• אפלייקצית מייל לאנדרואיד עם וויפרי - מה הכי מומלץ?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    191 צפיות
    א
    @אחד-תם אמר באפלייקצית מייל לאנדרואיד עם וויפרי - מה הכי מומלץ?: @אברך-פשוט גם אני כמוך דואל של סמסונג הוא מושלם לדעתי אם יעבוד לך ניסיתי להוריד מהחנות, וללא הצלחה... במערכת הפניות אמרו לי שלא לכולם זה עובד ולא ברור למה
  • מחפש כלי לשיתוף הסרטות שעובד בנטפרי?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    462 צפיות
    ChocolateC
    עיקר הבעיה כרגע זה שגם התמונות נחסמו ככה שאפילו צילומי מסך וכדו' א"א לשתף, מכיוון שיש לוחות הפתוחים ציבוריים וכנראה שאין דרך להבדיל במקור התמונות, כל התמונות חסומות גם מלוחות פרטיים שאף אחד לא יכול לראות אותו באם אין לו הרשאות מתאימות, (האמת שלא הבנתי למה חוסמים אותם ולא מספיק לשלוח אותם לבדיקה, אולי זה לא אפשרי טכנית ) אין לי בעיה להתקין משהו על שרת פרטי, להתחיל עכשיו לחפש משהו שעובד אין לי זמן, אני בטוח שיש פה חברה שעובדים עם צוותים/מפתחים וחייב להיות שיש כלים שכן פתוחים בנטפרי.
  • המחשב לא מזהה סטיק של HUAWEI

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    182 צפיות
    א
    @יוסי-תקשורת עזר, תודה!
  • דרושים! בעלי נסיון ב-Glide

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    166 צפיות
    אין תגובות
  • מחפש אפליקציה לתרגום טקסט מתמונות שעובדת בנטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    398 צפיות
    A
    @משה-144 אמר במחפש אפליקציה לתרגום טקסט מתמונות שעובדת בנטפרי: @ami גם לי עובד מצוין אבל לא תרגום תמונות תנסה להיכנס לתרגום גוגל וללחוץ על מצלמה ואחר כך על יבא ותבחר בזיכרון המכשיר תמונה עם טקסט באנגלית ותבדוק אם זה סורק, אצלי לא. לי גם זה עובד מצויין
  • wifree חוסמת חיבור אלחוטי למדפסת

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    330 צפיות
    beri.zipB
    @חראשו אתה מתחבר בשתי חיבורים נפרדים אחד למדפסת ואחד לאינטרנט?
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    259 צפיות
    נ
    @a0533057932 אמר בערכת מחוברים (מפעל הפיס) - אפשרות שימוש עם סים ותכנת נטפרי: @אליהו-לי אמר בערכת מחוברים (מפעל הפיס) - אפשרות שימוש עם סים ותכנת נטפרי: השיחות פועלות דרך ווצאפ. מסתבר שלא יעבוד דרך נטפרי @אליהו-לי אמר בערכת מחוברים (מפעל הפיס) - אפשרות שימוש עם סים ותכנת נטפרי: פחות חשוב שזה יהיה בווצאפ. אולי אפשר דרך אפליקציות אחרות. או אולי יש אפשרות להחרגה במקרים מסויימים. @אליהו-לי אני הייתי שואל במערכת הפניות, מה האפשרויות. בהצלחה..
  • התחברות לנטפרי

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    697 צפיות
    כתיבה יוצרתכ
    @אחד-תם תודה רבה רבה לכולם על התגובות זה עזר לנו מאוד
  • טלפון נוסף להגדרות החשבון של נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    133 צפיות
    נ
    @קטן לא אי אפשר
  • בעיה בזום

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    610 צפיות
    ד
    הבעיה הייתה רק למשתמשי נט פרי פתחנו שיחה חדשה וזה בסדר
  • מי לקח לי את התשתית???

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    879 צפיות
    ל
    @מושט אמר במי לקח לי את התשתית???: @יוסי-תקשורת אמר במי לקח לי את התשתית???: @מושט הבעיה שאתה מתאר היא בעיה ידועה ונפוצה. בשבוע האחרון נתקלו בבעיה הזאת 3 פעמים. אוקי מבדיקה שעשיתי מול בזק מי שניתקו אותי זה אר אל. השאלה איך הם יכולים לנתק אותי אם אני ב019. כשהיית באר אל קיבלת מס' טלפון של התשתית(או מס' לקוח בבזק)? פשוט תבקש מ 019 שיבדקו האם המס' מנוייד אליהם של שמך, והיה ולא או שיתקינו מחדש או שיניידו (הרי הכבלים וכו' הכול קיים כבר)
  • חיבור קווי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    257 צפיות
    4
    @zeevgros תודה
  • עובר דירה, איך אמור לדעת איזו חברה טובה לי לקליטה?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    477 צפיות
    Z
    @מורשת-מרן מה הכתובת המדוייקת ? ואני יבדוק לך...
  • אפליקציית טסט פלייט ב iOS

36
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    2k צפיות
    a0533057932A
    @מישהו12 אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS: @a0533057932 אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS: @מאןדהו אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS: שמעתי שכן יש איזשהו אופציה להתקין אפליקציה באפל מקובץ התקנה, ונמחק אחרי שבוע אאל" השיטה הזו לא מסובכת.השיטה שפותחת להתקנות מקובץ התקנה לתמיד, היא מסובכת, ונקראת jail break.@a0533057932 למה אתה אומר שזה הורס את האייפון? למה אני אומר? אפל אומרים
  • הנגהאוט

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    504 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @מנחם-בן-מאיר אמר בהנגהאוט: לעניות דעתי זה דבר שמצריך משהו מערכתי. אולי כשם שיש מסלול בלי אתרים ממכרים וכדומה, צריך מסלול בלי אפשרות להנגהוט. לא מצליח להבדיל בין זה לרשת חברתית. אני עוסק בחינוך, והדבר הזה בעייתי מאוד לבני הנוער לפחות. אשמח למידע בנושא, או לתגובה של נטפרי כל אחד יכול לחסום את זה ברמת קהילה ע"י הצטרפות לנטפרי אישי (ללא תוספת תשלום)
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    463 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @ישראל-ג תשלח פניה כללית לא לגבי תמונה מסויימת אני מאמין שיעזרו לך
  • רק אצלי? אין נקודות!

19
    1
    1 הצבעות
    19 פוסטים
    720 צפיות
    מישהו12מ
    @לולוש אמר ברק אצלי? אין נקודות!: (כמובן שנטפרי אינם חייבים כלל להביא נק', אבל בכל זאת...) אם לא היו מביאים, הרבה פחות משתמשים היו כאן, כי אי אפשר לשלוח אתרים לבדיקה וכדומה.
  • נחסם המייל

63
    2
    1 הצבעות
    63 פוסטים
    2k צפיות
    מישהו12מ
    @magicode אמר בנחסם המייל: כי זה מאוד נדיר שזה קורה. לי זה נחסם בטעות, ככה אמרה לי הנציגה שגם פתחה. היה שם כמה מיילים משירות הורדה מיוטיוב שכבר לא קיים שנה+, עם שירים של אהרון ויונתן רזאל. אבל, @magicode,נניח שהחלטתם לסנן את המייל, למה צריך לקחת 3 ימים עד שיפתח? ושילמתי 2 נקודות.
  • ברדק.....

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    אקססא
    @דוד-ו https://netfree.link/wiki/עקרונות_הפתיחה_של_נטפרי_בתקופת_הקורונה
  • מה קורה לוידאו טוב?

8
    1
    0 הצבעות
    8 פוסטים