• החרגת אפליקציות מרישיון הגנה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    171 צפיות
    B
    @ברוך-השם איזה אפליקציה?
  • פתרון לכפתור הורדה מוימאו

1
    4 הצבעות
    1 פוסטים
    958 צפיות
    אין תגובות
  • מעוניין למצוא פניה ישנה שלי. יש דרך?

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    867 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @נ-חיים-0 אמר במעוניין למצוא פניה ישנה שלי. יש דרך?: @מאןדהו אם זה חשוב לך תבקש מנטפרי שישלחו לך את הפניה אני מאמין שזה שמור אצלם מכל הרעיונות זה נראה לי הכי מעשי
  • 0 הצבעות
    47 פוסטים
    2k צפיות
    אחד תםא
    @a0533057932 אמר בלמה התמונות האלה חסומות? אם בהגדלה רואים שאין בהם בעיה???????????: ולא מובן מה רצו פה מאד מובן אבל אני מניח שהוא לא צודק במציאות @עבד-ה אמר בלמה התמונות האלה חסומות? אם בהגדלה רואים שאין בהם בעיה???????????: שפה חסום ושם פתוח
  • פתיחת

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    164 צפיות
    אחד תםא
    @nm039431028 https://netfree.link/app/#/tickets/new
  • עזרה בפתיחת לינקים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    301 צפיות
    מעלה ומורידמ
    @מאןדהו אמר בעזרה בפתיחת לינקים: עברתי על המחירים של הנקודות, ולא נראה לי ששווה לך לקנות נקודות לבד, אלא כבר עדיף לעשות מנוי רגיל. היות ונקודות הכי זולות זה בחמישים נקודות שזה יוצא שקל לנקודה ואילו המנוי עולה 15 שקל לשש עשרה נקודות. @אקסס אמר בעזרה בפתיחת לינקים: @מאןדהו ואיפה העלות של קו האינטרנט? את מי זה מעניין - הוא הרי מרוויח נקודה!!
  • צפנים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    231 צפיות
    אהרן שובקסא
    @ישראל-0 האתר נפתח
  • נושא זה נמחק!

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    163 צפיות
  • תעודה בהרשאות רוט

80
    0 הצבעות
    80 פוסטים
    3k צפיות
    a0533057932A
    @shraga אמר בתעודה בהרשאות רוט: @sivan22 אמר בתעודה בהרשאות רוט: העליתי את הפרויקט (הצנוע) לגיטהאב: כאן. תודה על ההשקעה, יש עדיפות למודול שיצרת על פני מודול Magisk Trust User Certs או Move Cert ? לכאורה שמתקין את כולם מייד ללא צורך להתקין אחד אחד ואז להתקין את המודל
  • טאבלט מתאים לוויפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    281 צפיות
    אחד תםא
    @ניק-ירושלמי אני משתמש עם SM-P205 אם הווייפרי לא מופעל אין גלישה בכלל ויש כאן הרבה חברים שמשתמשים עם T295, ועד כמה שבדקתי זה הרמטי.
  • אימולטור לאנדרואיד מה הכי מהיר וקל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    280 צפיות
    נ
    @דובדבן מבחינת תעודה נראה לי ממו הכי קל https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_memuplay
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    124 צפיות
    י
    @דוד-כהן-1 https://ytpull.ml/
  • אינטרנט קווי של 019 איטי מאוד, מה אפשר לעשות?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    402 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יוסף-הצדיק דרכנו תוכל להזמין תשתית של בזק עם התקנה בחינם . וכן ספק של 019 או כל ספק אחר שתבחר נשמח לתת לך שירות בטלפון ובמייל
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    13 צפיות
    אין תגובות
  • פורם באנגלית לא עובד

4
    1
    2 הצבעות
    4 פוסטים
    211 צפיות
    yzahnY
    עובד שוב
  • אפליקציית ביט באנדרואיד

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    698 צפיות
    S
    @a0533057932 לא הסרתי את הרוט אך הגדרתי magisk-hide על האפליקציה. בנוסף, החבאתי אותה גם ע''י קביעת שם חבילה אקראי. הצלחתי עם חיבור אחר להרשם לשירות tap, אך לא באמצעות חיבור נטפרי. באמת מוזר כי שאר האפשרויות באפליקציה עובדות. אציין גם שהאפליקציה מטופלת כך שתתמוך בתעודות משתמש.
  • תוכנית וי-פרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    214 צפיות
    ק
    @מא אמר בתוכנית וי-פרי: אמרו לי שכדי להתחבר לנט פרי אני חייב תוכנה שנקרא ויי פרי - ומשיגים את זה באתר של נטפרי - מי שהוא יודע איפה ואיך? אין חובה אבל זה מאוד חשוב בכדי למנוע גלישה מרשתות אחרות ללא סינון את התוכנה למחשב תוכל למצוא כאן הוראות התקנה והסבר על התוכנה תמצא כאן בהצלחה.
  • פניה להנהלה

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    247 צפיות
    צ
    @בדיקה ניתן לפנות גם אלי יש ברשותי מאגר קודים JS ותוספים רלוונטיים מספר הערות גופן לא ברור כפתורים חדים עד שנדקרים חסרים מלא כלים בשורת כלי הכתיבה ועוד
  • אפליקציה של בנק מזרחי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    213 צפיות
    ח
    @מישווו אמר באפליקציה של בנק מזרחי: @חסיד-של-נטפרי זה אפליקציה מעודכנת. השאלה אם זה תואם את המכשיר שלך. כן זה מצויין תודה רבה
  • לאחרונה אחרי שנתיים ללא תקלות איטיות במערכת הפניות?

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    533 צפיות
    ASHERKEA
    @יעקב-ישראל לצערי גם לי זה לקח שלושה ימים וב"ה עכשיו נפתח בהצלחה. אבל כיון שמדובר בדף נחיתה לכן זה לקח הרבה זמן, כי לצערנו יש דפי נחיתה עם רשימות תפוצה של הרבה דברים לא בסדר ו/או לא לפי מדיניות נטפרי ולכן בגלל זה יש יותר סינון בנושא. זה לגבי דפי נחיתה ובזה אני בהחלט מבין את נטפרי על העיקוב. לגבי מה שאתה אומר "אתר של שרתים" אני אישית לא מבין בזה נשאיר את זה למבינים פו בפורום. יכול להיות שזה בגלל שמבחינה טכנית מסובך יותר או משהו כזה. דפי נחיתה זה בגלל סיבה של מדיניות או סיבה רוחנית. בהצלחה.