• הVPN שלי הצטרף לBDS?

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    הגוף והנפשה
    @WWW אהבת את המסכה....אהה?
  • תמונות למייל

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    הגוף והנפשה
    @shraga ברשותך לא לגמרי הבנתי בג'מיל אם לא הגדרתי שהתמונות ישלחו לבדיקה. איזה תמונות אני כן יראה אותם חסומות באם יש צורך כמובן?
  • אתר לדעת - כלכלה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    675 צפיות
    WWWW
    @שלו' אמור להיות אפשרות, אתה צריך להכניס את כל הדומיין (עם * בסוף) ברשימה השחורה בסוף כחסום, ולפנ"כ הכתובת שאתה רוצה לפתוח, כפתוח.
  • חיבור vpn בראוטר, מישהו התנסה?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @shraga לא. כמו בשרת RDP הוא שולט רק על היוצא
  • עדכונים במחשב

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ד
    תודה על העזרה במערכת! תגובה קצת יותר ארוכה פרסמתי בנםרד.
  • מה ההבדל בין IMAP ו POP

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ד
    עדיין לא הצלחתי מספיק להבין, אבל אני בג'ימייל אז אני מבינה שזה בכל מקרה לא משנה הרבה. תודה!
  • לא שומע...

41
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    9k צפיות
    chaimkeC
    יש למישהו מושג אולי למה אי אפשר לשמוע באתר הזה בפיירפוקס ואם יש גם לזה איזה כינור?
  • אפשר להתלונן?

38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    9k צפיות
    י
    האם יש צוות חדש לתמונות? ב"ה נראה שיותר מהר!!! תודה!
  • ניתוקים ב RL סלולרי ביממה האחרונה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    747 צפיות
    הגוף והנפשה
    @בן-של-מלך כרגע עובד לי ניתוקים הכוונה שמתנתק וצריך להתחבר מחדש, ואם צריך להתחבר למחשב מרוחק זה לוקח הרבה זמן יקר ורציתי לדעת אם זה רק לי או שזה צרת רבים חצי נחמה
  • נושא זה נמחק!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    79 צפיות
  • שרת free pbx

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @smk148 @957 אולי תעברו לדבר דרך המייל....
  • איך פונים למנהלים. דחוף.

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    ענו לי. תודה לכולם.
  • בקשת עזרה - SMS

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מושטמ
    וכאן המקום להוסיף, הרי הטכנולוגיה קיימת, אז למה לא מאפשרים לקבל קודים דרך שיחת טלפון, אם הבעיה ברמת אבטחה, הרי זה אפשרי כי זה קיים בבנקים (בנק פועלים) ואין סיבה שלא יהיה קיים בכל חברה, למה להדיר את אנשי הכשרים. יתכן שהחברות לא הכי מודעים לצורך או שאין להם כח להשקיע בציבור. פשוט מה שאנחנו צריכם לעשות זה לפנות אליהם בצורה יפה ומכובדת להסביר את הצורך, ולהועיל לכולנו....
  • VPN בMAC

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    5
    @שואף מלפני 3 חודשים? ההתקנה שברשותי אינה מתאימה עוד לחומרה הנוכחית שלי. כלומר המחשב ה'חדיש' שלי לא מקבל את ההתקנה ששמרתי בעבר. הבעיה היא חוסר תמיכה בזכרון מסוג DDR3 נדמה לי. אין לי אפשרות להוריד גירסא חדשה אלא אם כן בשליחה של עשרות לינקים לבדיקה.. וגוי של אינטרנט. כרגע יותר קל לשנמך. (להשיג מחשב ישן) אולי בבין הזמנים
  • פריפיק לא נותן להוריד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    7k צפיות
    א
    יש אפשרות להרשם לאתר ואז הוא נותן להוריד זה קרה לי המון פעמים, בכל פעם נרשמתי לאתר ואוטמטית החלה הורדה של מה שרציתי
  • הורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?

31
    0 הצבעות
    31 פוסטים
    11k צפיות
    הגוף והנפשה
    אגב זה נראה כבר עכשיו שניתן לשלוח על ידי שליחה לבדיקה בדוט נט?
  • נטפרי מזוהה כאתר בעייתי בMALWAREBYTES

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    481 צפיות
    אין תגובות
  • איזה אפלקציות עובדות

46
    0 הצבעות
    46 פוסטים
    8k צפיות
    הקטןה
    תרשה לי לשאול מי הם "טובי המומחים" ? הבנתי מהיהודי ששאלתי אותו את הנ"ל שהוא מעודכן בכל הדברים החדשים והחסימות שמתקדמים באנדרויד וכנראה יותר מעודכן מאלו שדברת איתם, כגון שאמר שכן ישנה אפשרות גם באנדרויד 6 אחרי פיתוח חדש מהחודש חודשיים האחרונים (רק בגרסה 6 ומעלה יש דברים מסוימים בטבלאט שלא תהיה גישה אליהם אחרי החסימה ולהרבה אנשים יתכן וזה יפריע אבל למי שמוכן לוותר ע"ז אין בעיה גם ב 6). בני הנעורים אינם בכלל בנידון הזה כי אם בוער בו יצה"ר הוא יסתדר, ואם לא ילך לו לפרוץ את המכשיר שחסמו לו אז הוא יקנה טבלאט סיני פשוט ב 200 או קצת יותר ש"ח (וגם המחשבים שמותקנים בהם וייפרי הם יבקשו מחבריהם פרמוט קל ומיד הם גולשים לכל מקום רח"ל). כל הנידון האם זה שייך בכלל והאם אפשר לעקוף את זה כלאח"י ואין בזה כמעט הצלה או שזה חסימה ברמה סבירה ושיתאים עכ"פ למקרה דידי שצריכים למצוא משהו כמה שיותר כשר כדי שלא ישתמש בפרוץ כמו עד היום. וכמובן שמי שכבר משתמש שיקנה נתיב או הדרן וכל החלופות הללו לא מגיעים לרמה שלהם
  • גוגל דרייב למה כל הקבצים מטושטשים

גוגל דרייב
    24
    1 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    A
    @האברך צודק טעות שלי
  • Microsoft One Drive

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @effiecgu אמר בMicrosoft One Drive: אנו מעוניינים להתחיל להשתמש בשירות הנ"ל כדי לסנכרן מסמכים בין סניפים שונים של העסק. האם יעבוד לנו? האם אין חסימות כלשהן של נט-פרי על שירותים כאלה? אין חסימות בוורד ובאקסל אבל בשאר כל הדברים עד כמה שידוע לי כרגע ישנו חסימה טוטאלית