• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    195 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @משה-שלמה-ישראל אמר בכתובת זאת סגורה לפי הגדרות ברירת המחדל שהגדרת בחשבונך.: @טהור-נט אני רוצה שכל האתרים שפתוחים בנטפרי יהיה פתוחים אז תשנה את ההגדרה הזאת: [image: 1672762617386-07b5a400-c7d5-4feb-9f20-6db4523b0520-cleanshot-2023-01-03-at-18.15.55-2x.png] ל"פתוחים", ותשמור כמובן
  • סינון בשרת של אמזון או מיקרוסופט

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    T
    @צדיק-תמים היו כאן שתי נושאים..
  • שינויי מדיניות בקשר לפניות שדורשות פתיחת כמה קישורים?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    130 צפיות
    ב
    @3-פינות הדרך הנכונה היא לשלוח הסרטת מסך עם הקלטת תעבורה כבר בפעם הראשונה, בהרבה מקרים זה פותר בעיות מהסוג שתיארת בנוסף, בפנייה שקשורה לפניה קודמת מומלץ להכניס קישור לפנייה הקודמת, זה עוזר לתמיכה להבין את הרקע
  • תוכנות עם תמונות לא צנועות(תיקון)

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    255 צפיות
    ש
    זה אינטרנט במקום עבודה לכמה אנשים. תודה רבה שזה מה שמעסיק אותך
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    425 צפיות
    A
    @שני-8916 אמר בהאם יש אפשרות להתקין סינון על המחשב הספציפי בלבד-ולא על כל הרשת?: רשת של בזק-בשביל הטלפון והמדפסת טלפון ומדפסת לא משתמשים בדרך כלל באינטנרט. זה שיש רשת זה לא אומר שיש אינטרנט שזה אומר שבכל מקרה צריך להוסיף שירות אינטנרט אז למה לא להזמין ישר נטפרי?
  • מחפש מתנדב שיעזור לי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    180 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @מוישי-דער-מבין https://dontasktoask.com/he
  • גוגל דרייב

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    5k צפיות
    a0533057932A
    @יעקב-פרידמן להקפיץ אחרי 6 שנים? ומה רע לך בדרייב בנטפרי?
  • שגיאת אבטחה בשימוש ב Github copilot labs על VScode

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    587 צפיות
    ג
    @nigun אמר בשגיאת אבטחה בשימוש ב Github copilot labs על VScode: @גומיגם אצלי גם היה את אותה בעיה והסרה מוחלטת של VSCODE והתקנה מחדש פתרה את הבעיה. ניסיתי ולא עבד אבל אני ינסה שוב
  • ניתוקים בבזק

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    269 צפיות
    A
    עוקב אחרי הפוסט אולי מפה יגיע פתרון
  • הורדת קבצים מג'ימייל באמצעות קידוד

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    7k צפיות
    E
    @elimelech לפי מה שקורה עד היום באשכול הזה, תקבל תשובה עוד שלוש שנים... ובכל זאת אני אדליף לך אותה כבר עכשיו, התוסף הזה הפסיק לעבוד משום שהוא מפר את המדיניות של גוגל, לא ברור למה. אבל אפשר להיכנס לדף התוספים chrome://extensions/ ופשוט להפעיל אותו בחזרה. בהצלחה.
  • וואיפרי לאייפד של אפל. Wifree ---> ipad OS

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    881 צפיות
    לא-מתייאשל
    @מציאותי אמר בוואיפרי לאייפד של אפל. Wifree ---> ipad OS: @a0533057932 אמר בוואיפרי לאייפד של אפל. Wifree ---> ipad OS: @מציאותי אמר בוואיפרי לאייפד של אפל. Wifree ---> ipad OS: אייפד הוא יותר טוב מכל בחינה ,מי המכשרים של אנדרואיד (סאסונג לנובו..) וגם יש רק בו את אפליקציית הפוטושופ האם יהיה וואיפרי לאייפד של אפל ? איזה פתרונות (קלים להשמה) קיימים, שאוכל לגלוש רק באינטנרט עם נטפרי ? באם יש צורך רק בפוטושופ נטספארק הוא פתרון מושלם זה לא מה שאני רוצה, אני מחפש פתרון טוב יותר, נראה לך יהיה אי פעם? אני צריך עוד דברים חוץ מפוטושופ... אני גם מאוד רוצה, הבנתי שהבעייה העקרית היא שבאייפד א"א להתקין אפליקציות חוץ מלעבור דרך האפפ סטור של אפל, והאפפ סטור, אי אפשר שיעבוד עם נטפרי, בעייה של תעודת אבטחה. וכמובן שא"א לפתוח את האפפ סטור לגמרי ג"כ.
  • עדכון שרתים - סלקום

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    132 צפיות
    אין תגובות
  • תקלה בטאבלט משולב הדרן נטפרי

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    246 צפיות
    פ
    @יהודה-12 טוב בסך הכל כונתי הייתה לקבלת הסבר ועזרה אבל יישר כח על תשומת הלב
  • האתר המוזיקה של 24six

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    ע
    זה כולל גם וידיאו ויתכן שמסיבה טכנית א"א לסנן את זה באתר שלהם. או אולי שאין זה אלא היכ"ת להוריד העפפ ולכן אין טעם להשאירו פתוח. הרואה יראה שעיקר הבעיה הינו בנתינת מכשיר לילדים, אבל אחרת למה זה שונה מJMFM?
  • רב קו אונליין

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    225 צפיות
    פ
    @אחד-תם כן ואני אנסה את מה שכתבת תודה!
  • אתרים וקבוצות חסומים/ טרם נבדקו

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    312 צפיות
    אחד תםא
    @ac1 למה אין לך נקודות?
  • התקנת laravel ב-docker: בעיה עם תעודת האבטחה

docker git laravel certificate
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    295 צפיות
    C
    @ברצינות https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_ב-curl ניסית כבר?
  • jem

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    214 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @willi https://netfree.link/wiki/Troubleshooting#:~:text=locate the problem.-,The traffic recording tool,->>>[(in Hebrew) צריך להפעיל את ההקלטה, לפתוח את העמוד של הסרטון, לנסות להפעיל אותו, לעצור את ההקלטה ולשלוח לנטפרי.
  • משתמשי דוקר בנטפרי: הסקריפט הזה בשבילכם

29
    21 הצבעות
    29 פוסטים
    3k צפיות
    ב
    @yzahn אמר במשתמשי דוקר בנטפרי: הסקריפט הזה בשבילכם: PATH יצרתי תיקיה בשם docker-cert, שמתי בתוכה את הקובץ והוספתי את הנתיב ל-PATH. אבל אני עדיין לא מצליח לפתור את בעיית תעודת האבטחה
  • עזרה דחופה לעורכי הוידיאו

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    278 צפיות
    נ
    @ברצינות ואוו אחלה מאגר בהחלט ישמש אותי תודה