@אוהב-לעזור מרגע זה כל ההודעות שלך הולכות להיות ענייניות לגמרי וקשורות אך ורק לנטפרי.
כנ"ל לגבי שאר הניקים שחשודים כקשורים אליך, או סתם מזכירים אותך במקרה, חוזרים לשגרה.
היה מותקן לי גירסה 3, אבל המחשב קרס, ועכשיו בהתקנה המחודשת של גירסה 3 זה מופיע. השאלה אם התקנת גירסה 4 לא תמחוק את החומר ששמור בגירסה 3 במחשב?
תודה רבה!!!
תודה על ההמלצה.
זה תוכנה מצוינת עבור מודעות המשתמש על בזבוז זמנו וכו'.
הלוואה שלנטפרי יהיה המשאבים לבנות תוכנה דומה עם יותר שכללווים ועם יותר ביטחון עבור הציבור שורצים להינצל מבזבוז זמן. @magicode אם יש לך זמן נא תסתכל בתוכנה זו.
@משתמש-ותיק אני משכיר את המכשיר שלי ככה שיש מלא סיבות שזה נחסם וההוכחה הניק שלמעלה אינו שלי . תגיד לי אתה לא מבין מה הסברתי ?!! איך בכלל הגעת למסקנה שחסמו אותי ?!!(תמיד בפורמים יוצאים נגדי )
עריכה: אני שמח שהבנת.
לא קל לי להציב מראה שכזו בפני אדם.
בהצלחה בכל אשר תלך.
@bbn לי היה סיבוך רציני עם זה, ובררתי איך זה עובד, לפי מה שהסבירו לי, באופן טבעי כשאתה עובר ספק / תשתית, אז בעצם מתקבלת בקשה אצל החברה הראשונה להעביר את המנוי לחברה השניה ובאופן אוטומטי זה קורה. אממה שלפעמים יש לחברה הראשונה אינטרס לא לאשר את העברה ואז אתה משלם פעמים (!!) ולפעמים קורה שאתה כן עובר לחברה השניה, אבל אז במפתיע אחרי כמה ימים החברה הראשונה מחזירה אותך.
בדר"כ התיאור הזה לא קורה אצל הספקים (אא"כ יש טעות טכנית). מה שברור שתמיד כדאי לוודא סופית אחרי העברה שאכן זה התבצע.