• אנטיוירוס אווסט [avast] ונט פרי

אנטיוירוס אווסט avast
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    4k צפיות
    נטפריסנ
    לא פותר את הבעיה, אבל לא חושב ששוה לבזבז אנרגיה על האפליקציה של אווסט. זה (להשערתי) עוד רכיב זבל מסל מרכיבים קלאסי של חברות אנטיוירוס שחורגים מהתחום שלהם. אם אתם רוצים ניהול סיסמאות יש כמה כלים מפורסמים כמו LastPass.
  • מדפסת אלחוטית כשיש ווייפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    667 צפיות
    Y
    עובד תקין לחלוטין הוויפרי לא חוסם רשתות פנימיות כגון במקרה הזה שהחיבור הוא בין המחשב למדפסת בתיווך הראוטר.
  • SIM - Waze & Mail

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    752 צפיות
    בן של מלךב
    האם Waze עובד חלק! בלי צורך בגישת ROOT (או שכל רגע 'אין חיבור לרשת'...)? לפי הידוע לנו כן לא אמורה להיות בעיה אבל גם ללא סינון יש לפעמים בעיות עם הgps האם אפליקציית Gmail לאנדרואיד עובדת חלק? האם אפשר לנייד מחברה אחרת? זה צריך לבדוק האם עובד לא בדקתי כן, אבל מורכב. האם אפשר לשלוח ולקבל SMS? לא ולא 5.האם אפשר להוציא ולהכניס שיחות? לא ולא
  • בעיות בעדכון וינדוס 10

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @957 אמר בבעיות בעדכון וינדוס 10: אני חושב שRL פותחים את זה למי שמבקש, לגבי הראוטר זה כתובת פנימית , זה לא קשור אליהם, אתה בטוח שהכתובת שאתה מנסה להכנס זה הכתובת של הראוטר? תנסה להכנס לקישור הזה וללחוץ על נטוויזן. תודה רבה זה אכן נפתח לי
  • חיפוש בווינדוס

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @mozes כן.
  • בקשת עזרה - בענין הוויז במערכת של הרכב

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    5k צפיות
    D
    @ilanmat0 יש לי סלקום וה - APN עובד (יש מדרגות גלישה) אבל לא נותן גלישה כלל למרות כל הנסיונות אז ירדתי מזה וקניתי וויז של הדרן אבא רכ
  • גלישה איטית ב019, פתרון?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    M
    חברים תודה לכולם, אכן בדקתי את העניין לעומק הבעיה במחשב שלי, אמנם זה מחשב-טאבלט (מסך נשלף) מאד איכותי של hp עם זיכרון ram של 8 ג'יגה הגלישה בו רק עם wifi משום מה אני מקבל תמיד בבדיקה כ4 מגה. במחשב נייד ישן יותר אני מקבל 40 מגה בבדיקה, כנראה הרכיב של ה wifi לא חזק, כי כשנצמדתי למודם קיבלתי 30 מגה, מגבר wifi יפתור את הבעיה. אגב @957 צודק החבילה שלי ב019 עומדת על 40 מגה ולא 50. ושוב שכוייח לכולם.
  • משרד החינוך - מבט

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    955 צפיות
    בן של מלךב
    @frize37 @957 אכן ניתן דרכינו
  • GoAnimate

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    784 צפיות
    Y
    שלחתי נראה. תודה רבה
  • עוזרות וירטואליות בנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    743 צפיות
    A
    @NDS אין לי כרגע עוזרת השאלה היא אם כדאי לי לעבוד על זה וחוץ מזה זה נראה לי שאלה מערכתית יותר מאשר שאלה ספציפית על אתר
  • אתרים נפוצים

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    מורשת מרןמ
    תוך כמה זמן זה אמור להיכנס אם כן?
  • איך מניידים מספר ל019 בחינם

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    frize37F
    @גד תתקשר אלי. אנסה לעזור לך בעז''ה
  • APN פלאפון

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    992 צפיות
    NDSN
    אם כוונתך נט פרי דרך RL שמתמשים בחברת פלאפון אז השם משתמש וסיסמא שונים אך ה APN הוא אורתו דבר שרושמים org.pelephone.net.il
  • ניהול קבוצות במייל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    976 צפיות
    מוגןמ
    מישהו ידע מה קרה ל"כיתה" שיש בגוגל למה לאחרונה זה נסגר בנטפרי?
  • איך לא סוגרים כרטיסיות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    767 צפיות
    ChocolateC
    ו ctrl+w לסגור
  • בדיקת תמונות

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    נטפריסנ
    @magicode אמר בבדיקת תמונות: @נטפריס דווקא המקרים הקיצוניים של יממה שלמה מוכיחים שמדובר בבאג. ומי כמוך להבין בזה. נכון, אבל בשורה התחתונה המילים הללו מזכירות לי את "זהירות כלב בחצר". אני חושב שאינני מקרה קצה, אם כן אז אכן דברי בטלים.
  • אתר שנחסם בגלל IP משותף בRL

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    נטפריסנ
    @LowcHost לא חלילה התכונתי (וכנראה גם @magicode ) לדון באיכות ובפרטי אבטחת האתרים אצלכם, אני מתרשם שאתם מקצועיים לגמרי וזה אכן לא חכם בכלל לדון בזה פה. אני רק הסכמתי עם העצה הטובה של @magicode שחסימת מקורות לפי בקשות שלא נענות לא עוזרת לכם מאומה, ואדרבא יכולה לפעול נגדכם. העצה נכונה גם לTCP במידה וזה לפורט שלא עונה. זו עצה טובה, וקח אותה לתשומת ליבך אם תרצה. וכמובן שאינך חייב וגם לא ראוי שתיתן דו"ח פומבי על המסקנות.
  • אתר בנק ירושלים לא עובד רק בנטפרי ?

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    @נטפריס לי נראה שהוא צריך למאוס באנטי וירוס. זה התחושה שלי.
  • מערכות מולטימדיה - היש פתרון

56
    0 הצבעות
    56 פוסטים
    15k צפיות
    ליכטל
    @הקטן תכנס לקישור שהובא בציטוט שלך.
  • פתיחת קבצי PDF בתוך הדפדפן בפיירפוקס

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @יוסי_ג אמר בפתיחת קבצי PDF בתוך הדפדפן בפיירפוקס: משום מה אני לא מצליח לפתוח PDF בדפדפן, וכל PDF שאני מנסה לפתוח לקריאה, הוא מיד מוריד למחשב. יש את את הבעיה הזו גם בכרום ,עיין שם בכל השרשור שיש את זה להרבה כבר חמישה חודשים. עכשיו אתה אומר שיש גם בפיירפוקס ?! מענין !