• עדכון הכרטסת, מהיום התוסף של צבי מובנה.

33
    19 הצבעות
    33 פוסטים
    7k צפיות
    WWWW
    @shraga אמר בעדכון הכרטסת, מהיום התוסף של צבי מובנה.: אין אפשרות לדווח על תוכן לא ראוי בלי להתחבר לחשבון קודם נראה לי שהיה יותר יעיל, אם היה את הלחצן בכל מקרה, רק שאם המשתמש לא מחובר לחשבון, יוצג הודעה שצריך להתחבר לחשבון, וייפתח בטאב חדש דף הכניסה לאזור האישי. (בדומה לכתיבת תגובה בפורום). @GolanArt
  • מזל טוב - וידאו טוב

5
    4 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @יעקב.ק אתה מתכוון להאקר שיפרוץ לשרתי נטפרי, או מה?
  • עידכון

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    783 צפיות
    האברךה
    @שטייגניסט אמר בעידכון: תגובה: אפליקציה יש מצבב לעדכון של האפליקציה? תפנה ל @957 שעזר לך שם
  • גירסא ווייפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    806 צפיות
    ש
    @ניק-ירושלמי תודה,אין צורך ללחוץ על הנ"ל, בהעברת העכבר על א' מה 3 קבצים הנמצאים בתיקיה גם אפשר לראות את הגירסא.
  • חיבור vpn או אניוור ע"ג אינטרנט רימון/ אתרוג

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @6262 אם תפנה אותו לאתרוג, אז גם מה שעובד יפסיק לעבוד. מצד שני, אין להם קוסם שיודע להוציא שפנים... לנו יש. @magicode [image: 1499218648508-65d8fc91f13ef234637359c22d7b4071.png]
  • מה קרה ל'אזור האישי'?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    928 צפיות
    WWWW
    @957 תשמע משהו מוזר, אני בנטפרי, עם כרטסת... ובאמת נכנסתי היום לכמה סרטונים ב'וידאו טוב', ובפעמים הראשונות, הוא הציג לי הודעה שאני לא בנטפרי, אח"כ זה הסתדר. מוזר.
  • טלגרם בנט פרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    ק
    תודה רבה
  • וידאו טוב לא עולה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @תפארת קודם כל ברוכה הבאה !! בקשר לגוי - המנהלים מחליטים מתי לערב אותו ומתי לא אנו המשתמשים לא יכולים לקרוא לו
  • וידיאו טוב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    9k צפיות
    ת
    גם אצלי זה כך. פעם כן עבד.
  • אף שזה לא קשור לנטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    C
    @למדן-וידען זה קיים בסינון פנימי של 019. סינון שהם יצרו לציבור הד"ל בעיקר
  • עזרה בחיסול נוזקה ששותה לי את כל החבילה

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    6k צפיות
    Y
    @yyy בינתיים המערכת נרגעה. אנסה עכשיו לשחרר לאט לאט סרויסים ונראה מה יקרה. תודה לכל המסייעים.
  • למה לא רואים את הסמל של החיפוש של גוגל?

13
    2 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @שי אמר בלמה לא רואים את הסמל של החיפוש של גוגל?: זה התמונה שאמור להיות https://www.google.com/uds/css/v2/search_box_icon.png ומפניה שלי בעבר זה התשובה שענה לי @MacroShadow : תמונות השמורות בדומיין של גוגל נחסמים אוטומטית. גם כעת במה שהעלית אני לא רואה שום תמונה, רק ריבוע קטן.
  • 019 דור 2?

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @ayys613 סליחה!!! אני חשבתי שדיברת על יעקב ק. שהתחבר לפני חודשיים!!! עכשיו הבנתי... שוב סליחה
  • כל הגלישה נחסמה לי!!!???....

10
    2 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @shraga אמר בכל הגלישה נחסמה לי!!!???....: תנסה להתקין wifree מחדש יישר כח, התקנתי את ה-wifree מחדש והכל הסתדר!!!
  • יש איזה כמה רגעים ללא סינון בנטפרי?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    רחמיםר
    @ww199ww הפאנל [ברוב ענותנותו] נטען אחרון.
  • נטפרי לא עובד עם גולן טלקום?

נטפרי גולן טלקום
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    @shukiha כוונתי מהצד של גולן טלקום .................. אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • בעיה בהורדת תמונה בשאטרסטוק

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    @cv "@" לפני "@administrators"
  • תמונות לא נפתחות

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ק
    @קלוגר אמר בתמונות לא נפתחות: @יוסלה שלחתי את האתר לבדיקה. האתר נפתח. בהצלחה!
  • אתר אסכולי בנטפרי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @ליכט אמר באתר אסכולי בנטפרי: @ayys613 אכן כתבתי את ההודעה ל @נחמד-לעזור ולא אליך, מכיון שהוא (כנראה) כן צריך את האתר הזה, אני לא. סליחה כבודו, מכח ההרגל אפילו לא שמתי לב שאתה זה שכתבת את הדברים. אערוך את ההודעה לעיל.
  • תמונות בנטפרי של קהילות

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @קובי-ברקאי כאן יש לך עוד איזה רשימה: http://wiki.netfree.link/index.php/נטפרי_לגרפיקאים