• לינוקס | איפה נמצאת התיקיה של תעודות האבטחה בכרום

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    295 צפיות
    מישהו12מ
    @yzahn תודה, אקרא!
  • יצירת כתוביות לקליפים

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    314 צפיות
    ק
    @יהודה-10 לנושאים כלליים שאינם קשורים לנטפרי:
  • שרת VPN של RL

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    459 צפיות
    מ
    @נ-חיים אמר בשרת VPN של RL: למה שלא תתקשר? 0722132999 אוההה איזה הברקה.... אין חובה או מצווה להגיב אם אין לך מענה לשאלה שנשאלה...
  • הורדה ישירות מיוטיוב

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    297 צפיות
    ל
    @noah1234, אתה יכול להוריד כאן.
  • רוכשים נטסטיק - מקבלים 100 גיגה במתנה

3
    1
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    344 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @מתעניין-0 אמר ברוכשים נטסטיק - מקבלים 100 גיגה במתנה: @יוסי-תקשורת אפשר עוד פרטים? באיזו רשת? אפשר לנצל את ה100 GB רק בחודש אחד או עד שזה נגמר? בחירת הרשת - לבחירת הלקוח תלוי באזור מגורים ניצול החבילה - לאור המצב, בכל הזמנה של נטסטיק עם קו - בחודש הראשון הלקוח יקבל 100 גיגה ואח"כ לפי החבילה שהוא בחר.
  • התקנת תעודה ע"י רוט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    463 צפיות
    מ
    @a0533057932 אמר בהתקנת תעודה ע"י רוט: @מסונן-עם-נטפרי אמר בהתקנת תעודה ע"י רוט: מי באיזור מודיעין עילית יודע ויכול להתקין לי תעודת אבטחה עם רוט לאנדרואיד? דגם מכשיר מדויק והאם יש כבר רוט או עדין אין דגם מכשיר מדויק Samsung j5 pro והאם יש כבר רוט או עדין אין. - יש כבר רוט
  • בעיות בתוכנת הוויפרי

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    כ
    @אחד-מי-יודע אמר בבעיות בתוכנת הוויפרי: @יהודי-חכם בעיה נפוצה: האינטרנט חסום עד להרצת התקנה מחדש או אתחול שירות: פיתרון, הורידו את כלי השירות הבא בקישור: https://netfree.link/wiki/תוכנת_WiFree. לקוח מויקי נטפרי. אם זה עזר אשמח אם תלחץ על סימון החץ בצד לאחר שעבר כחודשיים, נראה שזה עזר (לחצתי על החץ). תודה.
  • יוטיוב דף שליחה לבדיקה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    326 צפיות
    ליכטל
    @מעלה-ומוריד http://forum.netfree.link/post/104888
  • צבע אדום - צופר קרס, יש תחליף?

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    מה שאני הגעתי למסקנה עד עכשיו, שכל זמן שהוא מוגדר להתריע על כל הארץ הוא עובד, ברגע שמגדירים איזור מסויים לא מתקבלות שום התרעות, גם אם מסמנים V לקבל התרעות גם על איזורים נוספים.
  • התייעצות דחופה בקשר לנטסטיק מחו"ל

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    552 צפיות
    א
    @יהודה12 אמר בהתייעצות דחופה בקשר לנטסטיק מחו"ל: @אוריויל תומך בכל התדרים הנפוצים בארץ (בדקתי על דור 4) תודה רבה..
  • עזרה בהתקנת נט סטיק airtel 4g e8372

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    386 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @נץ שלום וברכה באתר שלנו יש מגוון מדריכים לכל הנטסטיקים הנפוצים וכן לכל דגמי HUAWEI . אתר יוסי תקשורת . בהצלחה
  • עזרה בהתקנת נטסטיק

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    259 צפיות
    Z
    @נץ צור קשר ואני ינסה לעזור לך.
  • האם הוחלט לסגור את פורום הדף היומי?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    445 צפיות
    א
    @מצפה-לישועה נכון, אתה צודק, גם אני לא פעם נחשפתי להבליהם, אבל חשבתי שכמו שפתוחים עוד מקומות שבהם מבוטאת הדעה של הציבור הד"ל, מאי שנא הכא?
  • נטסטיק טוב, קישור עדכני

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @יוסי-תקשורת תודה. הלוואי שאר הספקים ילמדו ממכם, מה זה זמינות ושרות.
  • נטפרי לקהילת המקרבים

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    850 צפיות
    hagai.wH
    @מאיר-כהן-0 אמר בנטפרי לקהילת המקרבים: @נחלי-מים באמת אפשר לקבל מארגון ערכים או הידברות אישור לנטפרי והם יגידו מה לפתוח ומה לא ורק לאלו שיש להם אישור יפתחו להם (או רב מוכר שיאשר שהמקרב ירא שמים לא הייתי סומך על ארגון ערכים וגם לא על הרב שמאשר, מאיפה הם אמורים לדעת בעצמם מי ירא שמיים ומי לא? צריך לשאול את הרב נויגרשל במה הוא משתמש, זכור לי שהוא הקריא שיר של נתן אלטרמן באחד השיעורים שלו בשם "הקלריקל הקטן", ואני חיפשתי את זה בגוגל, וכל התוצאות היו חסומות, אז משמע שלא בנטפרי (או שכן, והוא השיג את השיר בדרך אחרת). אני מכיר רב אחר שמתעסק עם קירוב, והוא משתמש ברמה הנמוכה של רימון + K9, וזה בהחלט נראה לי לא השפיע לטובה על היידיש קייט בבית. כמו כן הכרתי "אברך", וגם למדתי איתו חברותא תקופה, והיה לו סמארטפון פרוץ לכולי עלמא, והוא היה מעביר שעות בוואטסאפ ובמשחקים ומה לא (בשעות הסדרים כמובן, אחרת לא הייתי יודע), והוא פעם אחת אומר לי "זה בשביל קירוב, אין מה לעשות...", החברותא שלנו נמשכה פחות מעשרה ימים, כי הוא לא היה ב-סדר בכלל בשביל ללמוד... כמובן שהכל לשם שמיים וזה... עריכה: מצאתי את השיר בנטפרי, אבל הייתי צריך להיכנס לPDF בתוך קישור, זה לא משהו שאתה אמור למצוא אם לא שאתה מחפש במיוחד.
  • שני דברים שכדאי לדעת על 019

64
    16 הצבעות
    64 פוסטים
    8k צפיות
    מ
    @יהודה12 בדקתי פלאפון סלקום ושמעתי על עוד חברות שזה ככה נכון שיש אזורים בירושלים שזה שונה אבל באזורים החרדים שאני מסתובב שם הרבה אני מאוד נהנה
  • למה בכל רגע רוב הסירטונים סגורים ובJDN הכל פתוח

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    356 צפיות
    א
    @ישראל-גרוס http://forum.netfree.link/topic/8494/דין-כל-רגע-כדין-יוטיוב
  • האזנה ישירה מדרייב

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    277 צפיות
    אין תגובות
  • באג בכניסה לאישור אישי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    324 צפיות
    חיפושית 100ח
    @ctrlaltdel פעם נתקלתי בזה, הסיבה היא מכיוון שכתובת ה-URL שאתה נמצא בה אינה של דף הכניסה הרגיל. אלא אתה נמצא בדף אחר (לדוגמה של שליחת פניה) שפתח לך כניסה עם שם משתמש וסיסמה. הפתרון הוא לפתוח כרטיסייה חדשה בכתובת הזו http://netfree.link/login
  • תמחור, הגדרות רשת, OS מרובה / וירטואליזציה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    361 צפיות
    חיפושית 100ח
    @shloimy95 לי יש למעלה מ-5 מחשבים + וירטואליזציה ולא עולה כלל תוספת תשלום. רק 15₪ לנטפרי עבור כולם.