• מכשיר חדש לא עובד לי בנטפרי

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    יהושע ב.י
    @לחיל-אומר @חזק אשמח מאוד אם מישהו יודע האם בסמסונגים יש הבעייה של תעודת אבטחה בחלק מהאפליקציות [המאושרות בנטפרי]. אני מתעניין בעיקר בדגם Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-P580 ובדגם Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T825 או כל דגם אחר שמגיע עם עט מקורי [[עדיף מאוד 4G].
  • נטפרי - ויקיפדיה - המכלול

נעול
    1
    26 הצבעות
    1 פוסטים
    3k צפיות
    אין תגובות
  • המכלול, סתימת פיות

נעול
    26
    2 הצבעות
    26 פוסטים
    4k צפיות
    מעלה ומורידמ
    אחיי ורעיי משתמשי הפורום הניקיים מרבב! ישנה הרגשה שהמנהלים לא אוזרים אומץ לסלק את הטרול ויש פה טרול, זה ברור. אי אפשר לדעת אם הוא מישהו שמסוכסך עם המכלול, או איזה אחד מסינון אחר שרוצה להזיק לנטפרי. בקשתי הצנועה מכולם: הטרול, צריך אוכל בשביל להתקיים. אחד שיצעק צעקות ואף אחד לא יתייחס, יפסיק עם זה. אז אל תאכילו את הטרול, אל תגיבו אפילו מילה אחת לאשכוליו ופוסטיו! הוא יפתח עוד אשכול שניים, יגיב תגובה שניים, אם לא נתייחס, זה ייפסק. שני סיבות לעשות זאת: א. קצת לעמוד לצד אלו שעומדים לצידנו תמיד. ב. חבל לבזבז משאבי אנוש יקרים על איזה משועמם. בהצלחה.
  • אלי אקספרס

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    6k צפיות
    א
    @טרוצער מה זה?
  • תוכנת גיבוי שפתוח בנטפרי

תוכנת גיבוי
    6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    צפוני אבודצ
    @shraga אמר בתוכנת גיבוי שפתוח בנטפרי: מה עם דרופבוקס? יש אפשרות שהתמונות שהעליתי לא יהיו מפוקסלות?
  • מסך ורוד- וירוס או בעיה אחרת?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    833 צפיות
    גדול קטןג
    @האברך @GolanArt .
  • תעודת אבטחה ב THUNDERBIRD

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    372 צפיות
    a0533057932A
    @שלו' יתכן שזה קשור לבלגן שהיה לאחרונה עם זה שהתגלה שגוגל מאפשרת גישה למיילים הפרטיים לחברות שונות
  • נטפרי במקסיקו

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    538 צפיות
    מ
    @ליכט יש סיבה שזה לא יעבוד שם?
  • הפניית קישורים מויקיפדיה להמכלול

נעול
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    558 צפיות
    magicodeM
    זה הוראה של הרבנים. הם הורו בעיקרון לא לפתוח את ויקיפדיה בכלל. אבל אחרי שהם הבינו שזה מהלך שיהיה מאוד קשה לציבור הם אמרו לעשות את זה בהדרגה. אז זה לא מהלך של נטפרי זה מהלך של הרבנים.
  • אווסט - החינמי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    854 צפיות
    לחיל אומרל
    @אלי-TZA אמר באווסט - החינמי: @לחיל-אומר לא הייתי ממליץ למשתמש הביתי למחוק משהו שנראה כמו קובץ מערכת בלי להבין מה הוא מוחק, בשביל זה יש תחומים\מקצועות וכו' א. זה לא המשתמש זה האנטי וירוס. ב. בקבצי מערכת חשובים המערכת לא נותנת למחוק (מבקשת אישור ולפעמי גם אח"כ אין הרשאה) בכ"מ צודק במאה אחוז.
  • מהבוקר הטלפון של בזק בינ"ל לא עובד מה עושים

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    975 צפיות
    magicodeM
    תשלח הקלטה לנטפרי. ונבדוק את זה. אם אתה יודע לעשות הקלטה מלאה אז תעשה. אם לא ידירכו אותך בפניה.
  • קישור חדש למכלול

נעול
    81
    4 הצבעות
    81 פוסטים
    12k צפיות
    מעלה ומורידמ
    יותר טוב למחוק אותו
  • ווין -דת

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    531 צפיות
    ליכטל
    @Chocolate http://goldbrg.com/store/index.php?route=product/product&path=18&product_id=72
  • בעיה בהוספת תוספים לכרום

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    M
    ברור. לא קורה כלום הפעלתי מאז כמה פעמים. וגם עכשיו ניסיתי
  • מדוע?

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    2k צפיות
    סופרס
    @WWW אמר במדוע?: @סופר לא ראית ש @magicode הצביע על הפוסט שלי? 'הפה שאסר'... תסלח לי שאני לא מתעניין במי שמצביע לך
  • נושא זה נמחק!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    54 צפיות
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    487 צפיות
    יהושע ב.י
    @33men אמר בפתרון לבעיה באנדרואיד - "נראה שתעודת האבטחה אינה מותקנת כראוי על המכשיר.": כמה פעמים כתבו לי תשובה על פניה לנטפרי בנושא פתיחת אפליקציה לאנדרואיד (שבסינונים אחרים כן עובד) "נראה שתעודת האבטחה אינה מותקנת כראוי על המכשיר." למרות שהתעודה היתה מותקנת וגם עבד הגלישה לאתרים מאובטחים, נראה לי שמצאתי את הבעיה והפתרון. זה קורה אשר מוסיפים חשבון גוגל נוסף לטאבלט, ומסירים את החשבון הקודם, אז חלק מהאפליקציות של גוגל לא מתחברות לנטפרי ובהקלטה מופיע שהתעודה אינה מותקנת כראוי הפתרון פשוט למחוק את (/להסיר עדכונים של) האפליקציה והתקין שוב כאשר מחובר לחשבון גוגל החדש. אשמח להסבר נוסף. א. האם יכול להיות שאותה הסיבה קרתה גם אם מלכתחילה היה רק חשבון אחד בגוגל? ב. האם יתכן שהבעיה גם באפליקציות מיקרוסופט לא עובדת מאותה הסיבה?
  • מי עוד חווה כרגע ניתוק?

14
    2 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    Z
    @magicode בשעות האחרונות גם אחרי 2 דקות אין אינטרנט...בכלל איו אינטרנט כי אין הורדה והעלאה
  • מה ההבדל בין אלו?

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    a0533057932A
    @WWW יש בפרופיל
  • קישור לא תקין באתרים נפוצים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    675 צפיות
    אישיהודיא
    @אישיהודי אמר בקישור לא תקין באתרים נפוצים: גם הקישור של לדעת באתרים נפוצים לא תקין זה הקישור התקין של לדעת עכשיו זה עובד מאתרים נפוצים נראה לי שלדעת תיקנו ועשו קישור אוטומטי מהכתובת הישנה לחדשה @ליכט אמר בקישור לא תקין באתרים נפוצים: @אישיהודי אמר בקישור לא תקין באתרים נפוצים: וגם אפשר למחוק או לעדכן את הקישור של מפות ynet זה חסום בנטפרי @MacroShadow אמר בתוסף חדש: השלמה לאתרים נפוצים: @מ.-פינחסי אמר בתוסף חדש: השלמה לאתרים נפוצים: כמו"כ, כדאי להוריד את האתר הזה מדף האתרים הנפוצים, כיון שכרגע זה לא עובד ומפנה לדף הבית של ynet. http://ymap.ynet.co.il/ בוצע. אבל למעשה זה עדיין מופיע שם. @MacroShadow לתשומת לבך. אולי אפשר לסדר שיעשה קישור למפות שלהם ולא לאתר עצמו של ynet או למחוק באמת