• טלפון באנגילה

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    397 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    1 צפיות
    אין תגובות
  • דף הבית של נטסטיק הוואי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    791 צפיות
    א
    @מעמד תודה רבה
  • נטסטיק - לא נכנס לג'ימייל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    463 צפיות
    מ
    אולי ריענון קשיח (Ctrl + F5) או מקיקת קאש.
  • שאלה איך מנבתים חסימה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    713 צפיות
    ליכטל
    @מתושלח אתה בטוח שהפרופיל שמופעל אצלך כעת הוא הפרופיל עם אותה תגית ירוקה ?
  • מישהו יודע איך מחברים מחשב (על קליטת סטיק) לוואצאפ?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    811 צפיות
    א
    @מוח אתה יכול לנסות לבקש אישור חריג במערכת הפניות, נכתב כאן בעבר שיש על מה לדבר.
  • דרוש עזרה בחיבור והגדרת נטסטיק לנטפרי

38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    4k צפיות
    צפוני אבודצ
    יש לי אותה בעיה עם סים של פלאפון, אולי יש מי שיודע? פניתי ל r.l. ולא הצליחו לעזור לי [רצו להשתלט מרחוק אבל אין לי איך לחברם כי יש לי וויפרי ורק סים אחד]
  • 2 סוגי וידאו

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    866 צפיות
    ליכטל
    תמיד, כשמופיע לוגו של נטפרי, אזי קליק כפול על הלוגו יפתח את הקישור החסום בכרטיסיה חדשה, ושם יופיע סיבת החסימה (כמו בכל דף חסום).
  • אצל מי אפשר לבקש סיוע על VPN?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    514 צפיות
    shragaS
    @יוסי_ג עם אניוואר אתה מצליח להתחבר? בעיקרון 807 זה אומר שהספק של האינרנט אליו אתה מחובר חוסם אותך
  • עזרה - לא קשור לנטפרי אבל אולי בפורום זה אני אמצא מענה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    551 צפיות
    מ
    @אסתר לכאורה תמצאי מענה בפורום תחומים.
  • חיבור קו טלפון לראוטר רגיל

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    5k צפיות
    מ
    @האחרון-שבעם עכשיו ראיתי את האשכול ואני מבין שזה לאחר מעשה, אבל אם תרצה אני יכול למכור לך מודם של פרטנר תומך מהירות גבוהה, אם משהו מעונין ניתן ליצור קשר במייל שבחתימה.
  • WiFree הוסר בעדכון ווינדוס???

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    משרדימ
    במחשבה שניה אולי לא בדקתי מספיק לעומק האם אכן התוכנה נעלמה, פשוט התקנתי מחדש והלכתי הלאה
  • חיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    7k צפיות
    מנתקמ
    @דונגל אמר בחיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד: היי מנתק... זה לא משהו שקשור למערכת המולטימדיה אלא למערכת הפעלה של המולטימדיה שזה האנדרואיד. ורוב המולטימדיות המערכת הפעלה שלהם זה אנדרואיד, א"כ אין שום סיבה שבמערכות אחרות זה לא יפעל, היות והמערכת הפעלה היא אותה מערכת, ואם האנדרואיד מזהה את הנסטיק אז בכל מערכת שתומכת באנדרואיד זה יזהה את הנסטיק ויעבוד... כולם על בסיס אנדרויד אבל מי שראה הרבה מערכות יודע שיש חילוקים ביניהם ובחלקם טיפלו בנושא הדרייברים שיתאים לנטסטיקים כאלו ואחרים ובחלקם דאגו שיתמוך רק בסוג אחר. חוץ מזה שחלקם אנדרויד 4 וחלקם 5,6,7 ובין כל גרסה יש שינויים משמעותיים מאד שיכולים להשפיע גם על ההתאמה בין נטסטיקים למערכת. וכבר היה אצלי היה אחד עם מערכת כזו שרצה דוקא נטסטיק רגיל לא אלחוטי וייצר קשר עם היצרן איך להפעיל את זה ויצא שאין תמיכה בכלל בנטסטיק ישיר רק דרך וייפיי!
  • בעיות כניסה לאתר הפנייה כל הזמן לדף ההצטרפות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    573 צפיות
    shragaS
    תבדקו בגלישה בסתר האם זה תקין, במידה וכן, תמחק קאש וקוקיס
  • הדרכות של lynda.com - האם יש כיוון לפתוח קורס מסויים?

12
    2 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ChocolateC
    @קרש אמר בהדרכות של lynda.com - האם יש כיוון לפתוח קורס מסויים?: אני רק אוסיף נקודה חשובה בנוגע אתר Lynda לתושבי ארה"ב. כל מי שהוא חבר בספריות מסויימות (Library) לדוגמא nypl.org, bklynlibrary.org מקבל גישה חופשי חינמי לכל הסרטונים באתר Lynda. להיות חבר בספריות הנ"ל לא כרוך בתשלום, וכמובן יש הרבה מאוד תושבי ארה"ב שיש להם כניסה חינמית (גם לי יש). ומאוד חבל שיהיה חסום. WOW לא ידעתי תודה כל המידע
  • גלישה איטית בצורה קיצונית - נטסטיק

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    כידוע שישנם מכשירים שתומכים אך ורק בתדר 700 בדור 4, שזה רלוונטי רק לחו"ל...
  • 019 כנסו והצביעו

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    417 צפיות
    א
    @מענטש-אמיתי אמר ב019 כנסו והצביעו: ללא הגבלה בכלל [image: 1532670317301-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%9D41.png] והיד עוד נטויה...
  • שליחה לבדיקה בחנות אינטרנט

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @by6199 הצעות חדשות כדאי לפתוח בשרשור חדש
  • סים כשר

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    523 צפיות
    שעי'הש
    אני תמיד פונה אליהם במייל הזה: k4184184@gmail.com והם עונים תוך כמה דקות, למעט משעה מסויימת בלילה שאז הם עונים למחרת. (אפי' על שאלות סתמיות כמו 'כמה יתרת גלישה נשארה לי). מקווה שהועלתי!
  • TANGO

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    488 צפיות
    9579
    @א100 עד כמה שידוע לי לא קיימת גירסה לווינדוס