• עזרה בחסימת תמונה מאתר רשות המיסים

25
    1
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    מעלה ומורידמ
    @park אמר בעזרה בחסימת תמונה מאתר רשות המיסים: למה אי אפשר לחסום את התמונה עצמה? (הצלחתי למצוא את כתובת התמונה, וניסיתי לדווח עליה. נראה אם זה יחסם) אשמח לשלוח את כתובת התמונה למי שצריך. למה נראה לך שמי שפיתח תוסף לא מצא את כתובת התמונה המדוברת ואיך נראה לך התוסף חוסם את התמונה אם אין לו את כתובת התמונה הנ"ל
  • המלצת ועדת הרבנים לביצור חומות הדת- צריך לפעול.

18
    2 הצבעות
    18 פוסטים
    4k צפיות
    M
    @חינמי אמר בהמלצת ועדת הרבנים לביצור חומות הדת- צריך לפעול.: @MERS אמר בהמלצת ועדת הרבנים לביצור חומות הדת- צריך לפעול.: @mashav אמר בהמלצת ועדת הרבנים לביצור חומות הדת- צריך לפעול.: אני לא יודע, לא מכיר, ובטוח ששום דבר לא כמו נטפרי. אבל, אם שתי הסינונים האחרים בכל זאת מופיעים בפירסומי ועדת הרבנים לביצור חומות הדת, שלא חשודים בהקלת ראש בענין, כנראה שהסינונים הללו לא "טרפים". בדיוק ע"ז עלה הנושא הזה מאחר שהסינונים הללו פריצים [מלשון ניתנים לפריצה ע"י בני נוער ואכמ"ל וד"ל] ויש בהם גישה לכל מיני דברים וכו' למה ועדת הרבנים לביצור חומות הדת מציגים אותם בכלל, אני חושב שכבר ענו ע"ז ואני חושב שאין עוד מה לדון בזה כי באמת ודאי שהם אינם מיועדים לכלל הציבור אלא אך ורק למי שאינו יכול להשתמש בנטפרי בהצלחה לא כך עולה מהפרסומים. וזה בדיוק העניין של הנושא הזה למה זה לא מודגש בהצלחה
  • שאלה קטנה-תוצאות גוגל

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    460 צפיות
    ליכטל
    @הקטן https://netfree.link/wiki/סינון_חיפוש_בגוגל
  • אתר לשמירת קורסים מוסרטים מאובטחים שפתוח בנטפרי?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    842 צפיות
    ה
    @nigun אמר באתר לשמירת קורסים מוסרטים מאובטחים שפתוח בנטפרי?: @הבוס-הגדול בעיקרון כל מה שאתה יכול לראות גם תוכנה יכולה לראות, ולשמור ("להוריד" בלשון העם). יש מקומות שזה ממש קל ויש מקומות שצריך לדעת לכתוב סקריפט או שניים כדי לדמות את מה שהדפדפן עושה. הרעיון הוא שכמה שתקשה יותר על ההורדות יהיה לך פחות הורדות אבל להגן ב100% לא נראה לי אפשרי (מישהו יכול לעשות צילום מסך) תוכנת צילום מסך זה נכון שתמיד אפשר לעשות. מבחינת להקשות - היכן הכי מקשים על ההורדה? אגב, לאחר בירור נוסף, גם סמוו מאחסנים בוימאו.
  • איזה נטסטיק מומלץ באליאקספרס וכדומה?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    794 צפיות
    ב
    קניתי את זה לאחרונה https://he.aliexpress.com/item/32963664106.html בעקבות שהמליצו עליו בפורום ואני מאוד מרוצה
  • שימוש בשני מחשבים והגדרות שונות לכל מחשב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    560 צפיות
    federF
    @ליכט אכן כן, שניהם מחוברים לאותו קו אינטרנט
  • באיזה ספק האינטרנט הכי יציב?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    a0533057932A
    @שמו דרייב נותן להוריד גם במהירות 200 MB לדוגמא והוא לא היחיד
  • יודעת שזה כבר לעוס ולמרות כך.. טאבלט

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    מאןדהומ
    @OS-X-Manager במחילה, זה פשוט טעות. מניסיון, אין הבדל איך מתחברים לאינטרנט האם דרך סים או דרך וויפי.
  • בעלי טאבלט אנדרואיד עם נטפרי > אשמח למידע קצרצר...

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    700 צפיות
    נ חייםנ
    אני עם וויפרי ועובד לי וויז באנדרואיד 7
  • פתיחת גוגל גרופס כמה זמן לוקח האישור??

גוגל גרופס
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    502 צפיות
    מ
    @אליהו-התלמיד-חכם תמתין בסבלנות זה דבר חדש ובטח יש אלפי פניות בנושא (אני משער)
  • איטיות ב019... יש פיתרון אצל המתחרים?

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    749 צפיות
    מ
    @יהודה12 בינתיים עברתי לפלאפון, ונראה שזה יותר טוב, ימים יגידו.... נ.ב. יש לי סטיק של הואווי 8372 אבל גם בו יש כמה תתי דגמים, ואין לי יכולת לבדוק את כל התדרים באזור שלי.... אז הלכתי בשיטה של ניסוי וטעיה..
  • לוחץ על מייל אחד ונפתח מייל אחר

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    449 צפיות
    a0533057932A
    @אליהו-התלמיד-חכם לא זה קשור לכך שאתה צריך למחוק את הסימניה ולשמור מחדש
  • נקודות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    453 צפיות
    ארגנטיניא
    @a0533057932 כן אני משלם על 16 נקודות 3.5 שקלים. בגלל שאני משתמש אותו אולי פעמיים בחודש
  • נושא זה נמחק!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    61 צפיות
  • תקלה בתוכנת הוויפרי

18
    2 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @קרש נשמע באמת קשור לזה, אבל לי אין בהגדרות ההתקן את הלשונית הזו. [image: 1594900469266-%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94.png]
  • חנות אפליקציות בנטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    6k צפיות
    ע
    אפשר שאלה? איך לפתוח קובץ הAPK?
  • פייבר נטפרי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @edb1997 העלות גבוהה רק להתקנה או גם חודשית? מישהו אמר לי שיש עכשיו מענק לעסקים של עד 1000 ש"ח לחיבור סיבים אופטיים ידוע לך משהו בנושא
  • האתר נחסם

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    519 צפיות
    S
    עובד, תודה רבה
  • קו טלפון של נטוויזן

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    671 צפיות
    מ
    @a0533057932 לי יש נטוויז'ן עם ספק RL. יש זמנים שיש ניתוקים רבים ויש זמנים חלקים בלי שום ניתוק. לא הצלחתי ללמוד מה גורם לכך...
  • למה מחקו את דף השוואת מחירים???

19
    4 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @גוט-גוט אפשר כאן: http://wiki.netfree.link/wiki/השוואת_מחירים