Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ע
זה כולל גם וידיאו ויתכן שמסיבה טכנית א"א לסנן את זה באתר שלהם. או אולי שאין זה אלא היכ"ת להוריד העפפ ולכן אין טעם להשאירו פתוח. הרואה יראה שעיקר הבעיה הינו בנתינת מכשיר לילדים, אבל אחרת למה זה שונה מJMFM?
פ
@אחד-תם כן ואני אנסה את מה שכתבת תודה!
@ac1 למה אין לך נקודות?
C
@ברצינות https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_ב-curl ניסית כבר?
@willi https://netfree.link/wiki/Troubleshooting#:~:text=locate the problem.-,The traffic recording tool,->>>[(in Hebrew) צריך להפעיל את ההקלטה, לפתוח את העמוד של הסרטון, לנסות להפעיל אותו, לעצור את ההקלטה ולשלוח לנטפרי.
ב
@yzahn אמר במשתמשי דוקר בנטפרי: הסקריפט הזה בשבילכם:
PATH
יצרתי תיקיה בשם docker-cert, שמתי בתוכה את הקובץ והוספתי את הנתיב ל-PATH. אבל אני עדיין לא מצליח לפתור את בעיית תעודת האבטחה
נ
@ברצינות ואוו אחלה מאגר בהחלט ישמש אותי תודה
@האדם-החושב שאין לך הרשאה לכתוב לקובץ ההגדרות
נסה ככה:
@יוסי-תקשורת סיימנו את העדכון המלא @ברצינות בד"כ יש תקליט במרכזיה שמתריע משום מה זה לא עלה הנושא ייבדק ויטופל להבא
אם יש נפילת רשת אנו מקבלים התרעה מהשרת 24 שעות ומטפלים בזה מיידית
Y
@shraga אמר בהגדרת VPN בראוטר:
@yoni725 מה דגם הראוטר?
שרגה היקר תוכל בבקשה ליצור אתי קשר במייל? yoni725@gmail.com תודה
Z
@galkkrt צור איתי קשר, אולי אוכל לעזור לך.
אני עורך בעקבות ההודעה הזו
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
נטפרי לא משתמשת בפטנט הזה אז לדעתי גם אם הם יתבעו לא יקרה כלום.
השרשור מיותר
🔐
י
באותה תגובה, מה עם אתר מתגייסים למה הוא חסוםף, הוא מועיל מאוד למי שרוצה להגיש פטור.
@ac1 zte mf29u
A
@a0533057932 אמר במצלמות אבטחה - שעובדות תקין בנטפרי.:
@aiib אמר במצלמות אבטחה - שעובדות תקין בנטפרי.: @a0533057932 אמר במצלמות אבטחה - שעובדות תקין בנטפרי.: הבעיה בנטפרי היא בעיקר שנמצאים מאחורי NAT שזה אומר שהפתרונות שהוא מציע שם לא יעבדו? הפתרונות שנודעו לip חיצוני משתנה לא יעבדו
@aiib אמר במצלמות אבטחה - שעובדות תקין בנטפרי.:
@a0533057932 אמר במצלמות אבטחה - שעובדות תקין בנטפרי.: הבעיה בנטפרי היא בעיקר שנמצאים מאחורי NAT שזה אומר שהפתרונות שהוא מציע שם לא יעבדו?
הבעיה בנטפרי היא בעיקר שנמצאים מאחורי NAT
שזה אומר שהפתרונות שהוא מציע שם לא יעבדו?
הפתרונות שנודעו לip חיצוני משתנה לא יעבדו
מה בעצם החילוק בין זה לבין תוכנות של שליטה מרחוק שכן יכולות לעבוד בנטפרי [שאלה בשביל האינטלגנציה....]
@s-y עד כמה שידוע לי זה קשור לחסימה על כתובות אייפי מסויימות
ט
@רחלי65 אפשר לבדוק זאת ע"י הקלטת תעבורת רשת
@יהודה-12 מצריך IP קבוע?
M
@בני1 אמר בנטפרי דרך טאבלט של הדרן:
@mgm-ivr הודעתי לו, תודה על הרצון והנכונות, אפשר לשאול מה תפקידך?
בכיף, לא כאן בציבור.אם תרצה תפנה לפרטי.
@חיפושית אתה אמור להוסיף את זה לאזור "רשויות" - לא ב"אישורים שלך"