• בענין הסמל "מוגן"

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    890 צפיות
    מ
    בסוף הסתדר לי לבד
  • אניוואר ווינדוס 7, הילכו שניים יחדיו?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    C
    @יוליוס נכון אתה צודק לגבי זה. צריך להמתין ל1.6. או שתהיה אפשרות לדלג על התקנת הדרייבר בשלב התקנת אניוואר. (שם נמצאת הבעייה עם ה32 ביט)
  • אתר חדש - מוזיקה יהודית מבית הדברות

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @אורי-אטדגי האמת בהידברות לדעתי זה המצב. ההצעה שלי היא גם ליוטיוב, שסרטון תקין (שיר וכו) עם תמונות לא ראויות, יעבור באודיו בלבד. (עד שיהיה צינזור תמונות בתוך סירטון...)
  • דרייב מייקרוסופט הבו עצה הלום

דרייב onedrive דרייבמייקרוסופט
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @משה-זוכמיר אמר בדרייב מייקרוסופט הבו עצה הלום: אני מנסה להעלות קבצים ואני לא מצליח בשום אופן אני כבר כשבועיים ב'פינגפונג' של פניות ושליחת הקלטות תעבורה ועדיין אין פתרון חשוב לי מאוד רוב העבודות שלי נמצאות שמה. אבהיר ואולי יעזור למציאת פתרון: שמירה ויצירה של קבצים מתוך השירותים של מייקרוסופט(כוורד/אפלקציה וכדו') כן יש יכולת אבל העלאה של קבצים מהמחשב אין אפשרות. ברוך השם הענין הסתדר עדיין לא ידוע לי אם הבעיה היתה בכלל של נטפרי....... אבל נטפרי פתרו את זה ומגיע להם שאפו ענק.....
  • קבצים אמייל

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    למי שמסתבך כתבתי
  • החיבור שלך לא מאובטח אחרי מעבר לנטפרי

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    Z
    @ww199ww יתכן שכן
  • חיבור לספריות מרוחקות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    710 צפיות
    9579
    איזה ספריות מדובר ? חיבור FTP ? באמצעות filezila? .................. אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • מוזיקה הידברות

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    למדן וידעןל
    @מיסטר-מ יש הבדל משמעותי בין החברות, אין להשוות כלל, אם כי גם בפתוחים ישנם בעיות. הבעיה המרכזית זה האתרים/פורמים שנותנים במה לשיתופם.
  • הוספת תמונה מערכת הפניות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    @957 אמר בהוספת תמונה מערכת הפניות: @chaimke4 בנתיים תוכל להעלות את הקבצים לאתר magicode ולשלוח קישור למערכת הפניות. תדגיש, כי לפעמים אנשים מעלים קובץ וכותבים שלחתי... בלי לצרף לינק
  • ביקשתי שיגדילו את החבילה -שיתוף

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    סים כשרס
    תודה על המחמאה,
  • טריה מהיום...

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @קופצנית אמר בטריה מהיום...: תודה אבדוק את כל האופציות אחת מהאופציות שהוזכרה כבר קודם, והיא מהדברים המבורכים שכדאי מאוד להכיר בנטפרי, זה ההקלטת תעבורה, יש את ההוראות פה.
  • היכן אפשר להשיג נטסטיק של נט פרי ללא הגבלה?

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    דברים בטליםד
    @957 @smk148 הללא הגבלה של הוט זה לא לנטסטיק רק לאנדרואיד ששם השימוש פחות ואין כמעט הורדות וכדו'
  • גמבו מייל.

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    אורי אטדגיא
    @מיסטר-מ אתה משתמש אולי עם idm? כי לי הוא עושה בעיות בג'מבו...
  • כללית אונליין

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    אורי אטדגיא
    @רובוט כן 019..
  • מוזיקה בהידברות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @אנדי http://forum.netfree.link/post/26569
  • גלישה גם מחוץ לבית

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    62626
    @shraga אמר בגלישה גם מחוץ לבית: יש אפשרות לvpn, פנה במערכת הפניות, ונמק את הסיבה לכך שהינך נצרך לחיבור vpn או דרך RL ממליץ על פתיחת פניה במערכת תוך כמה דקות תקבל תגובה עם מזהה וקישור להתקנת התוכנה לזה. רק קח בחשבון שאם אתה משתמש בזה באופן קבוע זה כרוך בתשלום של 20 ש"ח לחודש. אם אתה צריך להתחבר מחוץ לבית אל תהסס.
  • תגיות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    970 צפיות
    C
    @רובוט זה לא מכיל את הרשימות מתחת לכל תגית, אלא רשימת אתרים נפוצים. @מי-האיש למיטב ידיעתי לא קיים....
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    4 צפיות
    אין תגובות
  • חתימה למייל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    985 צפיות
    מ
    @לרר תכתוב ברור מה אתה רוצה !!
  • אנטי וירוס eset

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    ששלוםש
    @שלום-על-ישראל תודה רבה. חזר. [image: 1495119985287-%D7%A9%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%98.png]