• עדכוני פורום אינפורום

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    526 צפיות
    magicodeM
    @דרור אתה מדבר על עידכונים במייל? אם כן אי אפשר לבטל. תבחר אתה איך בדיוק להפעיל אותם. ואתה תהיה אחראי. יש פיתרון אחר. שלפני שבת תיכנס ותבטל. ואחרי שבת תיכנס שוב ותפעיל.
  • בדיקה האם תעודת אבטחה מותקנת.

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @yits אמר בבדיקה האם תעודת אבטחה מותקנת.: עוד אופציה (אולי זה קצת יציק למשתמשים) בכניסה ראשונה מכל מחשב (דהיינו ללא קוקיס) יקפוץ מסך של תעודת אבטחה, ולאחר ההתקנה (אם עברו את הבדיקה בהצלחה) יישמר קוקיס, והכל יבוא על מקומו בשלום. או שפשוט, יירד אוטומטית הקובץ, ויופיע חץ על המסך, הפעל ואשר קובץ זה להמשך גלישה חלקה...
  • דרובוקס

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @עברי-אנכי אמר בדרובוקס: קריינא דאיגרתא, איהו להוי פרוונקא! http://wiki.netfree.link/index.php/מיוחד:תרומות/ליכט אני דברתי אכן רק על קולמוס הפיקוח של האדמין שכבר לא קיים הרבה זמן....
  • צריך עזרה בנטסטיק LTE 4G - איטיות גדולה...

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @loters אני לא יודע איפה אתה גר אבל אני גר במודיעין עילית וקניתי ראוטר סלולרי דגם dwr-921 שתומך גם בדור 4 (דרך אגב אם מישהו מבין הקוראים יודע כמה שווה הראוטר הזה ואם הוא איכותי אשמח לדעת) ולקחתי סים מ019 ורוב הזמן לא הראה שיש קליטה וגם לעיתים רחוקות שהיה קליטה לקח להעלות קובץ וורד במייל 14 דקות והחלפתי לאר-אל חברת פלאפון ולפחות האתרים נפתחים אמנם באיטיות מרשימה וגם החיבור לא הכי יציב אבל עדיף מכלום וכן עדיין זה לא מראה קליטה בדור 4 אלא בדור 3 כך שלא בטוח שהבעיה אצלך בהגדרות אלא יתכן בקליטה
  • מכשלה חמורה

נעול
    24
    2 הצבעות
    24 פוסטים
    3k צפיות
    GolanArtG
    @מבין-מקצועי , פתח פניה מסודרת, דווח לנטפרי. כאן לא המקום, אתה לא רוצה שעוד כמה בנים ילכו לנסות את זה נכון?....
  • שיפור נוסף בהגדרות סינון - ייצוא וייבוא פרופילים

12
    11 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    לבלרל
    האם לא שייך לייבא פרופיל שכבר קיים? אני פשוט מעלה את ברירת מחדל וקופץ לי החלון שכבר נמצא במערכת. בקיצור איך אני הופך פרופיל ברירת מחדל לפרופיל זמני לפי שעות?
  • הודעת שגיאה בלחיצה על קישור של ג'מבו

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    559 צפיות
    מ
    @shraga חסום לי בהגדרות שלי מה זה ? קובץ שהתפרסם בציבור ולכן זה נחסם ?
  • להסיר נטפרי אינוואר.

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    868 צפיות
    9579
    @יצחקהלוי שים לב שהפעלת את הקובץ כמנהל תוכל גם לגשת לנתיב C:\Program Files\NetFree\ ולמחוק שם את התיקייה NetFreeAnywhere.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    5k צפיות
    האברךה
    @מנתק אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי: @מרוצה אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי: אני עומד לפני רכישה של מערכת מולטימדיה לרכב אבקש ממי שיש לו נסיון בענין האם יש מערכות שעובדות עם סינון של נטפרי? הכל ? או רק דגמים מסוימים יש מצב שיהיה לי רק וויז? תודה רבה. @מרוצה מה עשיתם בסוף ? נראה שהוא @מרוצה , לא ???
  • אתר גיקטיים נחסם

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @צביי כבר פתוח.
  • נטפרי באנדרויד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    501 צפיות
    9579
    @michoel אחרי התקנת התעודה תפעיל מכשיר מחדש, אם הודעת השגיאה שאתה מקבל היא שאין חיבור לאינטרנט אז ככל הנראה זה לא קשור לתעודה, תסביר קצת יותר אתה גולש עם סים בתוך המכשיר אנדרואיד? ביצעת את השלב של ההרשמה ?
  • איך יודעים שהמחשב נכבה?

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    ג
    @אלי-TZA אמר באיך יודעים שהמחשב נכבה? ב: לחיצה על Fn + H מחליפה את מצב הנורה מהמצב הרגיל למציין פעילות דיסק קשיח ובחזרה, אם זה על מצב דיסק קשיח זה אמור לעבוד עד שהמחשב נכבה. אני לוחץ על FN ו H וזה לא משנה כלום בנורה, ניסיתי להעתיק בתוך הדיסק שיהיה קובץ פעמיים, המחשב הראה שהוא מעתיק אך הנורה לא נדלקה, גם כשבאמצע ניסיתי ללחוץ על המקשים האלה, יכול להיות שזה בגלל שיש לי SSD?
  • בעיות בחיבור VPN על גבי 'נקודה חמה ניידת'

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    830 צפיות
    ש
    @clickone @magicode בתרשים מופיע נסה להתחבר דרך צרפת ולא דרך ישראל. כמדומני שבתקופה האחרונה השרת בצרפת אינו עובד כמו שצריך, כבר שלחתי פניה לפני כחודש וענו לי להתחבר לשרת אחר, גם אתמול נסיתי עם השרת הצרפתי ולא עבד.
  • אירועים בחול המועד בבניני האומה

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    664 צפיות
    M
    אין כאן מקומו. ננעל.
  • מה זה עושה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    988 צפיות
    shragaS
    יציאה אוטמטית מחשבונות המייל ביציאה מהדפדפן
  • אחסון 103 ג'יגה חינם

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    NDSN
    זה נהנה וזה לא חסר, למה לא לעשות חסד עם יהודי
  • שידור חי: ביתר עילית • מעמד הרחבת גבולות הקדושה • גבעה C

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    621 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    לאחר התייעצות עם @האברך במייל שהסביר לי כי גם במודיעין עילית יש קליטה מצויינת לחברה זו, ניסיתי הסים ואכן ראיתי כי לכל הפחות כעת הקליטה יכולה להיות טובה מאוד וגם לעתים [או ברוב הפעמים] יותר מהחברה הקודמת. אינני מעלה את בדיקת המהירות כאן, כי בדקתי כמה פעמים וכל פעם יצא שונה מאוד מהפעם הקודמת, ולכן אין הצדקה שאני יעלה רק אחד מהם, בכל און הנסיון הראשוני הצליח וזה עובד די כהוגן לעומת החברה הקודמת. ודרך אגב יש כאן סוכן מעולה ואדיב ונחמד שמוכר במודיעין עילית לכל מי שמתעניין בסימים אלו והוא ממש מומלץ ואדיב, אם כי הוא עצמו לא גר כאן ומוכר זאת דרך נציג שלו.
  • אתר שירות אישי ביטוח לאומי

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    beri.zipB
    הביטוח לאומי אמרו שזה בעיה אצלם ויתוקן עד לצהריים
  • בעיה עם גוגל דוקס

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    814 צפיות
    shragaS
    @coby תשלחו פניה בצירוף הקלטה, אבל רק אם זה ברור שהבעיה היא רק בגוגל דוקס ולא בעיית איטיות/ניתוקים באופן כללי