• 2 הצבעות
    1 פוסטים
    130 צפיות
    אין תגובות
  • סינון על מחשב בודד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    99 צפיות
    chvC
    @fyehudit הדרך היחידה היא באמצעות VPN של נטפרי, זה ניתן בעיקרון רק לצורכי מקומות עבודה וכוד' כאשר אין אפשרות לשנות את הרשת לנטפרי עיינו בויקי
  • Apple pay בנטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    443 צפיות
    chvC
    @רוכב-בערבות אם אתה רוצה ליצור איתי קשר או לשלוח לי דברים - יש מייל בפרופיל
  • נטפרי בהוט

46
    1 הצבעות
    46 פוסטים
    2k צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @אנוממי אמר בנטפרי בהוט: @יוסף-ג אמר בנטפרי בהוט: יש לי סים כשר המון זמן. (לא זוכר כמה בדיוק) ואין תקלות הכל טוב. דרך הוט ו ITC? @אנוממי לי אישית יש הוט+ITC +סים כשר+נטפרי מעל שנה ואני מרוצה מעל ומעבר (אגב יש לי מהירות 400 שהוט שידרגו לי בלי שאני יבקש) אף פעם לא היה לי בעיות של ליפול בין הכסאות
  • כיצד בדיקת התמונות עובדת

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    279 צפיות
    י
    @ברצינות אמר בכיצד בדיקת התמונות עובדת: @יוסף-חיים-16 יש לך בתכנית לפתח משהו דומה...? חחחח אין לי יד ורגל בתכנות.
  • וואטסאפ באנדרואיד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    456 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @hagai-w אם הוא לא חייב דווקא בסמרטפון אז לפי מה שידוע לי כמישהו שמתעסק בתחום של סיוע לאנשים בעניני סינונים לוועידת הרבנים לביצור חומות הדת (1599-550-330) יש פתרון לואטסאפ למחשב תפנה אותו אליהם (אמור להתאים גם לטאבלט ווינדוס)
  • סיסמת וייפיי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    159 צפיות
    סוס פראס
    @אלף-אלף תודה רבה ידידי
  • סרטונים פתוחים ביוטיוב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    נ
    @אחד-תם האתר פעיל. אבל לא נראה לי שהוא באמת מרכז את כל הסרטונים הפתוחים, כי זה דורש תחזוקה בלי סוף. אם מישהו יודע אחרת - אשמח לדעת. כי מחיפושים שערכתי לא מצאתי הרבה דברים..
  • הוט נט

7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @סים-כשר אמר בהוט נט: חברים שלום לרגל התקדמות עם חברת הוט נט, דרושים לקוחות המתגוררים באיזורים עם תשתית הוט המעונינים לרכוש חבילת אינטרנט מסונן נטפרי, אופציה עם אפשרות לחבילת טלפון לפרטים נא ליצור קשר K4184184@gmail.com מה מתקדם? יש הוט נט?
  • תקלה היום בסים כשר

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    175 צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    @yonig20 אמר בתקלה היום בסים כשר: כדי לחסוך טלפונים ללקוחות סים כשר (לבזק/סים כשר/טריפל סי) אני מעדכן, גם ככה לצערנו אין להם מענה בחול המועד וחבל מאד. שמאות לקוחות נתקעו היום עד הצהרים ללא רשת (ואני מביניהם) מצפים לשירות טוב יותר @סים-כשר להבא כדאי שתעדכן את זה מראש כמו זה.
  • שמירת השינויים בהגדרות הסינון

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    189 צפיות
    י
    @https1121 אינך מסכים לי? טוב אני ישנה אבל אם אתה מסכים לי אני אשמח אם תגיד לי.
  • שירות ענן אקטואלי לגיבוי תמונות?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    198 צפיות
    hagai.wH
    @elie1105 אמר בשירות ענן אקטואלי לגיבוי תמונות?: @hagai-w אתה יכול לקבל עד 10 GB חינם דרך האפליקציה , ואם אתא צריך יותר, אתה יכול לשלם פעם אחת לכל החיים. זה נראה לי מאוד כדאי. בדקתי כמה מקום בדיוק אני צריך, אני זקוק ל13GB
  • באנדרואיד, לא עובד פרטים נוספים בחיפוש גוגל

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    71 צפיות
    אין תגובות
  • שאלה דחופה!!!!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    288 צפיות
    magicodeM
    @efratminess-gmail-co צריך למחוק פה את החיבור שלא בשימוש. https://netfree.link/app/#/user/payment כדי לבטל את החיוב.
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    43 צפיות
  • סינון בחו"ל- דבר האבד!

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    289 צפיות
    אחד תםא
    @איזי הערה בקשר לכותרת שלך, אנשים נוטים לכתוב דבר האבד כשם נרדף לדחוף, אבל זה לא נכון. יכול להיות שכל זה מותר אבל אין קשר לדבר האבד. עריכה: יכול להיות שכן, (מב תקלט סק יח).
  • תמונות מויקיפדיה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    115 צפיות
    yzahnY
    @מאןדהו לענ"ד (ואולי המציאות מסכימה...) לכל תמונה בהמכלול מצורף מידע מפורט על רשיון השימוש. תלחץ על התמונה > פרטים נוספים (כאשר התמונה יובא מויקיפידיה ללא שינוי, נראה לי שפרטי הרשיון נשארים ללא שינוי)
  • קו טלפון ביתי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    202 צפיות
    C
    @elie1105 @יוסי-תקשורת פרסם לפני כשבועיים שלושה שהוא יוצא בפיילוט קו ביתי על התשתית שלו, 3000 דקות ב25 שח אאל"ט אישית אני היום ב013 3500 דקות ב40 שח בערך (ממתין ליוסי תקשורת כדי להיכנס לפיילוט) כמובן עובד בנטפרי כמו שצריך
  • חג שמח

1
    1
    8 הצבעות
    1 פוסטים
    396 צפיות
    אין תגובות
  • בעיה בגלישה לאתר יד 2

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    827 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @avir88 אז זה אומר שבארבע פעמים הבאות שתכנס האימות יהיה אוטומטי ואז עוד פעם תצטרך מלאות פאזל ותקבל עוד חמש זכויות