• האם בנטפרי יש וצאפ

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    310 צפיות
    Y
    @0573176594 תפנו למערכת הפניות כאן.
  • משחקי רשת נקיים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    135 צפיות
    מישווומ
    @skman2 משחקים סגורים בנטפרי. לגופו של עניין תשאל במערכת הפניות.
  • 6 הצבעות
    13 פוסטים
    762 צפיות
    מצפה לישועהמ
    עוד מעט מישהו יאמר לך שלא צריך סינון של נטפרי, כי הכל זה תמונות במחשב ולא נשים ממש. לא חושב שצריך להתייחס ברצינות לכל קשקוש.
  • נטפרי חבילות סלולר

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    289 צפיות
    סים כשרס
    @אופטימי כמו"כ לחברת סים כשר יש סימים של פרטנר
  • חיפוש אתר לוידאו ואפקטים לשידרוג מצגת

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    161 צפיות
    ק
    @גד אולי וידיאו טוב יכול לעזור לך.
  • עזרה בחיבור נסטיק 4G LTE WIFI MODEM למחשב חדש

6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    220 צפיות
    י
    @zeevgros דפוק דפוק... אבל אני משתמש אתו למעלה משנתיים והוא עושה מלאכתו נאמנה. אכן יש הרבה נטסטיקים סיניים שמשתמשים בתוכנה הזאת, וחלק מהם פחות טובים.
  • 019 שירת נשים בהמתנה

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    145 צפיות
    אהרן שובקסא
    @548499758 https://forum.netfree.link/post/110988
  • לא מצליחה להיכנס לאתר של מחסני חשמל

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    386 צפיות
    WWWW
    @basis20 זה כנראה היה בעייה של יותר מידי משתמשים על אותו כתובת IP, כמו הבעיות שהיו פעם באתר יד 2.
  • פתיחת אתר

10
    3 הצבעות
    10 פוסטים
    434 צפיות
    מאןדהומ
    @a0533057932 א. ללא טעם, הכוונה ללא טעם הגיוני. ב. לפי מה שאתה אומר אני מבין למה באימולטור גוגל פליי פתוח לחיפוש. היות ובאימולטור אין אופציה לוויפרי אם כן אין עניין להקשות על בעלי אימולטור למצוא את האפליקציה שהם צריכים. ג. במידה ומה שכתבתי נכון, זה הזוי בעיניי.
  • איך זה אמור להשפיע על חנות אנדרואיד של ווייפרי?

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    133 צפיות
    אין תגובות
  • החיפוש בקבוצות גוגל לא עובד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    309 צפיות
    nbk5124N
    @יוסף-ג @אינו-יודע-לשאול [image: 1629679613266-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%9D.png]
  • איך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי

חסימה
    30
    2 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @מאןדהו אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי: @יוסף-ג זה מה שיש לך לענות לאדם שתקוע בלי משהו שהוא צריך? שבשבילך עוזרים אפילו באמצע הלילה? כנראה לא הובנתי כראוי. אם יש בעיה שחוסמים לך דברים שאתה צריך זה באמת מרגיז. ומצדיק פניה לנטפרי עם בקשה לטיפול. אבל נושא האשכול הוא "איך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי" ועל זה עניתי שלדעתי עושים עסק כאילו נטפרי מגזימים וכו'. והם באמת מגזימים אבל הרבה מזה זה גם לטובה. אני מצטער שנשמע מדברי זלזול במצוקה.
  • קבלת דירוג אשראי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    804 צפיות
    מרדכימ
    @יהודי-פשוט-וטוב קיבלתי את זה מהם במייל
  • חסימת תוכנות

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    401 צפיות
    WWWW
    @ממעתיקי-השמועה בד"כ יש אפשרות בקלות למחוק את התמונות מהמחשב. בתוכנות מסוימות זה יותר קשה, ובמקרים נדירים בלתי אפשרי. תוכל לפנות אלי למייל, ואסביר לך איך להסיר את התמונות. WWW.netfree@gmail.com
  • מה המדיניות בנוגע לרשימות תפוצה בנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    168 צפיות
    מאןדהומ
    @3-פינות עיין כאן
  • מחשבים עם חותמת נטפרי על המחשב ללא אפשרות הסרה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    204 צפיות
    nigunN
    @להיטיב אם יש כזו אפשרות טכנית אתה יכול למכור לבד לא חייבים את נטפרי ולא נראה לי שיש להם משאבים.
  • רשימת אתרים שימושיים

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    773 צפיות
    ט
    @אחד-תם אמר ברשימת אתרים שימושיים: @טוב-להודות אמר ברשימת אתרים שימושיים: @בת-חן-מזוז אמר ברשימת אתרים שימושיים: גם אין את קול ברמה אין כלוום שוום אתר חדשות נורמאלי וכמובן שאתרי חדשות הם כשרים למה לא פתוח לא יודעים למשל מה? אין את ..האתר קול חי הוא לא מראה תמונות וסרטונים כמו שצריך
  • הפורום עודכן

47
    4 הצבעות
    47 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @משה-0527 אמר בהפורום עודכן: האם לכולם ירד הקישורים לדברים שאינם קשורים לנטפרי מצד שמאל של הפורום אצלי זה נעלם מאז שידרוג הפורום כן גם לי
  • צ'אט

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    229 צפיות
    מאןדהומ
    @efrat090-gmail-com באפליקציה אין אפשרות לשלוח הודעות בצ'אט, רק לקבל. מה כזה נורא בלשלוח מייל?
  • איך שומעים שירים תעזרו לי בבקשה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    283 צפיות
    י
    @mor כאן ניתן לשמוע (כמעט) את כל השירים היהודיים מאז ומעולם. https://jewishmusic.fm/דף-הבית-2/