• בעייה בשימוש בתוכנת webex

webex
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    109 צפיות
    אחד תםא
    @yklein תפעיל הקלטה מלפני שאתה פותח את זה עד אחרי שמופיע השגיאה ותשלח את זה למערכת הפניות בהצלחה
  • Guard Your Eyes

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    197 צפיות
    ש
    @ploni7 אמר בGuard Your Eyes: Why is it blocked if all gedolim hold of it to my knowledge? I did not check if indeed all the gedolim hold of it But it is clear to me that even those who hold of it, meant it for individual use for those who unfortunate need it and not for the general public.
  • צפנים.

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    308 צפיות
    a0533057932A
    @המאיר אמר בצפנים.: הכתובות tsfanim.com ו tsfanim.org אמורות להוביל לאותו אתר, למה org סגור בנטפרי ו-com פתוח בנטפרי? פתוח כעת בנטפרי
  • תקלה ADSL - בזק

2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    151 צפיות
    יהודה 12י
    @יוסי-תקשורת רק להבהרה זה כולל גם VDSL (האינטרנט המהיר יותר בכבלי נחושת). הבעיות אצלינו היו בתשתית VDSL
  • קובצי Zip ב-codeload.github.com

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    123 צפיות
    אין תגובות
  • תקלות בספק ITC דרך חברת יוסי תקשורת

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    218 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יהודה-12 עם הבוקר הצלחנו להבין שהבעיה היא קצת יותר רחבה ונתקלנו גם בלקוחות באקספון ובפרטנר עם הבעיה דומה לזה וזאת התשובה שקיבלנו: קיימת תקלה ארצית המשפיעה על חלק מהלקוחות הגולשים על תשתית ADSL [נחושת] כרגע אין צפי מבחינתם לסיום טיפול נעדכן בהמשך-12
  • מחשב נייד ברשת משרד מחובר נטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    281 צפיות
    shloimy95S
    @levy-lglaw-co-il Wifree אינו חוסם גלישה באינטרנט פנימי. אולם אם אתה משתמש בתוכנת VPN המותקנת במחשב עצמו (לא בנתב או בשרת) תצטרך להגדיר מנהור מפוצל כפי שמוסבר כאן netfree.link/wiki/תקלות_חיבור_נפוצות_ב-VPN_של_נטפרי_ופתרונן
  • שע"מ ע"ג VPN של נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    331 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @שני אם זה VPN של נטפרי ניתן לפנות במערכת הפניות ונטפרי יעשו את זה
  • התקנת תעודת אבטחה באנדרואיד ווינדוס 11 - WSA

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    צדיק תמיםצ
    @יוסף-חיים-16 מעניין שזה משנה, כי בתמונה רואים שהפאוורשל כותב A (גדולה)...
  • רשימה של מכשירי סמסונג שאפשר לבצע רוט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    206 צפיות
    ד
    @דוד-ו לי יש סמסונג s 8 אתה יודע איך עושים את זה?
  • בעיה בסטיק אנדרואיד- שחזור סיסמה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    148 צפיות
    G-rafixG
    @מאןדהו אמר בבעיה בסטיק אנדרואיד- שחזור סיסמה: @g-rafix אתם יודעים מה הסיסמה של הווי פיי? לא נראה לי שקשור לנטפרי. דיברנו עם נציגה נוספת מ RL ככל הנראה זה הסתדר בעז"ה תודה רבה!
  • התראות של GMAIL בשולחן העבודה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    495 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @רק-להודות לא תייגת, ואני לא נכנס לכאן בדר"כ באופן תדיר... בכל מקרה תיכנס לאפשרויות שלהתוסף, זה באחת הלשוניות שמה.
  • ערוץ פרטי ביוטיוב

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    561 צפיות
    62626
    @נפתלי אמר בערוץ פרטי ביוטיוב: @צדיק-תמים אתה צודק טעייתי - ערכתי סליחה אם אתה חושב שזלזלתי בחשיבות. אני רק התערבתי לטובת חידוד הבקשה כדי שיהיה ברור על מה בדיוק מדובר ומה הצורך בו? לי כמובן אין שום דעה מה חשוב ומה לא יש בזה הרבה מן הצורך משום שאין מה להשוות בין הזרמת מדיה ביוטיוב להזרמה בדרייב, ובנוסף יוטיוב גם מקטין אוטומטית את גודל המדיה. וכמובן כפי שהזכירו המעלה הגדולה ביותר הוא שזה לא נחשב תחת שטח האחסון של המשתמש ובסרטים זה משמעותי מאד!
  • נקודות

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    353 צפיות
    אחד תםא
    @חותר אמר בנקודות: אין לי נקודות להזכירך. ואין לי דרך לשלוח אליהם פניה... ניסית?
  • סטיק LTE הפסיק להתחבר למחשב

14
    2
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    460 צפיות
    Z
    @chaya112 חבל כל פעם להגיד מחדש זה נטסטיק שיש איתו הרבה בעיות ותקלות...לצערי הרב
  • תעודת הבטחה באנדואיד 11

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    180 צפיות
    a0533057932A
    @shraga יתכן והוא מדבר על WSA
  • סמל נטפרי אדום בשורת הכתובת

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    267 צפיות
    S
    @liy אאל''ט, כנראה הפעם האחרונה שהאתר הזה נפתח היתה בו חסימה ולכן המטמון של התמונה נשמר. אם תרוקן מטמון וכדומה יחזור הסמל הרגיל.
  • אפליקצייה של אמזון

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    491 צפיות
    יש בורא עולםי
    האתר נפתח!!!!! @עומד-בפרשת-דרכים
  • שליחת סרטון לבדיקה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    300 צפיות
    ליכטל
    @אלף-אלף לא נכון. 3 נקודות מקדמות את הפניה בתור הפניות, זה לא מקנה זכות לכמה שימושים באותה פניה.
  • wifree לא נפתח בדור 4

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    203 צפיות
    אין תגובות