• תמונת פרופיל לא מתעדכנת

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    772 צפיות
    מ
    @אפר-שריפה עשיתי הצגצ פרטי תמונה, ואח"כ פתחתי בחלון חדש, וזה נפתח בדיוק אותו דבר.
  • טובה דחופה

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    683 צפיות
    א
    נפתח האתר
  • מה ההסבר לסימן הקריאה והשאלה בתוצאות גוגל?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    507 צפיות
    yzahnY
    https://netfree.link/wiki/סינון_חיפוש_בגוגל
  • האם כמה משתמשי נטפרי מזוהים יחד בשרתים?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    578 צפיות
    yzahnY
    @בן-עזאי אמר בהאם כמה משתמשי נטפרי מזוהים יחד בשרתים?: כל משתמשי נטפרי נמצאים על אותה כתובת IP של שרתי הסינון לא בדיוק "כל משתמשי נטפרי". יש IP שונים לכל ספק, וגם בתוך הספקים עצמם יש כמה כתובות. @אנוממי אמר בהאם כמה משתמשי נטפרי מזוהים יחד בשרתים?: וזה לא מאט את המהירות? ה-IP לא קשור למהירות בכלל.
  • שגיאת אבטחה אתר עיריית ירושלים

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    593 צפיות
    ליכטל
    עכשיו יש באתר שלהם הודעה כזאת: [image: 1593956492482-53e107a8-bfa2-48a3-9b98-21796f75668b-image.png]
  • וויפרי במערכת מולטימדיה לרכב

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    מנתקמ
    @מתעניין-0 אמר בוויפרי במערכת מולטימדיה לרכב: א"א להתקין וייפרי כל זמן שאין לו חיבור למחשב. ואני לא מכיר אפשרות חיבור למחשב (האמת שלא ניסתי מספיק. אבל גם אם נניח שכן, אין לו מצלמה בכדי לשלוח הסרטה של ה"הצהרה" לנטפרי. וכן הרבה פעמים קשה או בלתי אפשרי להגיע לאפשרויות מפתחים). אבל יש פתרונות אחרים למניעת גלישה לא מסוננת. צור קשר במייל
  • מערכת הפניות

6
    3 הצבעות
    6 פוסטים
    633 צפיות
    בן עזאיב
    @מטעמים שים לב שכתבתי במהירות ויעילות את הציטוט הבאתי בשביל העיקרון שנכון גם לכאן האשכול הוא רק מראה מקום כי עם מספיק זמן אפשר לפתור כל בעיה אבל לא כל אחד יכול להקדיש את הזמן הזה (לדוגמא: לשלוח עשרות סרטונים אחד אחד, או לחכות שיסדירו את הבעיה עם הרובוט)
  • אפלקציה לא התחילה / אפליקציות קורסות

וינדוס 10
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    672 צפיות
    M
    @פ-ר אמר באפלקציה לא התחילה / אפליקציות קורסות: לילה טוב! לפני תקופה קצרה נוצר לי בעיה במחשב כל פעם שאני פותח אפליקציה של ויינדוס 10 זה כותב לי האפליקציה לא התחילה ובחיפוש בפותר הבעיות זה כותה שאפליקציות קורסות משהו נתקל בבעיה הזאת? שמע על פיתרון בנושא? (את רוב הפתרונות הפשוטים לדוג' להתחבר לחשבון מייקרוספט לפתוח חשבון חדש לאפס את האפליקציות וכדו' ניסתי ולא עזר) זה מפריע לי מאוד בעבודה מכיון וא"א לפתוח תמונה בצורה נורמלית וכן צילום מסך וכדו' אתמול גם רכשתי רשיון באדובי (תוכנות גרפיקה) ואחד התוכנות יש את אותה שגיאה זה הצלה של ממש מכיון שזה מעכב לי את העבודה אודה לכל אחד שיוכל למצוא לי פתרון בענין (לפני איפוס המחשב) תנסה במתמחים טופ במקום המתאים בהצלחה
  • טונר למדפסת

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    506 צפיות
    נ חייםנ
    נראה לי שזה לא קשור לסינון[image: 1593693761889-%D7%95.jpg] [image: 1593693761870-%D7%94.jpg] תוכל להיעזר בפורמים משמאל
  • מתנדבים לסינון תכנים קלים

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    628 צפיות
    בן עזאיב
    והנה הציטוט המלא [image: 1593668877479-screenshot_20200702-084409.jpg]
  • אתר לאיחסון שיעורים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    529 צפיות
    ChocolateC
    @MERS אמר באתר לאיחסון שיעורים: @Chocolate אמר באתר לאיחסון שיעורים: ידוע למישהו אתר לאיחסון שיעורים בחינם שעובד בנטפרי (דוגמת יוטיוב אבל אודיו לא סרטונים)? קול הלשון>> בבנק התורה בהצלחה לא מדובר על שיעורי תורה
  • אתר zoomap

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    493 צפיות
    אין תגובות
  • בנדל או תשתית בזק?

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    625 צפיות
    יעקב ישראלי
    @UA לא אמור להיות הבדל ביציבות האינטרנט
  • תמונה בעייתית באזור האישי של רשות המיסים

10
    1
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    907 צפיות
    C
    @מטעמים הנתונים האלו מגיעים כטקסט ולא כתמונות אבל אני מסכים איתך שלא תמיד זה טוב להעיר את הדוב, תרתי משמע
  • בירור לגבי השכרת מקום לימודים לקורס עם מחשבים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    574 צפיות
    ש
    @בן-עזאי @magicode אמר בהמלצה על פורום בנושאי טכנולוגיה שאינם קשורים לנטפרי: אתה יכול לדבר פה בפרום כל מה שקשור בנטפרי. לפי מטרות העמותה. מחקר ופיתוח טכנולוגיות, קידום ושיווק פתרונות להתמודדות עם הסכנות הכרוכות בשימוש באינטרנט ובטכנולוגיות החדשות. העלאת המודעות הציבורית לסכנות הכרוכות באינטרנט. הנגשה והתאמת האינטרנט והטכנולוגיה לאוכלוסיות שונות. כל מה שמתאים לזה אתה יכול לכתוב פה בפרום.
  • 019 מהירות נוראית (בנטסטיק)

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    883 צפיות
    פ
    @mashav 019 יותר זול אבל עדיין מה זה המחירי גלישה האלו למה אין משהו יותר זול?
  • משהו חדש? 444 Blocked by NetFree

9
    1
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    זה יכול להיות משמעותי מאד למפתחי תוכנות שיוכלו להציג הודעת שגיאה שהכתובת חסומה ע"י נטפרי. כנראה החזון הוא שכל המפתחים יכירו בחסימות אינטרנט, גם כיום אתה מתקשר לכל מיני תמיכה טכנית (דוגמה: ממשל זמין) אומרים לך 'כנראה יש חסימה באינטרנט' וכו', אם יהיה קוד מוסכם, יוכלו לדבג את זה יותר טוב עקרונית. אני לא מאמין שזה יקרה כ"כ מהר, אבל זו התקדמות.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    713 צפיות
    Men770M
    @כלומר אמר בbetralife - קורס של אלכס פרידמן לשיווק שותפים, - חסום לכולם? או רק לי?: והאם יש אפשרות טכנית לסנן סרטונים מ vimeo ? בהחלט.
  • סים לוייז ומייל בלבד?

1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    548 צפיות
    אין תגובות
  • עדכון אפליקציות גוגל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    696 צפיות
    a0533057932A
    @בן-עזאי לכאורה כוונתו למשהו אחר @החפץ-בעילום-שמו מה הגרסה של שרותי גוגל שיש לך כעת וכן מה גרסת האנדרואיד שלך?