• כאב לב חוזר ונשנה, יומי ושבועי - בניהול קורס לנשים בלבד

18
    8 הצבעות
    18 פוסטים
    975 צפיות
    רחמיםר
    @nigun אמר בכאב לב חוזר ונשנה, יומי ושבועי - בניהול קורס לנשים בלבד: @רחמים הייתי מצפה לגילוי נאות..... קישור לאתר שלי הוא גופא גילוי נאות. וגם ערכתי את ההודעה שלי עם גילוי נאות מפורש יותר.
  • רינגטונים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    418 צפיות
    צ
    יש גם את זה - אותו רעיון רק בעברית
  • ציצו במייל

נעול
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    20k צפיות
    ליכטל
    @דוד-צבי לא לכך נועד הפורום.
  • אני רוצה שירים במייל

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    342 צפיות
    ליכטל
    @אריה-גודלבסקי הפורום הזה הוא לא המקום הנכון.
  • הוספת חריגת אבטחה לאפליקציה

9
    1
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    497 צפיות
    B
    @מאןדהו אמר בהוספת חריגת אבטחה לאפליקציה: @ben1 ישנה בעיה באפליקציות הערוכות על פי המדריך שאין להם יכולת להציג מפות גוגל, האם בוויפרי גם יש את הבעיה הזאת? נ.ב. אי אפשר "להעביר" אפליקציות ממכשיר למכשיר? לא יודע, המכשיר לא אצלי כעת.
  • האם יש מישהו שעזר לו מדריך הוספת חריגה לאפליקציה?

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    602 צפיות
    מאןדהומ
    @shraga יש נקודה שלדעתי צריך להוסיף שם במדריך. שהפעולה הזאת משאירה הרבה מאוד שאריות במחשב, (בערך ג'יגה לאפליקציה) וצריך למחוק את זה ידנית. אני לא זוכר בדיוק את הנתיב של התיקיה של השאריות, אני יעלה בהמשך. C:\Users\User\AppData\Local\Packages\CanonicalGroupLimited.Ubuntu18.04onWindows_79rhkp1fndgsc\LocalState\rootfs\tmp
  • עזרה בחיבור אינטרנט

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    700 צפיות
    Y
    @י-ב לא. אבל יש תנאים מסויימים שאתה יכול להחליף סים ללא עלות.
  • האם לבזק יש ספק המתאים לנטפרי?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    624 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @davd אמר בהאם לבזק יש ספק המתאים לנטפרי?: בוודאי שקיים, קיים וקיים. יש את 099, ויש את אייס (אולי אייס כבר לא, אבל 099 בוודאי שכן) זה מה ששאלו אותו כאן @bird אמר בהאם לבזק יש ספק המתאים לנטפרי?: @גוגל אתם מתכוונים ספק שניתן לשלם עליו דרך בזק? זה מה שיש לאייס ו099
  • זומים שנחסמים

60
    2 הצבעות
    60 פוסטים
    3k צפיות
    O
    @מן-המודיעין אמר בזומים שנחסמים: (לא ניתן לסמוך על שיקול דעת של הודי מה נקרא פרוץ ומה תקין) הבעיה שבסרטונים (שלא נבדקים ע"י הודים אלא ע"י נשים מאנ"ש) ולפעמים יש חסימה של תמונה שרואים בתוך הסרטון, של אשה בת 80, בגודל קטן, שחור לבן. לדעתי בזה צריך לקבוע מדיניות.
  • יש קישור לקנות נטסטיק לנטפרי מחו"ל?

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    689 צפיות
    א
    @שלום-על-ישראל מה שכתבת מוסכם עלי לחלוטין אבל הוא לא כתב זאת כך ומההודעה שלו השתמע (לי לפחות) שלא שווה לקנות בחול כי אין אחריות בלי איזכור לעובדה שזה עולה חצי מבארץ וכו'. ומתנצל על ההאשמה באינטרס כנראה החלפתי אותו ביאיר אחר.
  • מעוניין לראות כמה גלשתי, ואיפה, אשמח לעזרה.

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    397 צפיות
    Y
    @מוטי-ב אם הבנתי נכון, זו התשובה - יש לך אפשרות להגדיר מגבלה בסטיק, לפי נפח ולפי זמן איפוס, כך תוכל לראות לפי החודש ולפי המצטבר.
  • פתיחת תמונות שהועלו ב google forms

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    309 צפיות
    Y
    @י-מ-י זה חלק מהנושא הכללי של פתיחת תמונות במסמכי גוגל, נושא שכבר נמצא ברשימת ההצבעות בנטפרי https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=11, ניתן להצביע שם בעד הפיתוח.
  • בקשר לברדק

נעול
    2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    453 צפיות
    י
    @michal2005 http://forum.netfree.link/post/102479
  • אתר אגורה

17
    2 הצבעות
    17 פוסטים
    1k צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @מעלה-ומוריד כרגע הכל פתוח
  • תוכנות וינדוס

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    357 צפיות
    B
    @netanel אמר בתוכנות וינדוס: אין חסימה זה חיבור סלולארי ? אולי חסום לך עדכוני וינדוס מהספק
  • תמונות מפלאש 90

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    496 צפיות
    מ
    @or כן וכשאני מחפש את התמונה שלי זה נתקע
  • אפליקציות פתאום לא עובדות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    381 צפיות
    ליכטל
    @יצחק-חסיד לא נראה לי שבמערכת הפניות היית ממתין למענה 3 ימים....
  • תקלה ארצית ברשת האינטרנט

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    609 צפיות
    shragaS
    אתרים קרסו בעקבות תקלה בחוות שרתים של פרטנר פורסם: 19.04.21 , 13:06 תקלה בחוות שרתים של חברת פרטנר הובילה בשעות האחרונות לקריסה של אתרים ושל שירותים שונים ברשת. מפרטנר נמסר: "בשל הפסקת חשמל במבנה הופעלו גנרטורים, ואנו מטפלים בפניות הנקודתיות שהגיעו מלקוחות". גורמים בחברה אומרים שאין חשד למתקפת סייבר.
  • אפליקציית הבנק הבנלאומי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    623 צפיות
    A
    @or האם תוכל בבקשה להסביר מהם הקישורים האלו? ניסיתי לחפש אפליקציה לבנק הבנלאומי ולא מצאתי שם. תודה רבה.
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    441 צפיות
    מאןדהומ
    @יהואש תפנה למערכת הפניות. ניתן לפתוח חשבון בנטפרי, גם אם אין לך נטפרי.