• אינטרנט איטי 019

נט סטיק 019 חיבור איטי אין קליטה טובה
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    730 צפיות
    קריקטורהק
    אבל שים לב שגם חברה אחרת יכול להיות שהיא מציעה את אותה גלישה כלומר פרטנר [נראה לי ש019 זה פרטנר] 019 יושבים על התשתיות של פרטנר אך לא באותה רמה של פרטנר עצמה (זאתומרת שהחברות שמשווקות את פרטנר יכול להיות שיש להם קליטה יותר טובה מאשר 019).
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    מנתקמ
    @רוט אמר במישהו יכול לעזור? איך הופכים סמארטפון עם סים פרוצים לוויז?: מי עושה דבר כזה???? דחוף!!! הסתדר?
  • סים נטפרי למולטימדיה של יונדאי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    594 צפיות
    מנתקמ
    @sbl אמר בסים נטפרי למולטימדיה של יונדאי: האם המערכת תעבוד רגיל? תודה רק עכשיו ראיתי. תוכלו לשאול גם במייל התשובה מורכבת וצריכים לדעת כל מיני פרטים נוספים בשביל לענות עליה.
  • תעודת אבטחה במערכת מולטימדיה

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    950 צפיות
    יונתן הקטןי
    אבל זה לא עושה בעיות שצריך קוד?
  • חנות מיקרוסופט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    767 צפיות
    מ
    @יוסי-מהדרום עיין כאן http://wiki.netfree.link/wiki/שירותים_לא_נתמכים#.D7.97.D7.A0.D7.95.D7.99.D7.95.D7.AA_.D7.90.D7.A4.D7.9C.D7.99.D7.A7.D7.A6.D7.99.D7.95.D7.AA
  • מהירות איטית ב011

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    1k צפיות
    ס
    גם אצלי היה איטיות נוראית ב 011 ועברתי לספק itc והתוצאה מדהימה
  • ויקיפדיה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    555 צפיות
    ליכטל
    http://forum.netfree.link/post/82418
  • הערצה והערכה!! [וגם שאלה קטנה...]

נעול
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    963 צפיות
    magicodeM
    אני אמרתי ברור שאני לא רוצה שהפרום יהיה בית דין. לא משנה אם אתה מפרגן לי או מעליב אותי. תסיים את הסיפור שפשוט תתנתק מ 019 ותעבור לחברה אחרת יש מספיק חברות מעולות מעולת בנטפרי.
  • משהו שאני רוצה לומר

נעול
    8
    23 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    אני משתמש ותיק בפורום הזה, נעזרתי בו רבות ואני עוקב כאן רבות. בתקופה האחרונה, התשלטו על הפורום כמה טרולים/משועממים שפשוט מספימים את הפורום. פתחתי ניק אחר בשביל להגיב, ומזה תקופה אני מתלבט אם לכתוב את זה או לא. באו מים עד נפש, מפורום טכני מקצועי, הפך הפורום לפורום מוטרל ומוספם. אנא ברחמים: 1. משתמשי הפורום, אל תאכילו את הטרול! 2. ספאמרים יקרים! ברחמים עזבו את הפורום הזה לנפשו! הקפצה
  • קליטה איכותית

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    559 צפיות
    K
    בד"כ בטלפון זה דור 2 או 3 והטלפון קולט תדרים נמוכים 850 בפלאפון או 900 בסלקום ופרטנר (שכיום הם בדרכי סוף שלהם...) התדרים האלו עוברים בין קירות לכן זה בד"כ יקלוט טוב מה שאין כן בסטיק שעובד על דור 3 או דור 4 ולכן שקונים סטיק צריך שהוא יתמוך בתדרים הנ"ל וגם שתיהיה תוכנה טובה עליו כדי שיעבוד טוב בישראל לפרטים KOSHERTECH2@GMAIL.COM
  • תוכנה ששייכת לJAVA לא עובדת

8
    1
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    729 צפיות
    yzahnY
    @od93 זה בטח לא קשור לווייפרי, רוב הסיכויים שזה לא קשור בכלל לסינון של נטפרי. כמו שכבר הציעו צריך להביא את המחשב למישהו שמבין במחשבים שיבדוק מה הבעיה
  • מה האימולטור אנדרואיד הכי מומלץ להתקין במחשב ?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    E
    @ayys613 אמר במה האימולטור אנדרואיד הכי מומלץ להתקין במחשב ?: BLUESTACKS התקנתי את BLUESTACKS אבל מופיע לי שגיאה משהו שקשור לאנטי וירוס מישהו ???
  • תעודת אבטחה לאפליקציית גימייל

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    454 צפיות
    אין תגובות
  • משהו חדש?? בסים כשר התבקשתי לשלם על טכנאי בזק 180 ש"ח!

31
    1 הצבעות
    31 פוסטים
    2k צפיות
    א
    הם לא צדקו, אני אמרתי להם שפתרתי את הבעיה, אך הם התעקשו שאצלם המדדים מראים על בעיה ולכן ביקשו לשלוח טכנאי. מבחינתי כל עוד הגלישה סבירה במהירות של 30 מתוך 40, ללא ניתוקים, אין לי ענין בטכנאי רק בגלל שהמדדים אצלם מראים על בעיה.
  • פפר בנק

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    O
    @אחד-תם אמר בפפר בנק: @קראצמעך תוריד מפה https://google-play-services.uptodown.com/android/descargar לא עובד
  • Bing Webmaster Tool

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    862 צפיות
    yzahnY
    @יאיר-מן בודאי! מדובר הרי כאן ב(חלק) אתר שחסום בטעות, כנראה יש חסימה כללית על אתר bing.com והם פשוט צריכים להחריג את החלקים שאתה צריך.
  • בעיה בדף הבית לאחרונה

5
    1
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    697 צפיות
    מ
    לי גם קרה את זה היום בדף הבית ובאזור האישי של נטפרי
  • בירור

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    665 צפיות
    שלום על ישראלש
    @מתי-ו בחום!!! עשה חיל.
  • למה אתר https://rlamoney.xyz/ לא נפתח בנטפרי

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    859 צפיות
    M
    בלי להכנס לשאלה אם היום ניתן להרויח כסף ע"י צפיה בפרסומות (הרחבה כאן למעוניינים) אתר המשתמש עם tld (סיומת, במקרה זה xyz) חינמי, זועק "אני אתר מרמה".
  • "019 אין עם מי לדבר"!!!

נעול
    55
    0 הצבעות
    55 פוסטים
    3k צפיות
    magicodeM
    נעלתי את הנושא. כי אני חושב שיש פה חשש הוצאת שם רע על 019. האמת שאני כנראה משוחד כי שמעתי גם את הצד של 019. אבל אני לא מחפש שהפרום הזה יהיה בית דין. לכן אני נועל את הנושא. וכל אחד יקח את הדברים שנכתבו פה כמו שכתוב בהלכה שצריך לחוש אבל לא לקבל.