• הוספת תוכנות להורדה

98
    2 הצבעות
    98 פוסטים
    24k צפיות
    מ
    @שעייה מצטער ואגב יש אפשרות לערוך הודעה במקום אחת חדשה
  • חדש ב״נטפרי״ - ערוץ ״הרמב״ם היומי״ ביוטיוב

1
    3 הצבעות
    1 פוסטים
    430 צפיות
    אין תגובות
  • עדכון נחוץ לאפליקציית המגן - בתוכנות להורדה

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    489 צפיות
    ש
    תודה רבה!
  • הוספת ערוץ לתורניים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    487 צפיות
    מ
    @ארגנטיני אמר בהוספת ערוץ לתורניים: @ר-חיים מה הבעיה? כבר פתוח. אז תסביר שזה פתוח ואתה רק מבקש שיכניסו את זה לרשימת הערוצים הפתוחים !! @ר-חיים חשב שאתה רוצה שיפתחו את הערוץ !
  • השירות המצויין של נטפרי

10
    1
    5 הצבעות
    10 פוסטים
    640 צפיות
    מ
    @ארגנטיני אמר בהשירות המצויין של נטפרי: הרי למה אני מחזיק מחשב עם אינטרנט? כדי לא ליפול בידים של היצר הרע! הרי מה היה קורא עם לא היה לי מחשב והקיוסק עם מחשבים מסוננים סגור? הולכים לקיוסק שיש להם מחשב פרוץ??? לכן עדיף להתפשר על אינטרנט מסונן! אני חושב שהבנו ודי מיצינו אשריך תודה
  • מה המייל של גמ''ח רשות הרבים?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    נ
    @סיבוב זה כן קשור. תקרא שוב פעם את הפוסט היטב.
  • נטפרי באייפד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    804 צפיות
    י
    למעשה מישהו הצליח להתקין תעודת הבטחה באייפד ? אם כן שישתף אותי תודה
  • עזרה איך לעשות שעות גלישה מסוימות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    413 צפיות
    מ
    @אריה-30 תחת הכותרת איזור "פרופילי הפעלה של פרופילי סינון" יש הסבר https://netfree.link/wiki/הגדרות_סינון_אישיות
  • עוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*

23
    2 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    elchanaE
    @ארגנטיני אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*: אני צריך לשתמש ווצפ לצורך זיכוי הרבים!!! פניתי למערכת הפניות והם לא רוצים לפתוח לי את זה בקלות. אני ילך לרב שלי והוא יגיד לי כן תחזיק ווצפ לכתחילה!! מה השתגתם? איך אני יסביר לו שאני עובד עם בעלי תשובה, מלמד להם תורה. אני כבר הולך להשתגע למה לא??? הפתרון הפשוט הוא לקנות סמרטפון, ושלום על ישראל!!! לא באתי לעיים אבל מה לעשות זאת המציאות!!! עם למשהו יש לו רעיון אחר איך לשלוח להם הודעות דרך ווצפ אני מוכן לשמוע! בנתיים הכי פשוט הוא לקנות סמרטפון אני מכיר אדם שעוסק בקירוב רחוקים אותו אדם מ8 בבוקר אחרי תפילה עד 12 בלילה הוא סביב רחוקים אפשר לומר כל כולו סביב זה אני עוד הסתובבתי איתו הרבה מאד פעמים והוא גם יש לו רב שיכול להתיר לו דבר כזה אבל הוא יודע לומר דבר אחד, היום כל אדם שמתעסק בקירוב יודע שהדבר הראשון שאתה מדבר איתם הוא "הסמרטפון" שכולל בתוכו את רוב הדברים שאנחנו מדברים עם אחינו בית ישראל הרחוקים, ומה יגיד להם הרב שהוא בעצמו מחזיק את אותו "טריפה" על מה ידבר איתם הרי על סמרטפון כבר אא . וגם כולנו מכירים את כל הרבנים הידועים שעוסקים בזאת המצווה ומופצים סרטונים שלהם בכל רשת חברתית והם עצמם לא החזיקו ולא מתכוונים להחזיק דבר כזה ולמה להם אין את השאלה שלך "איך אני יחזק רחוקים" . "כזה ראה וקדש" נ.ב. לא עובד איומים על נטפרי וכ"ש לא איום שהוא על נפשך היו להם לחצים הרבה יותר רציניים והם לא נכנעו לזה ה' יעזור שתמצא את הדרך לקרב ללא מכשיר כזה טרף שישב לך בכיס
  • הטבות גודיז בנטפרי

סינון אפליקציות
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    706 צפיות
    M
    @יעקב-א אמר בהטבות גודיז בנטפרי: לקוחות בנק לאומי מקבלים הטבות על רכישות בכרטיס האשראי באמצעות נקודות 'גודיז,' אותן ניתן לממש רק באמצעות אפליקציה ייעודית בשם 'גודיז'. אין שום דרך לממש הטבות דרך האתר. האם ישנו פתרון למשתמשי נטפרי? האפליקציה גם לא עובדת באימולטור בגלל הסינון של נטפרי. לדעתי האופציה היחידה היא להפעיל לחץ על לאומי שיהיה אפשר לממש את ההטבות דרך האתר או הטלפון כמו בכאל וכדו' [אני גם בלאומי עד לא מזמן הייתי בפאג"י+ כאל ואני ממש מאוכזב מהעניין (האמת היא שבאתר בכלל לא ראיתי שיש להם הטבות ששוות משהו אבל זה עוד עניין) או שתעבור לכאל (כ"א חיצוני- מסגרת חוץ בנקאית) ויהיה לך בצורה הזו- אפשר לקבל שנה חינם וכו' דרך כל מיני חנויות] בהצלחה [ואשמח לשמוע מה קורה הלאה- המייל שלי CMD8879@GMAIL.COM]
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    13 צפיות
    אין תגובות
  • אפליקציה עבור מדפסת brother

הדפסה אנדרואיד אפליקציות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    801 צפיות
    מתמחה במחשביםמ
    אם אתה מדבר על אפליקציית iPrint &scan, זה קורה גם אצלי. מה ששמתי לב, שאם אני משאיר מחובר לאינטרנט של המכשיר (לא של נטפרי), הוא כאילו מעבד את המסמך דרך האינטרנט, ולאחר מכן שולח למדפסת, ואז באמצע השליחה אני מחליף לרשת של המדפסת (שמחוברת לנטפרי), וכך אני מצליח להדפיס. יש לציין, כי תהליך השליחה הוא ארוך מאד, ויותר קצר לי לשלוח למחשב ולהדפיס משם. כך שאכן נראה בעיה שקשורה לנטפרי
  • שגיאת SameSite נטפרי

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    452 צפיות
    chvC
    @CC זה לא משבש כרגע כלום. זה בסך הכל התראה מראש, שגרסאות של כרום בעתיד הקרוב (תסתכל בקישורים שבהודעה הזאת ותראה מתי ואיך) לא יתמכו בקוקיז מהסוג שנטפרי משתמשים. מה שאומר שנטפרי יצטרכו להחליף את הקוקיז שלהם מcross-site ללא אישור, לעם אישור או משהו אחר. שום דבר שקשור אליך (מבחינה אקטיבית).
  • יוטיוב פתוח לחלוטין בנטפרי!?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    599 צפיות
    dLiveD
    @חזק אמר ביוטיוב פתוח לחלוטין בנטפרי!?: איך יכול להיות שחיברתי מחשב עם האניוור, ויש חלק של אתרים שחסומים ויש חלק שפתוחים לחלוטין???!!! עשיתי CTR+F5 מחקתי את כל ההיסטוריה וכו' וכו' דרך ההגדרות של הכרום. עשיתי ניקוי עם הCCLEANER ועדיין היצר הרע מתעקש להראות את כל המרעין בישין, גם דברי חדשים. ומצד שני יש אתרים שחסומים. איך יכול להיות? ומה אמור לפתור את הבעיה? תפנה במערכת הפניות.
  • קישור פרטי ביוטיוב

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    653 צפיות
    M
    @מאןדהו אמר בקישור פרטי ביוטיוב: @הממגן אפשר יותר פשוט שכל סרטון פרטי ביוטיוב יהיה ניתן לפתוח בלי שליחת פניה. דובר כבר בעבר כאן, נטפרי מסרבים, לא הבנתי באמת למה.
  • איך בודקים אם המחשב מתאים לנטפרי?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    635 צפיות
    M
    @a0533057932 השאלה שלי הפוכה, איך להדרן הם כן מאשרים ועוד לעשות עם זה נקודה חמה לכל הבית?
  • הדרן - דפדפן של נטפרי. האם אפשר לחבר למנוי הקיים?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    457 צפיות
    frize37F
    @Shimon100 תשלם בנפרד 20 ש''ח
  • Android emulator

הועבר
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    615 צפיות
    yzahnY
    @בתיה אין לי עכשיו התקנה של אנדרויד סטודיו להתנסות. אם לא חייבים API 29 נראה לי שהכי פשוט לעשות מכונה מ-API 28 ומטה.
  • מייל בלבד - חסימת גישה מהדפדפן

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    951 צפיות
    משרדימ
    ראו כאן.
  • ג'מבו מייל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    נ חייםנ
    קובץ ג'מבו מייל שמתפרסם בציבור נחסם עד לבדיקה כמו בדרייב ראה כאן http://wiki.netfree.link/wiki/שיתוף_והעברת_קבצים_בנטפרי