• אני יודע שתקראו לי טרול, אבל...

27
    8 הצבעות
    27 פוסטים
    3k צפיות
    ר
    @מענטש-אמיתי אמר באני יודע שתקראו לי טרול, אבל...: אני יודע שתקראו לי טרול, אבל זה לא סותר שיש לי בעיה שאני צריך לפתור: ניסיתי להכנס לערך (שהוא אגב 100%) בויקיפדיה, [image: 1532470451984-%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94.png] ו- הופניתי למכלול כמובן. אבל... [image: 1532470520558-%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94.png] עכשיו, ברור שהמכלול צריך לסנן את כל ערכי הבידור והספורט. אבל עד אז... המכלולאים לא התכוונו לתקוע אותנו עד שהם יסננו את הערך הזה... הערך הנ"ל היה פתוח לכתחילה לפני זה. אז אולי בכל זאת... ושוב: אני יודע שעכשיו יקומו ויזעקו "מצאנו את הטרול!!" (אגב, אמירה ראשונה שלי בנושא, זה דיי הרגיז אותי, אבל לא פציתי את פי לנוכח ההתקפות שעובר מי שכן עשה זאת, ואפ' בעדינות) אבל הבעיה קיימת! וכנ"ל בעוד מקומות. וגם, ניסיתי לעזור לפרוייקט החשוב של הקמת המכלול, (וכבר העברתי כמה ערכים), אבל בגלל שאי אפשר לגשת לויקי, העבודה מסובכת פי 80. כשבנו את התוסף שמציג האם הערך הנוכחי בויקי קיים במכלול, עדיין היה ניתן להסתובב בויקי. כיום שאי אפשר, הכל מורכב יותר. מצפה לחסימת האשכול, (ואולי גם לאיזשהו פתרון...) מקווה שיש מקום, לתקווה להבנה... אני מבין שיש לך משתמש במכלול.מעניין אותי באיזה שם. והייתי רוצה שתדבר איתי בפרטי (דרך שם). למעשה על הבעייה שלך עם הערכים הצריכים סינון דיברתי עם מגיקוד עוד לפני שראיתי את האשכול הזה. ועל הבעייה שקשה כעת להביא ערכים בגלל שהם מופנים למכלול מצאתי כמה פתרונות (אחד מהם ישים רק למפעיל מערכת) אבל זה לא נורא כל כך כי מאידך יש כעת הרבה יותר ערכים מבעבר.
  • שאלתי מזמן, בערך לפני 10 חודשים מאז הצורך או הרצון התגבר,

46
    0 הצבעות
    46 פוסטים
    6k צפיות
    מעלה ומורידמ
    @aiib בקשר לנושא הנ"ל. פיתרון.
  • ערעור על אתרים חסומים

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    614 צפיות
    M
    קרה לי פעם טעות בחסימה. טענו שזה הרובוט האוטומטי. בכל אופן הסברתי שזה לא הגיוני וביקשתי שיבדקו שוב. ואכן נמצאה הטעות. תנסי לבקש
  • waze בחנות של מיקרוספט פתוח בנטפרי?

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    יהושע ב.י
    בIP רגיל א"א לזהות את המיקום המדוייק. אם יש לך מכשיר שתומך ג'יפיאס באותה הרשת יתכן שזה משהו אחר, אבל בלי זה אין סיכוי שבכל מקום הוא יזהה אוטומטית לפי הרשת. צריך ג'יפיאס בשביל זה. ואחרי שיש ג'יפיאס הזיהוי הוא כבר לא מקוון [אם יש תוכנה מותקנת].
  • בעיות גלישה וניתוקים בספק אר אל - מחפש ספק אחר

39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    10k צפיות
    מ
    @מוח עדיף לפתוח הודעה חדשה ב. התלונות כאן הם מלפני שנה כפי שאתה רואה בעצמך, כך שאל תסתמך על זה כלל וכלל !!! אר אל לפי מה ששמעתי וקראתי בפורום במשך הזמן הוא ספק טוב ואיכותי (לא מכיר מהתנסות אישית) ושוב ממליץ לך לפתוח הודעה חדשה, כי נראה לי שאין לאף אחד כח לקרוא הודעות מלפני שנה אחרי עריכה: אני רואה ש @מ-פינחסי הקדים אותי
  • אתר שפתוח רק בשעות שהתמיכה לא כ"כ עובדת..

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    331 צפיות
    אין תגובות
  • בעייה של בדיקת תמונות בעת אימות תמונה

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    472 צפיות
    shragaS
    @מתמחה-במחשבים https://netfree.link/wiki/תקלות_ופתרונן#.D7.AA.D7.9E.D7.95.D7.A0.D7.AA_.D7.A7.D7.90.D7.A4.D7.A6.27.D7.94_.28CAPTCHA.29_.D7.9C.D7.90_.D7.97.D7.95.D7.96.D7.A8.D7.AA_.D7.9E.D7.91.D7.93.D7.99.D7.A7.D7.94
  • השכרת מחשבים ניידים הפתוחים לנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    555 צפיות
    מעלה ומורידמ
    @מורשת-מרן זכורני שדיברו על זה.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    536 צפיות
    חיבורח
    @957 אמר ב019 נותנים בלא כשר 64 שקל למהירות של 100 מ"ב אז למה לנטפרי זה 100 שקל: @RNC תקרא שוב את המחירים פה https://019mobile.co.il/אינטרנט-ביתי/ ותתקן את המספרים שציינת אני יעשה בשבילו את העבודה: עלות אינטרנט רגיל 100 מגה - חצי שנה 64 ולאחר מכן 89. עלות אינטרנט נטפרי 100 מגה - 3 חודשים 68 ולאחר מכן 99.
  • הצעה להמכלול, להוסיף את כל דפי ויקי סוגיא לאתר

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    893 צפיות
    ר
    מסתמא גם אם כן זה רק בשלב השני.
  • ווינדוס מובייל

50
    0 הצבעות
    50 פוסטים
    10k צפיות
    מ
    @ram אמר בווינדוס מובייל: @957 שמעתי שאתה אלוף האם תוכל להגיד בברור על דגם שמקבל סים וגם תומך ביוי פרי תודה רמי @ram מה עשית בסוף? אני גם רוצה אותו דבר
  • קליטת וויפי מהנטסטיק

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    572 צפיות
    א
    @מנתק אני יודע אך כשניסיתי להתקין וייז רגיל על בלוסטאקס עם תעודה מוטמעת זה לא עבד עד שהתקנתי וייז עם תעודה מוטמעת.
  • WiFree

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @ליכט אמר בWiFree: אני משתמש מרוצה של נטפרי. אתה צריך להוסיף 'משתמש ותיק ומנוסה'
  • האם נסטיק של 019 מתאים לחבילה של X2ONA?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    רוצה לדעתר
    @מורשת-מרן אמר בהאם נסטיק של 019 מתאים לחבילה של X2ONA?: לפני 3 ימים התחדשה לי החבלה של 3 גי'גה (019) לחודש הנוכחי, ופתאום אני רואה שהחבילה מנוצלת 99 אחוז. אתה יכול לעבור לחבילה של ה 50 ג'גה של 019 אין עמלה מיוחדת על מעבר, וזה בדיוק אותו המחיר של ה500 ב -X2ONA, תנסה חודש ותראה אם מספיק לך, לדעתי רוב המשתמשים לא מנצלים אפי' חצי מזה, כך בטוח יתאים לך הסטיק.
  • 0 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    @שלום-עולם אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!: @מחצלת-של-קנים אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!: פניה מספר 377977 @administrators @magicode כנראה שלחת בפנייה רגילה ואז זה מחכה בתור רגיל, שלח דרך 'דווח' כך זה מגיע לראש הרשימה @מחצלת-של-קנים אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!: @magicode אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!: @מחצלת-של-קנים אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!: 377977 כן גם אנחנו בני אדם ומגיע לנו חופש. אני מאוד מתפלא על התגובה שלך אם תעיין בתוכן הפניה תראה שמדובר בתמונה בעייתית מאוד שלא הצלחתי לסמן אותה. דוקא בגלל שאני מאוד מאמין במוצר שנקרא נטפרי אני לא מבין איך יכול להיות שדיווח חירום עם 5 כוכבים על מפגע לא מטופל במשך שעות כה רבות.
  • מוזר

44
    0 הצבעות
    44 פוסטים
    4k צפיות
    A
    @יעקב.ק ??? נ.ב תחבר את המחשב לשקע...
  • 019 - מחשב מסלול מחדש

46
    0 הצבעות
    46 פוסטים
    5k צפיות
    A
    @מעמד לא, פלאפון היא חברת בת של בזק ציטוט מויקיפדיה חברות בת בזק בינלאומי - הוקמה בשנת 1996, בבעלות מלאה של בזק. החברה מספקת שרותי תקשורת בינלאומית, שרותי נס"ר, שרותי אינטרנט שונים, והיא מחזיקה גם בכל מניות הפורטל וואלה!. משרדי החברה נמצאים בפתח תקווה. בזק און ליין - הוקמה בשנת 2001, בבעלות מלאה של בזק. החברה מתמחה במתן שרותי מוקדי שירות לקוחות. פלאפון תקשורת - בבעלות מלאה של בזק. החברה מספקת שירותי טלפון סלולרי. משרדי החברה נמצאים בגבעתיים. Yes הטלוויזיה בלוויין (D.B.S) - בזק מחזיקה ב-49% ממניות החברה החל משנת 2007. החברה מספקת שידורי טלוויזיה באמצעות לוויין. וואלה! תקשורת בע"מ - בבעלות מלאה של בזק. מפעילה את פורטל חדשות, שירותי תוכן, דואר אלקטרוני וקניינות וואלה!
  • וידיאו לצפיה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    539 צפיות
    מ
    יוטיוב מוגבל בביסיק לרבע שעה...
  • האינטרנט הפך לי את הלילה ליום מהסיבה הבאה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    725 צפיות
    אורי אטדגיא
    @ין אני מנתיבות אבל יש לי אינטרנט קווי 019 המלצתי גם לחבר מנתיבות על 019 והוא עובד עם נטסטיק... ממש שידוע לי חוץ מבעיות נדירות פה ושם הכל הולך אצלו חלק...
  • הסרת רקע מוידיאו

נעול
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    454 צפיות
    נ נת נתינ
    מצטער, טעות שלי