• נטפרי על סיב סימטרי (תמסורת)??

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    195 צפיות
    ibI
    @izik אמר בנטפרי על סיב סימטרי (תמסורת)??: שלום יש לי סיב סימטרי קיים עם נטפרי בחברה X ואני סובל מנפילות רבות רציתי לדעת באיזה עוד חברות ניתן לקבל את נטפרי על תמסורת סימטרית?? ראיתי כאן שיש גם לבזק/הוט אבל כרגע הבנתי שזה רק לפרטי תודה שלח לי מייל אתן לך הצעה ib@i-b.co.il
  • יד שתים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    172 צפיות
    אא
    @אליהו-התלמיד-חכם אתמול האפליקציה לא עבדה לא נראה לי שזה היה קשור לנטפרי
  • אפליקאציע במחשב שולחני

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    324 צפיות
    shragaS
    @זעקל הגבתי לך במייל, אם זה רלוונטי תוכל להגיב שם.
  • החתימה בפורום, נעלמה! רק לי?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    110 צפיות
    nkN
    סליחה, תקין.
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    3 צפיות
    אין תגובות
  • IPV6 בנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    189 צפיות
    a0533057932A
    @אינו-יודע-לשאול אמר בIPV6 בנטפרי: @a0533057932 לאיזה צורך זה דחוף לך? IP קבוע בעלות זולה או IP חיצוני משתנה לכל לקוח בלי שימוש בNAT
  • ביטלו לי את נטפרי - האינטרנט פרוץ

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    798 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @magicode הבנתי ממשווקים וגם מהוט עצמם שבקו של סיב אפשר להתחבר לנטפרי בצורה ישירה דרכם. יש בזה מן האמת?
  • וויפרי לאנדרואיד - LENOVO

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    175 צפיות
    ח
    אנדרואיד כמו כל אנדרואיד. אמור לעבוד. אני עם טאב M10, וכמטבן שעובד מצויין.
  • בעיה ביצירת tunnel

22
    2
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    454 צפיות
    ג
    @אינו-יודע-לשאול כן עשיתי את זה וגם הנציג של נטפרי ביצע לי את זה עכשיו אחרי ששאלת שוב אמרתי ננסה שוב פעם ניסיתי שוב ולאחר מכן עשיתי עדכון :gcloud components update אבל את העדכון עשיתי כמנהל וגם על רשת אחרת ללא סינון של נטפרי (חשבתי אולי משהו בעדכונים לא עובר טוב) אחרי הפעולה הזאת ניסיתי שוב ועובד מצוין תודה תודה לכולם על העזרה ערב טוב
  • מהירות הגלישה בסוללר יורדת עם הזמן! גם לכם זה קורה?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    317 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @אבידובי אמר במהירות הגלישה בסוללר יורדת עם הזמן! גם לכם זה קורה?: @יוסי-תקשורת אמר במהירות הגלישה בסוללר יורדת עם הזמן! גם לכם זה קורה?: מהירות הגלישה מושפעת ממספר גורמים מאוד נרחב בס"ד אנו פועלים ללא לאות לספק למשתמשים את חווית הגלישה על הצד הטוב ביותר יש לכם הסבר להבדל במהירות גלישה בין החברות השונות בנטפרי על אותה רשת?? בהחלט. זה נתון שנגזר ברוחב הפס שהספק משתמש בו וכן שרת הסינון וכמות המשתמשים ברגע נתון
  • אתר הטפסים הממשלתי - האם הבעיה קשורה לנטפרי?

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    722 צפיות
    א
    גם אצלי עובד מצוין
  • "החיבור שלך אינו פרטי" מה עושים?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    333 צפיות
    shragaS
    @אינו-יודע-לשאול אמר ב"החיבור שלך אינו פרטי" מה עושים?: לדעתי לא תמיד רוצים שזה יסגור את הדפדפנים לפעמים מריצים שוב את ההתקנה בשביל תוכנה חדשה. ברוב גדול של המקרים כן מדובר על התקנה ראשונה במחשב. אז בשביל המיעוט לטעמי לא שווה לסבך את הרוב. אפשר אולי גם שיבדוק האם התעודה כבר מותקנת במיקומים הבסיסיים, ורק במידה ולא הוא יציע לסגור את הדפדפן.
  • למה נחסם אתר פורומים נקי מאד ???

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    490 צפיות
    M
    @hardware1minute ניסית להיכנס ישירות לדפים בתוך האתר? או בתת-קטגוריות? אצלי זה עבד. רק הדף הראשי היה חסום.
  • ניתוקים בוויפרי אנדרואיד

32
    1
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    960 צפיות
    ח
    @לא-מתייאש אמר בניתוקים בוויפרי אנדרואיד: זה לא נראה לי VPN אמיתי, כי ב-SPEED TEST, יש לי בדיוק אותו פינג ברור שהוא לא אמיתי, כי הסים שלהם. ובאמת בתחילה לא הבנתי מה הקטע בסימון הזה.. אולי בגלל שכל הסננים למינהם כן חייבים להשתמש עם VPN, כי הסים לא שלהם, לכן בשביל שזה יראה מסונן, הם גם שמו..
  • הגדרת APN באנדרואיד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    194 צפיות
    היימישעה
    @shraga אמר בהגדרת APN באנדרואיד: @היימישע @היימישע נתונים ניידים -מופעל? חיפוש רשת ידני ניסית? אפשור מצב נדידה? מצב טיסה כבוי? וויפי כבוי? הפעלתי את 1 ב''ה עובד לי
  • שאטרסטוק

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    291 צפיות
    Y
    @ani לכאורה הכוונה שזה עודכן במערכות נטפרי, ואין צורך לעשות משהו מיוחד אצל המשתמש. אם אצלכם עדיין יש תקלה תעשו לעמוד ריענון עם CTRL+F5
  • קוד NodeJS שמשתמש בספריות של @google-cloud

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    201 צפיות
    C
    @yzahn לדוגמה פניה ל secrets-manager, או ל cloud-build נתקעת הרבה זמן, ובסוף חוזר: Total timeout of API google.cloud.secretmanager.v1.SecretManagerService exceeded 60000 milliseconds before any response was received.
  • יש תוצאה סופית

3
    1
    5 הצבעות
    3 פוסטים
    336 צפיות
    N
    @אחד-תם זה חד פעמי. כתוב במודעה בחודש הראשון....
  • סינון מלל בתוך אימייל / צ'אט

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    166 צפיות
    ליכטל
    @velvi אין אפשרות כזאת בנטפרי.
  • וויפרי אנדרואיד לWSA (אנדרואיד בווינדוס)

6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    341 צפיות
    פ
    @צדיק-תמים אמר בוויפרי אנדרואיד לWSA (אנדרואיד בווינדוס): @פסגות אין קשר בין אפשרות גלישה על רשת נטפרי להתקנת וויפרי אני מדבר על רשת לא נטפרי