• קורסים מבית פודי פתוחים ?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    493 צפיות
    מאןדהומ
    @סנדי א. נראה לי שסקולר זה רק ניהול של הקורס והווידאו מאוכסן במקום אחר ב. לא נראה לי שזה יעבוד לך טוב. משתי סיבות, 1. שצריך לשלוח כל סרטון לבדיקה, שזה אומר עבודה מאוד מסובכת. 2 אם אני מבין נכון, סקולר חוסמת את הגישה ללינק מיוטיוב, כך שאין לך איך לשלוח את הסרטון לבדיקה. הדברים הם מסברא בלבד, ולא מניסיון.
  • יוטיוב אנדרואיד

6
    1
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    683 צפיות
    aaron1234A
    אבל עכשיו אי אפשר לראות בצד שמאל את הסרטונים החדשים של הערוץ בגרסת המחשב ואז א”א לדעת. (מצורפת תמונה בגרסת נייד מתי שעבד)[image: 1617551439200-screenshot_20210304-223718_chrome.jpg]
  • תקלה במכשיר אנדרואיד הדרן

6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    642 צפיות
    K
    @זונדל-גרנד זה נראה שיש בעיה בחיבור VPN לשרתי נטפרי נראה לי הכי טוב תפנה להדרן השירות שלהם לא משהו אבל בסדר (יש לי גם טאבלט שלהם-בלי הדפדפן זה עובד לך חלק או שעושה הרבה בעיות?)
  • מה קורה עם הנקודות של הסינון שהושבת בחוה"מ?

7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    580 צפיות
    י
    @אבצן אני זוכר שכל השנים זה היה נסגר להשהיה עד מוצאי החג ואז היו בודקים את הכווול
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    423 צפיות
    K
    @elap תשלח פניה לנטפרי עם הקישור של הסרטון ויבדקו את הסרטון ואם הוא כשר בפרמטרים של נטפרי יפתחו לך אותו
  • לא מתכוונים להתנצל?

14
    21 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    33men3
    גם אני כמו כולם בזבזתי הרבה זמן שהם יכלו לחסוך במייל או הודעה קולית פשוטה. חבל. גם לא נראה התנצלות באופק...
  • תמונות לא חוזרות מבדיקה בפורומים מסויימים

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    728 צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    @יוסף-חיים-16 כאן [image: 1617126911813-d93854cc-b48f-463d-9a67-b0b2a3cc32ce-image.png]
  • איטיות בטריפל C או במחשב ?

2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    359 צפיות
    K
    @אליהו-התלמיד-חכם כנס לכתובת הזו SPEEDTEST.NET ותעשה בדיקה אתה יודע איזה מהירות אמורה להיות לך?
  • בדיקת סרטון

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    481 צפיות
    a0533057932A
    @aaron1234 אמר בבדיקת סרטון: https://m.youtube.com/watch?v=xHE0_LDFmP8 אם מישהו יכול לשלוח לבדיקה אשמח, פשוט נגמרו לי הנקודות תודה!! https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=xHE0_LDFmP8 Z זה לכאורה הקישור נ.ב. לא יאושר בנטפרי לכאורה
  • רשתות חברתיות בנטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    472 צפיות
    פ
    @שמעון-ירחי אמר ברשתות חברתיות בנטפרי: @aiib חבל לא
  • נטפרי במולטימדיה של יונדאי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    426 צפיות
    שלום על ישראלש
    @יוסי-מהדרום איזה דגם של יונדאי?
  • עזרה-תקלה בסינון תמונות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    442 צפיות
    B
    @יונתן-הקטן דרך פה https://netfree.link/app/#/tickets/list
  • נטסטיק ZTE MF833V 4G LTE

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    693 צפיות
    א
    @memgd אמר בנטסטיק ZTE MF833V 4G LTE: @אלעזר-חיים אין לו משדר WiFi אז תוודא שיש לך קליטה טובה במשרד/חדר שאתה רוצה להשתמש בו. יש אפשרות לחבר לו אנטנה?
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    35 צפיות
  • פתיחת אתר חריג בנטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    621 צפיות
    מ
    @ישיבשעפרי זה המייל שמופיע בפרופיל של @magicode ליצירת קשר m@netfree.link
  • ספק אינטרנט הכי מהיר + IP קבוע

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יהודה12 אני שמח שקיבלת את ההמלצה שלי בגדול הראוטרים שלהם עושים את העבודה כמו שצריך
  • מערכת אנדרואיד עם נטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    448 צפיות
    מאןדהומ
    @דוד-ו אין לי ידע של 100% (לכן לא כתבתי) אתה יכול לשאול את נטפרי במערכת הפניות. (ותעדכן כאן אח"כ מה היה התשובה...) נ.ב. @מנתק מן הסתם יודע...
  • שינו משהו בגוגל דרייב?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    629 צפיות
    מ
    @יחזקאל-גלנדאור אמר בשינו משהו בגוגל דרייב?: אני מכיר את התופעה, זה הגדרות קהילה לי אין הגדרות קהילה ובעת הורדה אחרי כמה דק' הוא נכשל
  • תוצאות בחירות בנטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    631 צפיות
    nigunN
    @מישווו לאו דווקא פשוט שידור וידיאו הוא יותר כבד ונוצר דיליי, שמתרחב עם הזמן.
  • שליחת סרטונים באתר המחדש

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @וידאל זה באמת חזר לעבוד אז ייתכן שאתה צודק או שאולי האתר הבין את הרמז וקיבל על עצמו להשתדל יותר בוא נדון לכף זכות שאתה צודק