• הבו עצות, כיצד לשמור את ילדינו?

15
    2
    5 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    מתמחה במחשביםמ
    @ליכט אמר בהבו עצות, כיצד לשמור את ילדינו?: כעת מתחיל לצמוח הדור החדש, של ילדים לבתים עם סמארטפונים מחד, וילדים לבתים עם חינוך לרתיעה מאידך, והתוצאות מדברות בעד עצמם (מלבד משאלת הלב...) בתוך עמי אנוכי יושב, ובקהילה המסויימת שאני משתייך יש סמארטפונים 'לצורך פרנסה'. אני רואה בבירור את ההבדל בין הורים שהסבירו לילדים שצריך ללמוד איך להשתמש בזה, כמו שצריך ללמוד איך להשתמש באש, איך לנצל את האש למקומות הנכונים, איך להגביל אותו ולהנהיג אותו, (ועדיין אין לילדים גישה לסמארטפונים או למחשבים, אבל מבינים שהאבא יודע איך להשתמש בזה נכון). לבין הורים שלא הסבירו דבר לילדים, רק שאינטרנט זה דבר נורא ואיום, ואסור להשתמש בזה בכלל וכו'.
  • הוספת חריגות אבטחה לאפליקציה באימולטור אנדרואיד

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    385 צפיות
    אחד תםא
    @a0533057932 בדיוק. Qute.
  • אימות gmail לטלפונים כשרים

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    4k צפיות
    אפר שריפהא
    @דני אמר באימות gmail לטלפונים כשרים: @ben1 אמר באימות gmail לטלפונים כשרים: @דני תנסה להגדיר אימות דו-שלבי, ואז אפשר להוסיף מספר טלפון כשר כדי לקבל הודעה קולית רעיון טוב. אך אינני מעונין בכאב הראש הזה שקרוי "אימות דו שלבי"... בין כה וכה גוגל מתכוונת בקרוב לחייב את כולם ניתן להיפטר מהאימות על ידי שימוש בסיסמה לאפליקציה אמנם היא לא קלה לזכרון
  • פרטנר בכניסה לק"ס

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    285 צפיות
    אין תגובות
  • ביטול עדכונים אוטומטיים בווינדוס 10

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    6k צפיות
    נ חייםנ
    @ש-ה א' הקפצתם אשכול מלפני 3 שנים שככל הנראה לא כל כך רלוונטי כרגע ב' לעצם העניין אפשר לחסום את העדכונים בהגדרות סינון שלכם בנטפרי
  • חדש ב 019

5
    5 הצבעות
    5 פוסטים
    651 צפיות
    א
    @frize37 מה העלות? תודה מעדכן שהתקשרתי ל-019 כדי לעדכן מייל וכשביקשתי לעדכן לחבילה החדשה באותו מחיר הנציגה ענתה שהיא ביצעה את זה כבר בלי שביקשתי.. כמובן ללא תשלום. תודה לכם על המידע.
  • למה אפליקציית ME ואפליקציית BIPIT לא נמצאות בחנות של נטפרי?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    597 צפיות
    ארז מלבנוןא
    @אבצן לי זה עובד ( נטפרי עם וויפרי)
  • פפר בנטפרי?

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    594 צפיות
    אחד תםא
    @מן-המודיעין זה נמצא בחנות אנדרואיד [image: 1620597209101-screenshot_20210510-005204_netfree.jpg]
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    16 צפיות
    אין תגובות
  • הורדת סרטון מאתר JDN

נעול
    6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @לולוש הפורום לא בא להחליף פורומים אחרים. גם אם יש מי שחושב שזה חשוב.
  • מדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    frize37F
    עדכון: חדש, חבילה 100 גיגה ב019 במחיר 50 ש''ח
  • מאקבוק עם מעבד M1

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    482 צפיות
    ב
    @yzahn לא שמתי לב למדריך בוויקי [ הוא אכן נראה מושקע ומפורט ] החוסר הבנה היה אצלי שבשונה מווינדוס לא מדובר בלחיצה אחת ואז ההתקנה רצה. אלא יש לבצע את זה ידנית.
  • איפה אני יכולה לקנות נט סטיק בירושלים?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    453 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @רחלי1 הטלפון 038010333 יש לציין שקיבלת אישור חריג למבצע הזה בהצלחה
  • גוגל תמונות - איך בודקים כמה תמונות יש לי שם

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ג
    @חיפושית-100 אמר בגוגל תמונות - איך בודקים כמה תמונות יש לי שם: @מאןדהו אמר בגוגל תמונות - איך בודקים כמה תמונות יש לי שם: @חיפושית-100 לא נכון. כרגע זה לא תופס מקום. צודק חלקית. בדקתי כעת ואכן רק החל מ-6.2021 יתחיל לתפוס מקום בכל איכות גיבוי. אבל אם הוא גיבה באיכות המקורית זה כבר כיום תופס מקום, וא"כ הפתרון שהצעתי יכול לסייע לו. מקור תודה, אבל כל מה שמיהרתי לגבות זה כדי שלא יתפוס מקום, כך שהפתרון לא יועיל.
  • זיהוי קולי בוויז

36
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    9k צפיות
    מנתקמ
    @אבצן אמר בזיהוי קולי בוויז: @מנתק גם אצלי לא מצליח לבצע זיהוי קולי בוייז. וייז עם סים נטפרי. ניסיתי להתקין את bip-it - אבל המכשיר לא מאפשר. עושה רושם שזה בשל החסימה של נטפרי. מה עושים? זיהוי קולי הרגיל שעובד עם שרתי גוגל לא עובד בנטפרי באנדרויד (בוינדוס כן) שאר האפלקציות שיודעות ג"כ לעשות זיהוי קולי חלקם עובדים בנטפרי אך ככל הנראה דורשות תעודת אבטחה במערכת ולא כמשתמש
  • נושא זה נמחק!

19
    3 הצבעות
    19 פוסטים
    799 צפיות
  • NAVU

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    281 צפיות
    yzahnY
    @דוד-אברגל נכון. אין דרך לפתוח דף פייסבוק בנטפרי.
  • מעבר מרימון עם ראוטר DLINK DSL-225

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    537 צפיות
    ב
    @נפתלי תודה רבה זה עובד
  • עזרה בהפעלת סטיק של LTE 4G

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    339 צפיות
    י
    @מה-שצריך אין לי נסיון בזה אבל נראה לי שצריך ללחוץ על Settings ואח"כ על Reset [image: 1620248245964-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2021-05-05-235439.png]
  • נושא זה נמחק!

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    17 צפיות