• תקלות בגישה לאתרים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    161 צפיות
    shloimy95S
    @benny אמר בתקלות בגישה לאתרים: הרבה אתרים בשעה האחרונה לא עובדים. רק לי? אף אחד לא יכול לאבחן בעיה מתוך זה. ספר לנו כמה מהאתרים שלא עובדים ומי הספק שלך אנחנו נבדוק אותם ונודיע לך אם יש לנו בעיות
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    477 צפיות
    magicodeM
    לא עשינו כלום. שלחו לי מייל על זה, נראה לי במקביל לפוסט שפתחו בפרום. היום נזכרתי שלא בדקתי את העניין. אז שאלתי את אחד התומכים מה קורה עם זה. הוא אמר לי מה לא שמעת. כבר אין את הבעיה. משערים ש WIX מצאו איפה שהוא את הבעיה אצלהם.
  • צ'אט בנטפרי

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    437 צפיות
    B
    @netanelb אפשר להשתמש בסקייפ באנדרויד
  • פתיחת יוטיוב מוזיקלי לשמע

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    144 צפיות
    אין תגובות
  • קורסים פתוחים ביודמי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    714 צפיות
    מ
    @yisroel תודה רבה על ההסבר, אפילו בתמיכה לא ידעו להסביר לי איזה סוגי קורסים הם כן יוכלו לפתוח, רק אמרו שחלק יוכלו לפתוח. וכל הלינקים לקורסים ששלחתי להם, הם אמרו שהם לא ניתנים לפתיחה. ידוע לך אולי איך אני יכולה לדעת על סרטון ביודמי אם יש אותו גם בפורמט MP4? מהעבודה יש לי גישה חינם לקורסים ביודמי, כך שאין לי את הבעיה שאני צריכה לרכוש את הקורס. הם מכריחים את כל העובדים להשלים שם קורסים ולכן אני חייבת לדעת על קורסים שפתוחים פחות משנה לי באיזה תחום
  • וויז לרכב

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    491 צפיות
    מ
    @דח כמו כל וויז רגיל ברמה הבסיסית, אבל אי אפשר להוסיף פונקציות, אם אתה לא מחפש קולות משונים וכדו' לא תרגיש הבדל. שים לב שזה מגיע בתוך "קופסא" כדי שיבלוט שזה לא מכשיר סמאטרפון רגיל חלילה וחס, אז פיזית זה תופס קצת יותר מקום. יתכן שגם הוא נתפס על תופסנים שונים בצורה אחרת.
  • בית חכם בנטפרי

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    Y
    @548499758 אני לא מכיר, אני משתמש באפליקציות בטאבלט עם וויפרי.
  • התקנת google.cloud בפייתון בצורה הבאה חסומה.

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    291 צפיות
    אהרן שובקסא
    @amkug אמר בהתקנת google.cloud בפייתון בצורה הבאה חסומה.: @hagai-w התקנתי ולא נוצר לי שום קובץ CRT איך אני מגיעה אליו?? זה אמור להיות בתיקייה: C:\ProgramData\NetFree\CA\
  • פניה דחופה למנהל נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    220 צפיות
    יעקב ישראלי
    @י-א-1 יש לו מייל תסתכל בפרופיל שלו @magicode
  • חיבור לנטפרי קווי

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    575 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @מרוצה שלום רב ביוסי תקשורת תוכל לקבל מענה מקיף בשיחה אחת גם תשתית גם ספק וגם ראוטר נשמח לתת לך שירות
  • נטפרי מתעלמים מבקשת חסימת דברי בלע וכפירה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    348 צפיות
    נ
    אני חושב שלפנות לוועדה של ביצור חומות הדת יותר עדיף ויעייל בפורום כל אחד יכול להגיד את דעתו, בוועדה הם יכולים לקבוע לנטפרי במידה והיה טעות בשיקול דעת.
  • נטסטיק דור 5 - נטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    752 צפיות
    ב
    @יוסי-תקשורת נראה שיש כרגע פריסה רק בכביש 4: [image: 1646000735698-f951a1be-77ac-4bc3-b4c4-e905a21a0c45-image.png] במפה הקודמת הופיעה אנטנה ברחוב רש"י שנעלמה במפה הזו.
  • הגדרות אישיות בנטפרי - לא זוכר סיסמא

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    128 צפיות
    shragaS
    @שם-טו-ב תשלח פניה...
  • גלישה דרך WIFI בסמארטפון, על רשת עם נטפרי

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    a0533057932A
    @zotrix אמר בגלישה דרך WIFI בסמארטפון, על רשת עם נטפרי: אני לא חושב שנטפרי חוסם את הסינונים האחרים, המכשיר הנייד לא מקבל את תעודת האבטחה של נטפרי. עיין ב http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד נטפרי חוסם VPN של הסינונים האחרים
  • אתר הורדה מיוטיוב videownload

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    702 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @אליהו-התלמיד-חכם זה לא יוטיוב אם אתה חוסם בכתובות אתר ספציפי זה לא חוסם את כל קרובי המשפחה שלו
  • נטפרי לעורכי דין.

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    500 צפיות
    מאןדהומ
    @dovidstroh מן הסתם צריך לגרוס בלי פסיק, ולומר שאני חושב הולך על כל המשפט. מה שאותי עניין זה האם צריך להוסיף דף לוויקיפדיה והוא נטפרי לעורך דין.
  • טאבלטים

נעול
    85
    17 הצבעות
    85 פוסטים
    8k צפיות
    magicodeM
    אני חושב שהדיון מוצה. אני נועל את האשכול.
  • מי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    378 צפיות
    מ
    @dovidstroh אמר במי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?: @נ-חיים-0 אמר במי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?: @אלף-אלף אמר במי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?: @snoopy-0 תנוח דעתך, רק גויים מהודו. וזאת מנין לך? https://netfree.link/wiki/סינון_התמונות#:~:text=דיווח זה ישלח את התמונה לבדיקה חוזרת בדיקה חוזרת זה לא בהכרח ע"י גויים ודווקא זכור לי ש @magicode כתב באיזה מקום שזה עובר בקרה שלהם
  • הפקדת צקים באימולטר - המשך

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    226 צפיות
    מאןדהומ
    @מנתק תבדוק את המייל.
  • סוגי קבצים שלא נתמכים בסינון האוטומטי

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים