• מערכת של רכב

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    276 צפיות
    ק
    @עידן-שמאי אם תרצה אני אוכל להתקין לך 3734172@gmail.com
  • Ip קבוע

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    266 צפיות
    ר
    @a0533057932 זה כן באנדל, לא יודע למה זה כתוב בצורה כזאת, אבל זה אותו דבר.
  • איטיות מרגיזה ביוסי תקשורת, סלקום. רק אצלי???.

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    729 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @mbl אמר באיטיות מרגיזה ביוסי תקשורת, סלקום. רק אצלי???.: @יוסי-תקשורת אמר ב[איטיות מרגיזה ביוסי תקשורת, סלקום. רק אצלי???.] לקוח שממש מתקשה לגלוש חלופות של חברות אחרות שכן יש לו בהם גלישה איך ניתן לדעת איזה חברה אחרת יעילה יותר מבחינת הקליטה?! באתר הזה
  • חיבור שע"מ עם נט סטיק

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    145 צפיות
    אקססא
    https://netfree.link/wiki/נטפרי_לרואי_חשבון_ומנהלי_חשבונות
  • לא יכול להתחבר לאיזור האישי באתר הביטוח לאומי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    590 צפיות
    beri.zipB
    @yzahn אמר בלא יכול להתחבר לאיזור האישי באתר הביטוח לאומי: אני לא יכול להתחבר לאיזור האישי באתר הביטוח לאומי, אני מקבל מיד בנסיון הראשון את ההודעה: ״חרגת ממספר נסיונות כניסה, יש לנסות שוב מאוחר יותר.״ מישהו אחר נתקל בזה? האם ה-IP שלי משום מה נשרף אצלם? אשמח אם מישהו שיושב על אותו IP יבדוק ה-IP שלי: 147.234.64.74 019 סלולרי לי זה קורה כבר תקופה ארוכה אבל לא בכל כניסה בעיקר זה קורה בשעות הערב והיו פעמים שלא נתן להתחבר אפילו עם סיסמא חד פעמית
  • חסימת ראוטר/נטסטיק

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    108 צפיות
    shragaS
    @kodcode לא קיים.
  • מה לעשות בקבצי PDF שלא מוצגים טוב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    241 צפיות
    א
    @מ-נ-0 תלחץ פה זה יורד מצוין! https://www.textratz.co.il/?jet_download=18961
  • הסרטות שיעורים באוניברסיטה הפתוחה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    287 צפיות
    מאןדהומ
    @עמאר לא מצאתי שם פתרון לשאלתי.... ולא הבנתי מה רצית להביא משם (חוץ מ....)
  • תוכנת ההורדה מיוטיוב

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    308 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @בן-ציון-הלמדן אמר בתוכנת ההורדה מיוטיוב: מישהו יודע מה קרה לתוכנה של נטפרי לאחרונה, והאם הם מודעים לבעיה ? יש לך הנחה שהאתר הזה הוא אתר רשמי של נטפרי, אבל הוא לא. זה מיזם פרטי של מתכנת עבור משתמשי נטפרי, שאושר על ידי נטפרי, אבל הם לא אחראים לתקינותו.
  • גוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    737 צפיות
    shloimy95S
    @אינו-יודע-לשאול אמר בגוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית: אול אחר כך תתלונן לא ידעתי אני חושב שכל מי שמשתמש בנטפרי כמה ימים יודע שאחרי שליחת הרבה תמונות הם מגיעים לחריגה ומפסיקים להיבדק. אם לא הוא ילמד עכשיו, ואם הוא מתלונן הוא יתלונן. בכל מקרה הוא ילמד את זה בפעם הראשונה שהוא שולח תמונות רבות, למשל כשהוא עושה קניות ומשווה בין פריטים.
  • שרת אחסון - שניתן לפתוח באופן גורף בנטפרי

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    394 צפיות
    M
    @nk אמר בשרת אחסון - שניתן לפתוח באופן גורף בנטפרי: @ברצינות אמר בשרת אחסון - שניתן לפתוח באופן גורף בנטפרי: @nk אמר בשרת אחסון - שניתן לפתוח באופן גורף בנטפרי: @a0533057932 אמר בשרת אחסון - שניתן לפתוח באופן גורף בנטפרי: @nk אמר בשרת אחסון - שניתן לפתוח באופן גורף בנטפרי: חברה של שרת כזה האם האחסון של OVH למשל לא עומד בדרישות? האם קניית שרת פרטי והקמת נקסט קלאוד עליו לא עומד בדרישות? האם שרות הענן של אמזון לא עומד בדרישות? במילים אחרות כל שרת אחסון שהגישה אליו היא דרך לינק שלכם כלומר ששם הדומיין שלכם נמצא בתוכו אמור להועיל אוקי ושאלתי רק האם יש מישהו שכבר קיבל אישור מנטפרי על שרת כזה או אחר מנטפרי אשמח לדעת צריך את זה וזה ממש חשוב עבורי לענ"ד כל מה שאתה צריך הוא פשוט דומיין משלך, ובמחילה - לא הבנתי למה אתה קורא 'פתוח באופן גורף', אתה מתכוון שלא ישלח לבדיקה? כן לאחר התחיבותי לנטפרי שאני אחראי לתמונות שם כל אחסון אתרים תחפש בגוגל אחסום אתרים, ותקים עליו את האתר שלך בוורדפרס ושם שים תמונות
  • נקודות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    134 צפיות
    nkN
    תודה רבה צודק מוזר פעם ראשונה שזה קורה הייתי צריך תנקודות האלה דחוף
  • חיפוש גוגל תמונות לא עובד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    234 צפיות
    0
    גם אצלי לאחרונה חיפוש גוגל תמונות לא עובד לא מופיע תמונות כלל
  • התקנת תעודת אבטחה במחשב של חברת טבע

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    296 צפיות
    מ
    @מימי-0 איך אתם מתחברים, עם VPN?
  • נושא זה נמחק!

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    33 צפיות
  • בעיית מיקום שלי

22
    1 הצבעות
    22 פוסטים
    825 צפיות
    א
    @kodcode לא עזר במקרה דנן והתוסף כן עזר
  • עזרה בהתקנת סטיק חדש

11
    1
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    388 צפיות
    Z
    @ויסבקר בחלון זה תלחץ על Mode ותעביר ממצב של WIFI למצב השני. לאחמ''כ תחזור לחלון זה ותלחץ על New ואז בשדה Name תכתבו השם של החברה של הסים. בשדה Number לכתוב 99#* . ואח''כ בשדה Apn צריך לכתוב הגדרה הקשור לחברת הסים שלכם. ואז לאשר הכל.
  • משחקי אונליין בנטפרי

נעול משחקים
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    532 צפיות
    shloimy95S
    @nobody נטפרי לא מאפשרים משחקים מקוונים. אינטרנט מותר לפרנסה בלבד.
  • התקנת ספריות פייתון

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    644 צפיות
    yzahnY
    @hba אני לא מבין הרבה בדוקר יש דף בויקי שמסביר איך להתקין תעודת אבטחה בסביבת דוקר https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_ב-Docker האם זה עוזר לך?
  • לא ניתן להתחבר לאפליקציית dropbox דרופבוקס במקינטוש Mac

2
    1
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    151 צפיות
    yzahnY
    @nirel לא יודע אם נטפרי ידעו לענות. פעם האחרונה שניסיתי למצוא פתרון לא הצלחתי... אז גם נטפרי לא ידעו לענות. אולי משהו השתנה מאז. נא לעדכן אותנו פה אם תמצא פתרון