האתר

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    אפשר לבדוק דברים אלו בקלות ע"י הקשת CRLT+ SHIFT + I הנה צילום מסך [image: 1479988921424-%D7%92%D7%92.png]
  • בעיה באתר דואר ישראל

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    5k צפיות
    א
    אכן הבעיה נפתרה. תודה!
  • הפקדת שיקים בבנק הפועלים

31
    1 הצבעות
    31 פוסטים
    10k צפיות
    חסידישח
    @איצ אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים: @חסידיש אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים: רק עדכון 'קטן' לאלו שלא מעודכנים, בנק פאג"י כבר מזמן לא חרדי ! זה חברת בת של הבנק הבנלאומי הוא מעולם לא היה חברה עצמאית. רק לבנק הבינלאומי יש 5 בנות למגזרים שונים כגון 'מסד' למורים ו'אוצר החייל' לחיילים ו'פאגי' לחרדים. עדיין לא מדוייק עיין כאן ותראה שבשנותיו הראשונות של הבנק היה להסתדרות אגו"י אחוזים בבעלות הבנק הוא באמת היה בבעלות חרדית אך בשנת 2015 הסתיים מיזוג הבנק לתוך בנק הבינלאומי וכעת הוא חברת בת של הבינלאומי, מה שלא מפריע לאנשים לחשוב שמדובר בבנק חרדי
  • פרופיל למחשב מקומי ספציפי

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    6k צפיות
    ?
    @אורי דיברתי על הנעלן של נתיב ועל זה אישר @957 שיעבוד
  • איך נכנסים לדף של נטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    4k צפיות
    A
    @dLive תודה רבה
  • פתיחת לינק

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    930 צפיות
    dLiveD
    @חובת-הלבבות אכן כמו שכתב @957 , תפנה אליהם בשאלה מפורטת. נ.ב. זכור לי שבעבר היה איזה דיון על כשרותו של האתר הזה מבחינת אמונה.
  • אאוטלוק שולח כל הודעה פעמיים

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    גלינגג
    @חבר אמר באאוטלוק שולח כל הודעה פעמיים: @איצ תכנס לאגדרות של ג'ימייל ותעשה חשבון דרך pop3 גם לי זה קרה בimap אפשר לסדר את זה אבל חבל לך על הזמן מי שמשתמש פעמים דרך ה'אאוטלוק' ופעמים ישירות דרך הGMAIL' הIMAP הרבה יותר מוצלח (בPOP זה עושה בלאגן נכנסות עם יוצאות)
  • vpn של אורי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    662 צפיות
    אין תגובות
  • ניתוק האינטרנט לאחר נעילת המחשב

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    עילוםע
    @רמה-פלוס אמר בניתוק האינטרנט לאחר נעילת המחשב: @0548543994 כנס ללוח הבקרה > רשת ואינטרנט > מרכז הרשת והשיתוף > שנה הגדרות מתאם > קליק ימני על הרשת המדוברת, והפוך אותה ללא זמין. ואח"כ תחזיר לזמין. אגב, אני מנחש שמדובר בווינדוס 7.. לא חייב להיות 7 לי זה קרה אתמול ב10 כל טוב
  • שינוי IP

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    3k צפיות
    גלינגג
    @957 אמר בשינוי IP: אייקון אין לי אינטרנט יש לי נטפרי.... [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg] תתחדש על הפרסומת!
  • משרות בנטפרי

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    12k צפיות
    ?
    @למדן-וידען זה נראה כאילו שגם אתה שלחת קו"ח
  • סיסמא לחיפוש פשוט

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    למדן וידעןל
    @chocolate אמר בסיסמא לחיפוש פשוט: גם אצלי זה קרה כמה פעמים פשוט תכניס את התווים ותמשיך אהה כמה שקשה לשבע להבין את הרעב, טכנית.
  • דיווח על תמונה לנטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    למדן וידעןל
    @חבר תלחץ על רענן תמונות.. הריענון האוטומטי לא מושלם תמיד.
  • גלישה איטית מאוד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    @שטייגניסט לכלל המשתמשים זה עובד בצורה תקינה החי,ור שלך הוא סלולרי ייתכן שישנה אצלך קליטה חלשה.
  • נקודות לבדיקת אתרים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    949 צפיות
    ליכטל
    @לס ציטוט מהויקי: הנקודות מתאפסות בכל ראשון לחודש בשעה 00:00 שעון גריניץ'