• חרם צרכנים על 019

41
    3 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    סיבובס
    @מושט אני בדרך כלל נוטה להצדיק את המחיר, וכבר הצהרתי בעבר שאני יודע את זה בגלל שאני עוסק בתחום רבות, מול לקוחות ומול חברות, ובעבר חקרתי מאוד לעומק את התחום, כי חשבתי להיכנס לזה חזק ולראות האם כצעקתה, אך נוכחתי לראות שנניח ואני יקים חברה מתחרה, אני לא יוכל לקחת פחות. רק על 019 יש מקום לבדיקה כי הם חברה גדולה שקיימת ממילא ואין לה הוצאות מיוחדות על הקוים של נטפרי. לכאורה. משא"כ שאר החברות מתווכות בין חברת סלולר ללקוח, ויש להם ים הוצאות בדרך.
  • מה דעתכם- פלאפונים כשרים באישור נטפרי.

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    1k צפיות
    QJDTOPQ
    @נוני אם הבעיה זה בגלל חסימות קוים אז יש הרבה פתרונות וקומבינות וכמו ש @nigun למה להם להכנס לביצה?
  • מערכת מולטימדיה לרכב עם סינון של נטפרי..

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    M
    @a0533057932 לי היה באחד הספקים SMS נכנס ויוצא.
  • "ארכיון האלבומים" של גוגל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    885 צפיות
    Y RY
    @משרדי אמר ב"ארכיון האלבומים" של גוגל: @Y-R http://forum.netfree.link/post/64728 לא מבין משם כלום. כתבו בסוף שזה נפתח. הארכיון הנ"ל - לא.
  • אנטי וירוס ונטפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    M
    לכל מי שמעוניין תעשו חיפוש במתמחים טופ עם המילה ESET יש מישהו שנותן שם משתמש בתנאי שמבטלים את LIVEGRID כך שהם לא מגלים את השימוש הכפול בהצלחה
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    893 צפיות
    M
    @MacroShadow אמר בביקוש עבודה אני מעוניין להיכנס לעבודה בנט פרי ועד עכשיו לא יצרו איתי קשר: @nm039431028 מי אמר לך שהם מחפשים עובדים? ואם מחפשים, נראה לך שיש צורך להגיב לכל מי ששולח קו"ח? הם פירסמו לפני כמה ימים שהם מחפשים [פרסומת שהייתה על הרבה דפים ברשת של נטפרי] בהצלחה
  • דף השוואת מחירים למעונינים

ספקים ומחירים
    41
    5 הצבעות
    41 פוסטים
    3k צפיות
    נ חייםנ
    @אליהו-התלמיד-חכם אמר בדף השוואת מחירים למעונינים: וגם איך יכול להיות שמייל בלבד יותר יקר מאינטרנט מסונן אם אתה יודע בנטפרי מייל עול 5 ש"ח וסינון אתרים 15 ש"ח ובדף כתבת אחרת במייל בלבד אין תשלום לנטפרי בכלל וסים כשר משלמים לנטפרי חמש שח אז הם גובים את זה מהלקוח
  • תוכנת מצלמה למחשב

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    679 צפיות
    המכתבה
    יש לי מצלמה. בדקתי שוב. עכשיו אנסה בתוכנה שהוצעה פה. תודה. מקווה להצליח
  • בעיה בתגיות מותאמות אישית

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    542 צפיות
    ש
    @עז ישנם אתרים שבנוסף לכתובת שאתה רואה, הם משתמשים בכתובות שונות שאותם ניתן לראות רק ע"י הקלטת תעבורה. ציטוט מהויקי: לצורך חסימת/ פתיחת תוכנה וכדו', ניתן להיעזר בהקלטת תעבורת אינטרנט בכדי לבחון ולאתר את הכתובת המדויקת אותה יש לפתוח או לחסום. ראו הדרכה כאן: שימוש בהקלטה עבור הגדרות סינון.
  • מצלמות אבטחה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    618 צפיות
    אביב לויא
    @386 לא נראה לי שיחסם, ואם נחסם אתה שולח את הקישור למעלה לנטפרי דרך פניות והם אמורים לפתוח
  • האם מעבר לספק אחר מצריך חשבון חדש בנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    463 צפיות
    B
    @עברי-אנוכי אפשר להשתמש באותו חשבון רק צריך לבטל את השיוך של הספק הישן ולהתחבר עם הספק החדש שוב לחשבון שיהיה משיוך עליו
  • wifi לא עובד בסמסונג

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    711 צפיות
    H
    חבל...תודה
  • מחפש עזרה לחסימת מכשיר סמסונג ולהשאיר וויז בלבד

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    949 צפיות
    נ חייםנ
    אם זה טאבלט ולא סמארטפון אפשר עם וויפרי וסים של וויז בלבד יש באראל
  • מראה שהסרטונים לא צריכים בדיקה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    607 צפיות
    N
    זה לא קורה לעוד אנשים?
  • מה ההגדרה של הקטגוריה "דעות חיצוניות"

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    596 צפיות
    M
    @יהודי-פשוט-וטוב אמר במה ההגדרה של הקטגוריה "דעות חיצוניות": @אביב-לוי ויקיפדיה בכל אופן מופנה להמכלול... ראיתי גם דברים שלא הבנתי מדוע זה בקטגוריה הזו.. לדוגמא: https://www.geektime.co.il/ ועוד כמה אתרים שהיה נראה לי שלא הבנתי את ההגדרה של דעות חיצוניות... תודה בכל אופן זה נפתח לי ואני חושב שחסום אצלי דעות חיצוניות
  • תקלה בשיתוף מסך עם סאנדיסק

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    498 צפיות
    M
    @bbn אמר בתקלה בשיתוף מסך עם סאנדיסק: @MERS תנסה עם התוכנה טמויוור ואתה התוכנה שצינתה מאיפה ניסתה להוריד? הם נתנו לי- מותר להם להשתמש רק בתכנות חיבור שלהם, בסוף מאוחר יותר הם הביאו לי תכנת חיבור אחרת [שלהם] וזה עבד ייש"כ
  • גלישה סלולרית או קוית?

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    587 צפיות
    סיבובס
    @חנניהו כמובן שתמיד תשתית קוית תהיה יותר יציבה ומהירה, תלוי גם במהירות שתקח, זה מובן לכל אחד מהעובדה הפשוטה שזה מחובר ישירות ולא דרך אנטנות ותלות בהרבה משתנים. אבל כמו שאמר @אביב-לוי אם אתה במקום עם קליטה טובה וללא עומס משתמשים וציוד קצה טוב, אתה יכול ליהנות מאוד גם בגלישה סלולרית.
  • בקשת עזרה

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    978 צפיות
    B
    @משה-0527 אמר בבקשת עזרה: @BNY מה שלא עומד בכללים של נטפרי כנראה שלא תקבל אותם מאנשים שבנטפרי כי האנשים כאן בחרו בדרך חיים לכן זה סיבה שאין א"ז למישהו???
  • הגוגל החברתי נפתח סוף סוף סוף מזל טוב

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    617 צפיות
    a0533057932A
    @מעמד כוונתו לקבוצות גוגל ולכאורה לפי תגובה כזאת צריך לסגור מחדש
  • מה הכתובת מייל העדכנית של גמ''ח רשות הרבים?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    נ
    @רינה לצערי הרב עדיין לא השגתי.