@אנוממי אמר בנטפרי בהוט:
@יוסף-ג אמר בנטפרי בהוט:
יש לי סים כשר המון זמן. (לא זוכר כמה בדיוק) ואין תקלות הכל טוב.
דרך הוט ו ITC?
@אנוממי לי אישית יש הוט+ITC +סים כשר+נטפרי מעל שנה ואני מרוצה מעל ומעבר (אגב יש לי מהירות 400 שהוט שידרגו לי בלי שאני יבקש) אף פעם לא היה לי בעיות של ליפול בין הכסאות
@hagai-w אם הוא לא חייב דווקא בסמרטפון אז לפי מה שידוע לי כמישהו שמתעסק בתחום של סיוע לאנשים בעניני סינונים לוועידת הרבנים לביצור חומות הדת (1599-550-330) יש פתרון לואטסאפ למחשב תפנה אותו אליהם
(אמור להתאים גם לטאבלט ווינדוס)
@אחד-תם
האתר פעיל.
אבל לא נראה לי שהוא באמת מרכז את כל הסרטונים הפתוחים, כי זה דורש תחזוקה בלי סוף.
אם מישהו יודע אחרת - אשמח לדעת. כי מחיפושים שערכתי לא מצאתי הרבה דברים..
@סים-כשר אמר בהוט נט:
חברים שלום
לרגל התקדמות עם חברת הוט נט,
דרושים לקוחות המתגוררים באיזורים עם תשתית הוט המעונינים לרכוש חבילת אינטרנט מסונן נטפרי, אופציה עם אפשרות לחבילת טלפון
לפרטים נא ליצור קשר K4184184@gmail.com
מה מתקדם?
יש הוט נט?
@yonig20 אמר בתקלה היום בסים כשר:
כדי לחסוך טלפונים ללקוחות סים כשר (לבזק/סים כשר/טריפל סי) אני מעדכן,
גם ככה לצערנו אין להם מענה בחול המועד וחבל מאד. שמאות לקוחות נתקעו היום עד הצהרים ללא רשת (ואני מביניהם)
מצפים לשירות טוב יותר @סים-כשר להבא כדאי שתעדכן את זה מראש כמו זה.
@elie1105 אמר בשירות ענן אקטואלי לגיבוי תמונות?:
@hagai-w אתה יכול לקבל עד 10 GB חינם דרך האפליקציה , ואם אתא צריך יותר, אתה יכול לשלם פעם אחת לכל החיים. זה נראה לי מאוד כדאי.
בדקתי כמה מקום בדיוק אני צריך, אני זקוק ל13GB
@איזי הערה בקשר לכותרת שלך, אנשים נוטים לכתוב דבר האבד כשם נרדף לדחוף, אבל זה לא נכון.
יכול להיות שכל זה מותר אבל אין קשר לדבר האבד.
עריכה: יכול להיות שכן, (מב תקלט סק יח).
@מאןדהו לענ"ד (ואולי המציאות מסכימה...) לכל תמונה בהמכלול מצורף מידע מפורט על רשיון השימוש. תלחץ על התמונה > פרטים נוספים
(כאשר התמונה יובא מויקיפידיה ללא שינוי, נראה לי שפרטי הרשיון נשארים ללא שינוי)
@elie1105
@יוסי-תקשורת פרסם לפני כשבועיים שלושה שהוא יוצא בפיילוט קו ביתי על התשתית שלו, 3000 דקות ב25 שח אאל"ט
אישית אני היום ב013 3500 דקות ב40 שח בערך (ממתין ליוסי תקשורת כדי להיכנס לפיילוט)
כמובן עובד בנטפרי כמו שצריך