• הזמנתי את הנטסטיק הזה.

115
    2 הצבעות
    115 פוסטים
    25k צפיות
    M
    לא ממש מבין במהירויות. אבל עושה את הבודה ופחות ממאה שקל https://he.aliexpress.com/item/1466742128.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dL7Bf2h והנה מאותו מוכר הדגם החדש https://he.aliexpress.com/item/4000293765600.html?spm=a2g16.12010615.8148356.2.504a1536JCqSac אומנם אין לו פידבקים אבל אני קניתי ממנו הגיע מהר ועובד מצויין
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    14 צפיות
    אין תגובות
  • איזה ספק בנטפרי הכי קרוב לשירות של בזק?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    513 צפיות
    A
    @ר-חיים ???
  • הוספת אתר לאינדיקס של בינג

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    486 צפיות
    אין תגובות
  • איפוס סיסמה של הגדרות סינון

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    529 צפיות
    מ
    @יבקע-כשחר מערכת הפניות
  • המחשב כל הזמן יוצא לי מנטפרי וצריך כניסה מחודשת עם הטלפון

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    גם לי זה קורה לאחרונה.
  • ריבוי נמענים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    476 צפיות
    מ
    תקלה ידועה של גימייל, לא קשור לנטפרי. חפש בפורום. תמצא על זה חומר.
  • הורדות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    472 צפיות
    מ
    @דוד-בר לא ידוע על בעיה כזאת, אולי זו בעיה פרטית אצלך? תשלח פניה לנטפרי
  • למה יש ספקים שאינם מופיעים בדף הבית?

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    934 צפיות
    Y
    @מ-פינחסי לעניין גוף השאלה המידע עודכן גם בדף הראשי של נטפרי
  • התקנת wifree על מחשב עם חסימה של אתרוג

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    917 צפיות
    שלום על ישראלש
    @ציפי-כאן פירוט: "התוכנה של נטפרי" בדרך כלל הכוונה לתוכנת וויפרי שכשמה כן היא - חוסמת חיבורים שעיקרם בוויפי, ועל הדרך כל חיבור של רשת אחרת. לאחרונה, מזה כמה חודשים, נטפרי פרסמו תוכנה שתפקידה להגדיר חיבור VPN, במקום לעשות זאת ידנית. השם שלה כשם הגירסא הישנה והמצומצמת יותר שלה "ANYWERE" אניוואר. מעתה, כשאתם שומעים על "התוכנה של נטפרי" אנא בררו למה מתכוונים, כי החבר'ה "הישנים" יבינו שמדובר לוויפרי, בעוד אלו שהתוודעו לנטפרי לאחרונה יכירו יותר את האניוואר. [ובקשה שלוחה לכל המומחים לשפץ את דברי אם צריך... תודה מראש]. לעצם שאלתך, יתכן והרשת של אתרוג מוגנת ג"כ ע"י תוכנה יעודית של אתרוג לחסום כל חיבור שאיננו אתרוג, ואז לא ילך כלום. אם לא, אפשר ליצור חיבור VPN, ע"י התוכנה החדשה - האניוואר, כמובן בהסכמת נטפרי, ואז יהיו לכם שתי רשתות - של אתרוג ושל נטפרי דרך הVPN.
  • עשקונו זדים

זדים עשקונו עושקים גניבה הצילו
    48
    1 הצבעות
    48 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @aiib כנראה התכוון למחיר
  • וואצאפ כשר

21
    2 הצבעות
    21 פוסטים
    10k צפיות
    מ
    @espiongsm העניין נידון בארוכה בעבר. אחד הרעיונות היה, שיהיה ניתן לשלוח מייל לכתובת מסויימת, ומשם זה יעבור לווצאפ היעד. (רק הלוך ולא חזור) @magicode אפילו שקל את העניין ואפילו היה נראה שזה לא משהו מסובך מבחינה טכנולוגית. אבל, ככל הנראה הנהלת נטפרי, החליטה שזה גדר נוספת שלא כדאי לעבור אותה. (יש בזה משהו... אנשי הווצאפ לא כ"כ חיים איתנו...) דעתי הלא קובעת היא: בעד. משום שעד היום יש לי אנשים שכל עולמם הוא רק בווצאפ והם פותחים מייל רק כשאדריכל או רשות המיסים שולחת להם דוח... וזה מאוד קשה כל פעם להתקשר אליהם. מבחינתם אתה נודניק. ולפעמים אתה הוא זה שצריך אותם ולא הפוך. וזה קשה.
  • הוט

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @סים-כשר אמר בהוט: גם אני אוכל לברר את זה בעז"ה בשבוע הבא אשמח!
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    853 צפיות
    מ
    @האברך אמר בהיכן ניתן לראות תגובות באתרי מוזיקה וחדשות ובאמת מדוע לא ?: גם בJDN התגובות לא מתפרסמות מיד אלא לאחר ביקורת של צוות האתר, ולמרות זאת התגובות חסומות. בזמנו אני הערתי להם כמה פעמים על הרמה הנמוכה של התגובות. לא כזה נורא שנטפרי החליטה לחסום את הדבר הזה.
  • סינון וידאו באמזון

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    606 צפיות
    B
    @מטעמים אם לא ניתן להיכנס לסרטון אז אפשר לשלוח אותו ידנית לעשות לחצן ימיני ואז העתק כתובת סרטון ולשלוח למרכז הפניות את הסרטון עם נקודה ככה עשיתי באתרים שלא הופיע הכפתור שלח לבדיקה ופתחו לי כבר כמה סרטונים
  • רדיו קול חי וידאו

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    600 צפיות
    N
    זה מוזר, כי ישנם שידורים חיים שפועלים שם, ואת אותו השידור רק 'בחוזר' צריך לשלוח לבדיקה. אולי יהיה אפשר שישימו לב למה שפתחו בחי שיהיה אח"כ פתוח בחוזר.
  • העברה ממסלול גי'מייל בלבד

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    M
    למיטב זכרוני ההוראה החד משמעית של נטפרי לספקים מאז ומעולם הייתה שלא לאפשר מעבר ממסלול של מייל בלבד (אצל הספקים) למסלול רגיל באותו סים. מסתבר שעם הזמן ההוראה לא יושמה ע"י חלק מהספקים.
  • videownload

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    4k צפיות
    ליכטל
    @מגיע-גבוה גם לא חייבים להגיב בכל אשכול....
  • שידור חי לצפיה בקול חי או קול ברמה ?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    ואיך אני יכול להתעדכן במידה וקיים שידור ,כזה או אחר קול ברמה קול חי ,לא משנה .
  • אכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    R
    @bbn אמר באכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן: chrome://settings/content/ima תודה רבה! תזכה למצוות