• היום יש בדיקה איטית?

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    496 צפיות
    ש
    @netanel בד"כ בימי ראשון יש יותר עומס בהינתן שבשישי ומוצ"ש יש תמיכה חלקית. תוסיף ע"כ שבזמנים שאנשים יותר נמצאים בבית יש יותר בקשות וידאו..
  • אתר ישיחנה

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    778 צפיות
    מ
    @צאנזער מערכת הפניות. יענו לך הכי מהר שיש. בפורום לא מקבלים תשובות לשאלות כאלו (וממילא גם לא שואלים...)
  • בדיקת נתוני הגלישה בסים כשר דרך אתר החברה

ספקים ומחירים
    15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    747 צפיות
    סים כשרס
    @אליהו-התלמיד-חכם אני לא מכיר את הסטיק הזה ראיתי ששלחת מייל למוקד מקווה שהבעי' תסתדר שבוע טוב
  • ספק עם הכי פחות בעיות- בני ברק

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    755 צפיות
    חיים כהן1ח
    @nyb @סים-כשר אמר בספק עם הכי פחות בעיות- בני ברק: נשמח לתת לכם שירות סים כשר 088021818 או במייל sk088021818@gmail.com ממליץ בחום....
  • אתרי בנקים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    526 צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    בבנק הפועלים זה קורה הרבה אך לא בהכרך זה גם יכול להיות בגלל איטיות
  • חיבור מדפסת וסטיק למחשב

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    584 צפיות
    4
    מישהו יודע?
  • מישהו יודע איזה חברה זה?

15
    1
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    853 צפיות
    Z
    @a0533057932 אני מאמין שכן אבל את זה צריך לשאול את נטוויזן
  • מדוע התמונות חסומות?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    532 צפיות
    ח
    https://netfree.link/wiki/סינון_התמונות לא נשלח לבדיקה הרבה פעמים תמונות של אתר מסויים לא מאוחסנות באותו אתר, לפעמים מדובר בתת-כתובת של האתר כגון cdn1.example.co.il ולפעמים מדובר באתר ייעודי כגון CloudFlare. במקרה שאותו תת-אתר או אתר ייעודי לא נבדק, או שהוא חסום ע"י קהילה או הגדרות אישיות, התמונות לא יישלחו לבדיקה. יש שתי דרכים לזהות שהתמונות לא נשלחו לבדיקה: התמונות מפוקסלות 33 במקום 55 לא מופיע עליהן כיתוב נשלח לבדיקה לא נבדק כאשר אתם נתקלים במקרה כזה תוכלו לשלוח פניה דרך מערכת הפניות (אין צורך בנקודות) ויטפלו בזה. (אין לשלוח פניות לגבי תמונות גוגל). שימו לב: לפעמים ישנם אתרים המכילים תמונות שהתוכן שלהן צריך לעבור בדיקה כגון צילומי עיתונות וכדו' (ואת זה כמובן הגויים לא יכולים לעשות) ולכן הם נפתחים בלי התמונות.
  • בקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים

52
    4 הצבעות
    52 פוסטים
    3k צפיות
    נטפריסנ
    אם התעבורה מוצפנת אף אחד לא יודע כלום חוץ משם המתחם (דומיין). גם הכתובת מוצפנת כחלק מהמידע. אבל אם זה לא מוצפן (אתר זה למשל בשלב זה לא מאובטח), אז לא צריך להיות ספק, אפילו מחשב אחר באותה רשת חוטית/אלחוטית, או ציתות באמצעים אלקטרוניים לכבל התקשורת וכן כל השרשרת של הנתבים בהם המידע עובר עד הספק וממנו עד האתר וגם הדרך חזרה, כולם חשופים למידע כולו.
  • בעניין הווצאפ

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    542 צפיות
    נ חייםנ
    או למערכת הפניות https://netfree.link/app/#/tickets/new או למייל הזה info@netfree.link
  • האשפה בגוגל דרייב....

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    731 צפיות
    מ
    @גדול-קטן אמר בהאשפה בגוגל דרייב....: @משה-כהן-435 אופסס.. קובץ שהתפרסם לציבור. הקובץ נשלח לביקה ברגעים אלו.
  • טאבלט בנטפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    905 צפיות
    a0533057932A
    @מאןדהו אני יחזור שוב וויפרי ניתן להתקנה רק מאנדרואיד 7 ומעלה מה שאומר שיש בעיה עם תעודת האבטחה עכשיו אני זקוק לטאבלט ומעוניין בחסימת נטפרי ועל כן אני שואל למי יש ניסיון בטאבלט ואני מוסיף שאני מעוניין בגרסת אנדרואיד כמה שיותר גבוהה ע"מ שאם יש אופציה לא יציאו לי אנדרואיד 7 אלא 10 אני מובן כעת?
  • נושא זה נמחק!

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    156 צפיות
  • נטפרי חוסם VPI ופרוקסי?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    מה שעשו לי זה לא VPN למחשב אחר, ולא VPN שזה בעצם התחברות לשולחן עבודה מרחוק, אלא ממש התחברות לרשת אחרת (ולא למחשב פיזי), ששם אין את החסימה של נטפרי אלא של מקום העבודה (סינון פרטי). אז אתם אומרים שנטפרי צריכים לאשר כל התחברות לVPN אמיתי בנפרד. או קיי. מצויין ממש.
  • שיחות לחוץ לארץ

שיחות מספר טלפון voip
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    670 צפיות
    M
    http://calllling.com
  • מצגת שיתופית

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    741 צפיות
    מ
    @גדול-קטן אמר במצגת שיתופית: @אילה תנסו את זה. אני משתמש בזה באקסל, אמנם יש מעט באגים, אבל בשורה תחתונה זה עובד מצוין בנטפרי. תוכל להצביע להמשך הפיתוח של זה כאן - פתיחה בטוחה של OneDrive. (כמו פתיחה של גוגל דרייב) גדול ממש. עובד ללא סינון תמונות, מעניין מה ההבדל מגוגל דוקס, בכל מקרה יישר כח ענק!
  • הידברות- למה סרטון טוב לא נפתח ואיו אחר נגד הידברות-כן?

נעול
    9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    אין להעלות בפורום שאלות למה משהו נפתח או לא נפתח.
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    40 צפיות
  • חסימת תמונות בצ'אט

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    720 צפיות
    מישווומ
    @a0533057932 אכן התמונות לא נחסמות למי שלא בנטפרי.
  • איך מסירים תוכנת אתרוג?

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    542 צפיות
    ר
    הסתדרתי