• מצלמות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    416 צפיות
    Y
    @frize37 נטפרי פתחו בסבלנות אדירה את התקשורת למצלמות הביתיות האלה https://he.aliexpress.com/item/4000098340754.html?gatewayAdapt=glo2isr&spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dF2TGZX היה לי צורך מאד חשוב במצלמות ונטפרי התחשבו בכך מאד. זה היה מאד מאד מורכב עם המון ניסיונות עד שהיה ברור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים. בהתחלה הצליחו לפתוח שיעבוד רק באמצעות הרשת WIFI המקומית, אבל לא היה ניתן לגשת למצלמות עם אינטרנט אחר של נטפרי, ולאחר בירור ארוך הם הצליחו לפתוח גם את זה. זה דורש גם מצד הלקוח של נטפרי הרבה סבלנות לעשות הקלטות תעבורה שוב ושוב כדי לגלות מה הכתובות המדויקות שקריטיות למצלמה, ואם זה לא חשוב כ"כ ללקוח אין תועלת שנטפרי יעבדו על זה סתם בלי שיתוף פעולה רציף.
  • android tv

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    241 צפיות
    shragaS
    @יוסי-תקשורת ראשית אין חילוק בין אנדרואיד TV לאנדרואיד רגיל ביחס להסתמכות על תעודת משתמש, כך שאם האנדרואיד TV המדובר מבוסס על גירסת אנדרואיד 7 ומעלה - התקנת התעודה (במידה ותמצא דרך) תועיל בגדול רק לגלישה דרך הדפדפן ולא לאפשרות הגלישה באפליקציות (שברובן מסתמכות על תעודות מערכת). בשביל להתקין את התעודה במחלקת מערכת כך שגם אפליקציות יעבדו, צריך לעשות ROOT. מסתמא זה תלוי בדגם המדויק של המכשיר. ראיתי שיש טוענים שאפשר לעשות את הROOT בלחיצה אחת עם אפליקציית KingRoot אבל זה נשמע קצת מוזר שזה אפשרי בגירסאות אנדרואיד חדשות. בעיה נוספת שיש לגבי התקנת התעודה כתעודת משתמש היא שאין בממשק המשתמש אפשרות להתקנת התעודה, יתכן שיש אפליקציות שמאפשרות גישה ישירה להתקנת התעודה. צריך לחפש Certificate Installer בגוגל פליי ולראות האם יש אפליקציה שמאפשרת את זה וגם עובדת..., בכדי לעקוף את זה ובמידה ואתה צריך רק גלישה בדפדפן, תוכל להתקין דפדפן פיירפוקס, שם יש התקנה קלה של התעודה שתועיל לגלישה בדפדפן בלבד (כפי שיש במחשב).
  • אתר מכבי אונליין

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    R
    עכשיו זה לא נכנס לי באתר הכשר אני צריך משהו דחוף מהאתר וזה לא נכנס לי למה? במכבי בטוחים שזה לא קשור אליהם, וזה די הגיוני
  • מחשבי Chromebook בנטפרי

chromebook
    58
    0 הצבעות
    58 פוסטים
    4k צפיות
    shloimy95S
    @מישהו12 ניתן להתקין קבצי .apk עם adb. התיקיות rootfs-overlay ו-combined-rootfs נועדו להקל על הוספה או החלפה של קבצים בודדים. אפשר אבל קשה להשיג שורש מלא בדרך זו. אתה יכול לקבל מעטפת מסוף עם גישת root עם הפקודה $ /usr/share/anbox/anbox-shell.sh עבור magisk או supersu, הכי קל להחליף את כל קובץ android.img באמצעות אחד מ-AUR הכולל אותם מותקנים מראש.
  • רמת שירות ותקלות אצל יוסי תקשורת

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    727 צפיות
    אחד תםא
    @י-ב אמר ברמת שירות ותקלות אצל יוסי תקשורת: יש לציין שאני כרגע עזבתי את 019 בגלל בעיות קליטה שהלכו והחמירו לאחרונה, עברתי ליוסי תקשורת ובנתיים אני מרוצה. גם אני שוקל לצעוד בעקבותיך
  • בדיקת SafetyNet - אפשר לעבור בהצלחה?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    590 צפיות
    shloimy95S
    @מאןדהו @sivan22 כחלק מהפיתוח החדש לפתיחת תמונות בשירותי גוגל wiki.netfree.link/wiki/סינון_תמונות_בשירותי_גוגל נטפרי פתחה כמה ממשקי API של גוגל. עכשיו אולי הם יכולים גם לתקן את זה. אולי כדאי ליצור הקלטה חדשה וליצור קשר עם התמיכה.
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    5k צפיות
    א
    @yp בעיית ה"סמוך" נמצאת בישראל גם בחברות ענק וזה לא רק בעיה חרדית ואל תדביק להם את זה. אני שומע את זה מישיבות עם מהנדסים של חברות ענק! כאן בחו"ל על חברות ישראליות כשבחברות אלו אין כמעט חרדים (לא יודע למה). מה שכן, בשירות שנותנים חברות תקשורת לא שייך שיטת ה"סמוך" הישראלית. ולא נראה לי שחרדי נופל מהחברות ברמת השירות מחברות ענק בפרט שהם משתמשים באותם פלטרומות שלחברות קטנות אין את האמצעים לתחזקם.
  • נטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?

נעול
    41
    1
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    3k צפיות
    DovidStrohD
    @מאןדהו אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?: @חינמי אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?: @מאןדהו אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?: אותו דבר לגבי עוד חסימות מגוונות של נטפרי, כמו הפניה לדף חיפוש גוגל ועוד רעיונות מבית היוצר, למה אי אפשר לדבר ברור? http://wiki.netfree.link/wiki/שירותים_לא_נתמכים#:~:text=גם כאן וכאן.-,מנועי חיפוש,רק מנוע החיפוש של גוגל פתוח (אחרי סינון%2C ראה כאן),-קורסים מקוונים מה לא ברור בזה? כנראה לא הבנת על מה דיברתי, יש דברים שנחסמים ואפילו אינם זכאים לדף שמודיע כי הם חסומים, אלא כל הנכנס לאתר. אוטומטית מועבר לדף הבית של חיפוש גוגל. https://netfree.link/wiki/סינון_חיפוש_בגוגל#:~:text=לנוחיות המשתמשים הוגדר שמנועי החיפוש החסומים יופנו אוטומטית לחיפוש של גוגל.
  • דף חסימה מותאם אישית

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    171 צפיות
    WWWW
    @www הסתדרתי.
  • פתיחת תמונות באתר יד 2

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    125 צפיות
    אין תגובות
  • אייקונים נעלמים בGoogle Docs

9
    1
    3 הצבעות
    9 פוסטים
    408 צפיות
    ל
    @6262 עשיתי כדבריכם ואכן הסתדר הכל כראוי. תודה.
  • בנוגע לגוי של אינטרנט

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    536 צפיות
    מ
    @יוסף-חיים-16 אמר בבנוגע לגוי של אינטרנט: מה זה גוי של אינטרנט https://netfree.link/wiki/מערכת_הפניות_של_נטפרי הורדת קבצים: ישנם סוגי קבצים שלא נתמכים בסינון אוטומטי, ניתן לשלוח פניה לבדיקת ופתיחת הקובץ כמו בכל אתר שלא נבדק. במידה והנכם נצרכים לקובץ שנמצא באתר חסום, תוכלו לשלוח פניה להורדת הקובץ עבורכם ע"י גוי של אינטרנט. פניה כזו מצריכה לפחות נקודה אחת
  • תעודת אבטחה לטאבלט אנדרואיד

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    3k צפיות
    shloimy95S
    @מישהו12 כמובן. תעודות אבטחה לא חוסמות שום דבר. אולם מכיוון שאתר Google Play חסום בנטפרי לא תוכל להוריד ממנו אפליקציות באמצעות חיבור נטפרי גם ללא וויפרי.
  • אקספון ביטול שירות - יידע הציבור ויזהר

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    285 צפיות
    יהודה 12י
    @יוסי-תקשורת אמר באקספון ביטול שירות - יידע הציבור ויזהר: אנחנו נשמח לעזור לך עם הנושא תעביר לי למייל חשבונית של החיוב נפעל ממולם לזיכוי שלך. שלחתי פניה לאקספון ועותק אליכם. (עוד לפני הפרסום בפורום). קיבלתי תשובה ששלחתם פניה לאקספון. תודה רבה נ. ב. התקלה אצל אקספון ולא אצלכם.
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    369 צפיות
    Y
    תודה לכולם על המידע!
  • כהמשך לקריאה לחשבון

1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    135 צפיות
    אין תגובות
  • קריאה לחשבון

נעול
    79
    1
    24 הצבעות
    79 פוסטים
    5k צפיות
    magicodeM
    בגלל שאשכול מוצה ולא נותר אלא להסיט את האשכול ולנצל את האשכול להעברת מסרים. אין ברירה אלא לסתום את פיותכם בצדק. ולנעול את האשכול.
  • אמיולטר אנדאויד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    210 צפיות
    יש בורא עולםי
    @chocolate אני מוכן לעזור לך
  • פורום דברי תורה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    226 צפיות
    י
    @פורום-לתורה אמר בפורום דברי תורה: שלום מה המדיניות של נטפרי, לגבי פורום של דיונים בדברי תורה. לא הצלחתי להבין האם זה נפתח או נחסם. תודה יש את פורם לתורה
  • VPN באוטובוסים?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    301 צפיות
    shloimy95S
    @yonig20 אני נוסע מדי יום, זה עובד על אולי 1 מכל 20 אוטובוסים בין עירוניים (לפחות במסלול שלי). לאחר החיבור ל-wifi באוטובוס יש לפתוח את 1.2.3.4 כדי לעבור לדף הכניסה של אגד (netfree.link לא עובד). עמוד זה מראה כמה קליטה חזקה יש לנתב באוטובוס. אם יש לו אות אתה יכול ללחוץ על גלישה באינטרנט בחינם כדי להיות מחובר. ברגע שיש לך חיבור לאינטרנט, עליך לשנות את ה-DNS עבור החיבור ל-1.1.1.1 או 8.8.8.8. עכשיו אתה יכול להתחבר ל-VPN. אם החיבור אבד בגלל שנכנסת לאזור עם LTE גרוע או מנהרה וכו' אתה צריך להתחיל שוב בביקור ב-1.2.3.4 וכו'. בקיצור זה אפשרי לפעמים אבל אם אתה מסתמך על אינטרנט תביא נטסטיק.