• קורס רענון נהיגה -לגברים

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    919 צפיות
    מ
    @הודיה בפורום הזה מפרסמים רק הודעות שקשורות לנטפרי תוכלי לפנות בענין שלך בתווית משמאל למסך
  • טוויטר בנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    650 צפיות
    a0533057932A
    @נחNן לא יהיה
  • ידעתם שיש קישורים ספציפיים שפתוחים בפורום אוצר החכמה?

3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    632 צפיות
    נפתולינ
    נכון כבר לפני כמה ימים הבחנתי בכך אולי במשך הזמן יסננו את כל הפורום הזה וישאירו בחוץ רק את הבעיות... הלוואי
  • לא מצליחה להוריד קובץ של ZIP מהדרייב

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    497 צפיות
    אין תגובות
  • חיפוש קולי בוויז עובד לפי שפה

29
    1 הצבעות
    29 פוסטים
    1k צפיות
    מנתקמ
    @יונתן-הקטן אמר בחיפוש קולי בוויז עובד לפי שפה: @מנתק אז למה בשפה אנגלית זה כן עובד? אנגלית משתמש בשרת מסוים שפתחו ועברית משתמש בשרת אחר שככל הנראה היה בו בעיה
  • וויז של הדרן יעבוד עם סים עם סינון נטפרי?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    יונתן הקטןי
    @Chocolate אמר בוויז של הדרן יעבוד עם סים עם סינון נטפרי?: @מרוצה אמר בוויז של הדרן יעבוד עם סים עם סינון נטפרי?: האם אוכל לשים סים עם סינון של נטפרי [נניח של 019] על מכשיר וויז של הדרן? או שמא יש להם סים ייעודי רק שלהם, וכל השאר לא מתאים? אמור לעבוד דווקא לי זה לא מעדכן את הוויז כשיש סים של נטפרי
  • עזרה, לא מצליחה להתקין תוסף של כרום

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    658 צפיות
    צדיק תמיםצ
    אם התוסף מידי גדול, אי אפשר לבדוק אותו אוטומטית ואז הם בודקים ושולחים לך אותו דרך השרת של מג'יקוד.
  • למה הקבצים באתר שלי חסומים בנטפרי

21
    1 הצבעות
    21 פוסטים
    1k צפיות
    צדיק תמיםצ
    @גישה-חיובית אמר בלמה הקבצים באתר שלי חסומים בנטפרי: @מישהו12 תיקח את זה בגישה חיובית זה בהומור... עכשיו ברצינות מה שרציתי לומר לגבי הלשונית של נטפרי היא לא תמיד נמצאת ,כנראה זה תלוי באיזה אתר מדובר ... אם זה אתר שהתמונות מסתננות (נבדקות|) - אז כן.
  • מדהים, לראות ולהתרגש

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    559 צפיות
    מ
    @יוסי-מהדרום כבר פורסם פה http://forum.netfree.link/post/86624
  • אלי אקספרס - קאשבק נטפרי משנה את החיפוש

46
    0 הצבעות
    46 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @מרדכי-היהודי היה בעבר. כיום לא.
  • בדיקת תמונות ממושכת

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    661 צפיות
    קריקטורהק
    החברה שביקשה שיפתחו לה את האתר היה להם אתר ישן שכן היה פתוח ושלחתי להם את הכתובות הישנות כולל את האתר החדש ושלחו לי תשובה אחרי חמש דקות.
  • גוגל תמונות

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    788 צפיות
    33men3
    משהוא יודע האם זה קשור לנטפרי, או שזה קורה לכולם?
  • חיפוש באליאקספרס דורש כניסה - גם אצלכם?

30
    4 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    33men3
    גם לי זה קורה וזה מאוד מפריע נ.ב. שמתי לב שבדפדפן אחר (לא כרום) בכניסה לקישור https://www.aliexpress.com/ זה בסדר
  • נטפרי קווי

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    1k צפיות
    62626
    @רחלי1 אמר בנטפרי קווי: @6262 אמר בנטפרי קווי: @רחלי1 אני משתמש ב 019 ומרוצה מאד, במקום העבודה שלי משתמשים ב RL וגם כן מרוצים. כפי שכתבו צריך שיהיה קו בזק בבית עליו מגדירין תשתית אינטרנט וספק. יש רשימת משווקים בדף של נטפרי אפשר לקבל פרטים מהם. לגבי טלפון דרך רשת האינטרנט זה כבר שלב נוסף, אחרי שיש קו אינטרנט פעיל אפשר לשים עליו טלפוניה, גם פרטנר וגם נטויז'ן משווקים חבילות בעלות של 35 ש"ח ללא הגבלה. אם רוצים את זה צריך שהראוטר יהיה שלהם, פרטנר משכירים או מוכרים ונטוזי'ן משאילים בחינם. לגבי פקס זה לא ברור בפרטנר עובד פקס על הקו הזה בלי בעיות בנטויז'ןמשום מה זה לא עובד, זה לא קו סטנדרטי ולכן יכולות להיות בעיות לשליחת וקבלת פקסים. למה אי אפשר לעשות את הכל בטלפון אחד מסודר לבזק או מישהו אחר, שיסדר לי אינטרנט ביתי נטפרי עם פקס וטלפון? זה נשמע לי נורא מסובך, לבקש תשתית מבזק, ואז איטרנט מעוד מישהו, ואז פקס וטלפון מגורם שלישי. יש מישהו שיכול לעשות הכל? [חוץ מחברת סים כשר שהייתי פעם לקוחה שלהם] יש סוכנים שעושים את זה לפעמים אבל זה באמת לא מסובך רק צריך לדעת איך זה עובד.
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    4 צפיות
    אין תגובות
  • איך משנים קהילה בנטפרי

קהילה בנטפרי
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    651 צפיות
    משרדימ
    @s0527185479 צריך לפנות לקהילה הנוכחית, ולבקש להתנתק מהקהילה. לאחר מכן, ניתן יהיה לשייך את החשבון לקהילה אחרת. בקהילת נטפרי אישי, יש לשלוח פניה במערכת הפניות.
  • כרטיסייה של נטפרי בטאבלטים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    498 צפיות
    מישווומ
    @יניב134 גם לי קרה הרבה פעמים. בדרך כלל אם אתה מרענן / נכנס שוב אז זה מסתדר.
  • בקשת עזרה: בדיקת אפליקציה על מכשירים ניידים (תכנות)

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    796 צפיות
    ז
    כמו"כ תוכל להשתמש באמולטור של genymotion שהוא יחסית יותר קליל מאמולטור של האנדרואיד סטודיו
  • חידוש חבילת אינטרנט

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @סיבוב אמר בחידוש חבילת אינטרנט: חידוש בשבילי ש @בן-של-מלך קשור שם תלחץ על השם ניק שלו ותעיין בפרופיל
  • למה xxxx

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    905 צפיות
    WWWW
    @netanel אמר בלמה xxxx: אבל ראיתם מה היתה השאלה שם? על איזה נושא? זה לא משנה הנושא. היות והרובוט עדיין לא מספיק חכם, אז בגלל שמופיע שם כמה פעמים מילה בעייתית זה נחסם. עד שלא פונים למערכת הפניות להחריג דף ספציפי, זה יישאר חסום.