• WIFI מסונן

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    136 צפיות
    היימישעה
    @חצקלה יש תוכנת vpn מבית נטפרי שכהיום כבר לא נותנים רק בצירוף עם ווייפרי האם יש לך ווייפרי על המחשב או לחלופין תהיה מוכן שיתקינו לך את זה אז הפתרון לפניך בפנייה לנטפרי, אחרת זה בעייתי
  • קורס דיגיטלי שיושב על אמזון

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    148 צפיות
    ר
    @צדיק-תמים מצוין רציתי לוודא שיש סיכוי שיפתח, כי כבר שילמתי לקורס והוא חשוב לי.....
  • עסקן ונטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    155 צפיות
    a0533057932A
    @אביגל אין מה לפנות למיטב ידיעתי
  • בעיה בליטה בשעות הלילה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    343 צפיות
    יהודה 12י
    @f0548523090-gmail-co אמר בבעיה בליטה בשעות הלילה: @עומד-בפרשת-דרכים לי דווקא יש בעיה הפוכה לחלוטין בלילה קליטה פצצה ביום על הפנים יש למישהו פיתרון חוץ מלעבור לראוטר של בזק לא רלוונטי אם ZV מאד חשוב תוכל לקנות ראוטר G5 אבל זה יקר מאד
  • לא ניתן להורי קבצים מהדרייב

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    177 צפיות
    ק
    @בתי מוזר, אצלי הכל כרגיל גם יכול להוריד מהמייל ומהדרייב וגם התצוגה המקדימה של הדרייב עובדת. אתם משויכים לאיזו שהיא קהילה? אולי תנסו לשלוח פניה
  • בעיה בהורדת סרטונים שמאושרים בנטפרי

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    942 צפיות
    ר
    @izik כרגע המצב החמיר וזה חוסם לי את ההורדה כבר בהתחלה וכותב לי שזה חסום ע"י נטפרי
  • סירטונים שלכאורה כשרים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    298 צפיות
    I
    @יהודה-דרעי נראה שמטרתך היא לא דאגה לטהרת עמישראל ענו לך. מצאת משהו לא תקין? דווח!
  • שולחן עבודה מרוחק

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    155 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @אחד-יחיד אתה מתכוון לChrome Remote Desktop? כן, זה אמור לעבוד
  • אתר של ביטוח ישיר - עובד לכם?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    217 צפיות
    ב
    @יוליוס אמר באתר של ביטוח ישיר - עובד לכם?: אתר של עיריית בני ברק גם לא עובד לי, לכם זה כן עובד? http://www.bnei-brak.muni.il/ נסה כאן: https://www.bnei-brak.muni.il/Pages/default.aspx
  • צ'אט גוגל באנדרואיד לאחרונה עושה המון בעיות

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    122 צפיות
    אין תגובות
  • חדש! חיפוש גוגל בתוך אתר בצורה נוחה.

גוגל חיפוש גוגל נוחות נטפרי
    31
    28 הצבעות
    31 פוסטים
    3k צפיות
    L
    @עמאר אמר בחדש! חיפוש גוגל בתוך אתר בצורה נוחה.: @liy אופציה לשמירה של אתרים קבועים וכן אופציה לחיפושים שמורים תוכל לשלוח למייל? עם פירוט.
  • גם להודות צריך... !

1
    1
    10 הצבעות
    1 פוסטים
    211 צפיות
    אין תגובות
  • GPT Chat

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    @אחד-תם שכוייח דווקא ניסיתי לחפש על זה בפורום ולא מצאתי...
  • VPN לאנדרואיד

46
    1
    0 הצבעות
    46 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @shloimy95 תודה
  • vpn של נטפרי ללא תוכנת wifree - האם אפשרי ?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    209 צפיות
    A
    @balance המקום לשאלה כזו היא במרכז הפניות. מאמין שאם תסביר את הצורך האמיתי למה א"א להתקין וויפרי ולמה אתה מוכרח להשתמש בVPN יאשרו לך.
  • בעיה עם Curl ב-Xampp

curl xampp תעודת אבטחה
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    257 צפיות
    ב
    @someuser אמר בבעיה עם Curl ב-Xampp: @ברצינות אחרי שהחזרת את המקורי, תנסה להוסיף בסוף הקובץ המקורי את התעודה של נטפרי לא עזר, למרות שעצרתי את apache והפעלתי מחדש
  • תוכנות עם תמונות לא צנועות

נעול
    49
    0 הצבעות
    49 פוסטים
    3k צפיות
    magicodeM
    אני חושב שזה לא נכון לקיים דיון על מדיניות בפרום. ולכן אין מקום פה לדיונים מהסוג הזה. בדרך כלל לא נותנים לאשכולות כאלו להתפתח אבל רציתי בכל זאת להסביר את העיקרון של שמירת המצב הקיים. כי זה מתרץ את כל הקושיות והסתירות שיש בהתנהגות של נטפרי. בכל מקרה בגלל שאני רואה שזה מפתח לדיון על המדיניות ופה זה לא המקום, לכן ננעל את האשכול.
  • רק להיום.... התקנה חינם

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    207 צפיות
    אין תגובות
  • סרטונים לא הולמים בתוכנת INTEL GRAPHICS האם אפשר להסיר

9
    2
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    474 צפיות
    M
    @מוגן אמר בסרטונים לא הולמים בתוכנת INTEL GRAPHICS האם אפשר להסיר: @sgbmzm הרצתי את הפקודות שלעיל ולא הצלחתי למחוק את הקבצים מהתקיה.. אתה יכול ללכת להגדרות תיקייה, ולהעביר את הבעלות, על החשבון משתמש שלך, ולא על administrator. אני לא על ווינדוס, אבל אם תעלה צילומים מההגדרות אוכל בעזרת השם לסייע אם תסתבך
  • תוכנת וייפרי חדשה ?

7
    1
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    699 צפיות
    א
    @יהודה-12 אמר בתוכנת וייפרי חדשה ?: מה?! איפה ראית גירסה 1.0 ? אולי בווייפרי לאנדרואיד ? כאן מדברים על ווייפרי למחשב. אני גם מדבר על וויפרי למחשב... התווכנתי לגירסא הראשונה של וויפרי.