• חסימת תמונות במייל בנטפרי

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    4k צפיות
    ה
    אני מברך את המערכת על הוספת אופציית הסינון כך נהייה עוד יותר כשרים. ברכות לרוב. http://forum.netfree.link/topic/2060/נוספה-אופציה-לסינון-תמונות-מוטמעות-פרטיות-בג-ימייל
  • פרטיות וסודיות בנט-פרי

מקומות עבודה משרדי ממשלה סינון מאובטח
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    5k צפיות
    WWWW
    @6262 אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי: @WWW זה שתוכנה כלשהי רצה על המחשב לא אומר שמי שיצר אותה יכול לגשת לכל מה שזז במחשב. אם לא יצרו מראש את האפשרות הזו בתוכנה זה פשוט לא קיים. מתוך נסיוני, כשבנתיב רוצים לבדוק משהו הם צריכים להתחבר מרחוק למחשב ולהפעיל רכיב שסורק את התקשורת של המחשב. ללא הפעולה הזו אין להם יכולת לדעת שום דבר. אתה מתכוון לנציגים, בסדר, גם בנטפרי.
  • מחפש פתרון לפירצה מסוימת

35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    6k צפיות
    shragaS
    @park תודה, מה ההתלבטות?
  • תמונות לא ראויות המובנות במערכת ההפעלה Windows 10

24
    5 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    A
    @jewel אמר בתמונות לא ראויות המובנות במערכת ההפעלה Windows 10: @ayys613 @park מדוע תעסקו בסטטיסטיקה ובסיכויים - אם אני אומר שיש תמונה גרועה באיזשהו מקום - אני מעודד אדם להסתכל בה - ממתי? אם אותו אדם לא שולט בעצמו - מה אני אשם? השימוש במילה 'הסיכוי' לא בהכרח מהווה חלק מסטטיסטיקה. אלא בעיקר בא כאן להעמיד ולחשב את היחס של הרווח וההפסד מהנכתב.
  • צפיה בהידברות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    918 צפיות
    ליכטל
    @0504114161 ציטוט מהויקי: הרצאות הידברות בווידאו חסומות. כל קבצי הווידאו באתר הידברות כולל הרצאות חסומים. פתרון: ניתן להוריד את ההרצאות למחשב המשתמש, בפורמט שמע בלבד.
  • פרוג עובד לכם עכשיו?

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    A
    זה מה שכתוב: There has been a database error, and the current page cannot be displayed. Site staff have been notified.
  • התקשרות לטכנאי נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    772 צפיות
    shragaS
    07-22-77-22-55
  • גוגל דרייב

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    784 צפיות
    גלינגג
    @אוריויל הבעיה.. הפיתרון.. ובמקרה הצורך ניתן לפתוח פניה בצירוף הקישור ו'גוי של נטפרי' יוריד זאת בשבילכם.
  • חיבור vpn באייפד

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    684 צפיות
    אין תגובות
  • מערכת הפניות

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    4k צפיות
    חסידישח
    מס' הפניה הקודם (מצאתי עכשיו) #114239
  • איטיות הזויה ב 019

46
    1 הצבעות
    46 פוסטים
    11k צפיות
    dLiveD
    @ששלום אפשר, זה פשוט טיפה יותר מסובך. ביטול: על מנת לבטל לחלוטין עדכונים אוטומטיים (החלק החסר בהגדרות) תצטרכו להפסיק את השירות. לחצו על שילוב המקשים win+R והקלידו services.msc חפשו את השירות Windows Update והעבירו אותו למצב disabled. מקור. [image: WU3.png]
  • הצילו! ... צריך עזרה דחופה בנושא שלא קשור לנטפרי

20
    2 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    ש
    @ניק-ירושלמי אמר בהצילו! ... צריך עזרה דחופה בנושא שלא קשור לנטפרי: איך בודקים איזה גירסה של ווינדוס 10 מותקנת אצלי? התחל>הגדרות>מערכת>אודות
  • מערכת סטטיסטיקות לאתר

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    zvizviZ
    https://www.adpushup.com/blog/web-analytics-tools-google-analytics-alternatives/
  • נטפרי בפלאפון ?

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    5k צפיות
    גלינגג
    @6262 זה היה רק ברמיזה
  • מחשב נתקע - קשור לוויפרי ??

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    3k צפיות
    WWWW
    @מעמד תוכל ללחוץ על 'אפשרויות' > 'תמיד עליון'. כדי שיוצג לך מעל כל החלונות, כך תוכל אולי לזהות את הקריסות. ייתכן שיש לך את זה גם בלוגים.
  • ספאם

19
    1 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    A
    @גיטי-123 אוקי אבל זה פתרון רק לסוג מייילים הספיציפי הזה אני לדוגמא הייתה לא תקופה שפשוט הופצצתי אחרי שבת 180!! הודעות זבל שמשום מה לא סוננו והם היו עם תמונות וגדולות יותר נלחמתי בזה תקופה והגדרתי אחד אחד כזבל ועשיתי מסנן ועוד מסנן או שירדו ממני או שזה עזר הפעולות שלי.
  • עדכוני מחשב

מייקרוסופט עדכונים
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    a0533057932A
    שקניתי אותו הבאתי לטכנאי שיחסום לי וויפי ומאז במשך 4 חודשים לא ניסתי לעדכן עכשיו שהצתרפתי לנטפרי גילתי זאת
  • שגיאת פרטיות

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ניקיתנ
    @shraga תודה הצלחתי
  • גזירת מסך

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    578 צפיות
    אין תגובות
  • 019? גם אתה היית מנותק בשעה אחרונה?

45
    1 הצבעות
    45 פוסטים
    10k צפיות
    ALA
    @ee אמר ב019? גם אתה היית מנותק בשעה אחרונה?: מודבר היה בניתוקים בנסטיק או בקווי? מדובר במשהו ישן....