• אתר אינטרנט חדש

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    660 צפיות
    WWWW
    @tweenset אמר באתר אינטרנט חדש: ילדות בנות 6-7 מקסימום - יעבור? נראה לי שלא.
  • Whatsap web

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    469 צפיות
    ליכטל
    @7456750 כן. אם יש לך צורך מיוחד, פנה למערכת הפניות.
  • פירמוט טאבלט - יש דבר כזה?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    546 צפיות
    9579
    @tweenset יש לבצע צריבה של חבילת גוגל כאן זה פורום נטפרי וזה מה שעוסקים כאן שאלתך מתאימה לתחומים / מקצועות / פרוג
  • יצירת קשר עם מנהל ערוץ יוטיוב

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    631 צפיות
    מורשת מרןמ
    @מ.-פינחסי אמר ביצירת קשר עם מנהל ערוץ יוטיוב: @מורשת-מרן יתכן והכתובת מופיעה באחת התגובוץ. נטפרי חוסמים תגובות ביוטיוב. אז מה עושים?
  • וייז בלבד

38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    8k צפיות
    א
    @משרדי בפרסומים זה מופיע בהקשר של הטאבלט שלהם ולא בוויז בלבד. @המבין-1000 מה אתה אומר?
  • תמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL

51
    0 הצבעות
    51 פוסטים
    6k צפיות
    משרדימ
    @מעמד הנה לאחר תרגום [image: 1534625161918-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%9D.jpg] התקנתי, תודה רבה.
  • בפיתוח...

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @משרדי זה תוספים לגימייל. על פניו נראה שהתוסף הזה של מייל טראק, הוא לא יותר מפרסומת, להתקין את התוסף לדפדפן. ייתכן שאם מתקינים את זה, לא צריך לאשר גישה למייל טראק לחשבון.
  • לינקדין

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    810 צפיות
    baruchB
    בשלב זה, זה יישאר חסום, וזה גם לא רלוונטי להצבעה. מי שזה ממש דחוף לו וכו', יכול לנסות לפנות למערכת הפניות.
  • VPN בארצות שונות

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    @מ.-פינחסי אמר בVPN בארצות שונות: @957 מה הסיבה שפותחים בארצות שונות? בשביל המשתמשים מהמדינות השונות? כן.
  • אינטרנט פרוץ במטוס!

42
    4 הצבעות
    42 פוסטים
    5k צפיות
    ליכטל
    @makomrar רעיון מקורי. אך הבעיה היא, כי חסימה כזאת עלולה לחסום אף את הגישה ל(ראוטר שמחובר ל)נטפרי...
  • עזרה לגבי bluestacks

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    לחיל אומרל
    @מטעמים אמר בעזרה לגבי bluestacks: או לחילופין תוכנה אחרת שעושה אמולציה לאנרואיד שנתמכת בנטפרי? nox היא לכאורה קצת פחות טובה אבל יש כאלה שמעדיפים אותה.
  • מחיר סים בחברת x2one

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    582 צפיות
    יהושע ב.י
    תודה, יישר כח.
  • מאוחדת

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @יעקב.ק אמר במאוחדת: תודה למנהלים הסתדר מצטרף, ותודה למי שטרח לשלוח פניה מסודרת כשאני התעצלתי...
  • סינון PDF באימייל

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @מעמד "סנן קובץ אישי או פרטי" לא כולל קובצי pdf בקשתי עצה (דרך הפניות) איך בכל זאת אני יכול לסנן הציעו לי להעלות אותו באתרים כמו אתרים הנ"ל ואז כשאני יעשה הורדה זה יישלח לסינון באתרים הנ"ל בקובץ שנסיתי קיבלתי שגיאה שרגא מסביר שזה היה בגלל הגודל לדעתי צריכים לטכס עצה שגם pdf יסוננו אצל מי שבחר "סנן קובץ אישי או פרטי" אצלי זה חשוב מאד
  • התמונות לפיתוח חסומות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    439 צפיות
    מ
    @גד מה אמרו לך במערכת הפניות? לכאורה הכי טוב זה לשלוח פניה למערכת הפניות ולבקש לפתוח את התמונות באזור האישי בלבד.
  • מכשירים לוויז בלבד

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    3
    יכול להיות שנפלת על הדגם הדפוק של הדרן, בגדול יש להם דגם טוב יותר שהבנתי שהוא ממש מומלץ (תברר אצל בעלי גמחים של וויז מה המכשיר המומלץ) והוא עולה 450 שקל. אם תקנה ישיר מסוכן זה יהיה לך יותר זול מהמוקד הזמנות ויהיה לך גם כן שירות הרבה יותר טוב.
  • חיבור בין מצלמה למחשב דרך נטסטיק

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    מתמחה במחשביםמ
    @אלי-TZA אז למעשה אם אני רוצה להדפיס במחשב למדפסת wifi אני לא יכול...
  • 019 שוב פעם

137
    2 הצבעות
    137 פוסטים
    20k צפיות
    חיבורח
    @מעמד תוקן
  • נטפרי לפי שעות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    553 צפיות