• 15 ש"ח לנט פרי וגם 50 ש"ח ל019?????!!!!!!!

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    @ידיד עיין כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • chrome מתריע על wifree כקובץ שיכול להיות זדוני

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    9579
    @clickone אמר בchrome מתריע על wifree כקובץ שיכול להיות זדוני: @957 יש גם את הקטע של "לא להפחיד את המשתמש" אולי הם קראו את ההסכם למשתמש? ההפחדה המדוברת היא בנושאים אחרים (כמו המחשב שלך נמצא בסכנה התקן בדחיפות את התוכנה) זה מדובר בעיקר לגבי הוראות מהאתר (פה האתר לא נחסם אלא התוכנה) [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • איך נטפרי עובדת?

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    4k צפיות
    9579
    @משתמש-נטפרי ספק אינטרנט זה לא רק ראוטר למרות שהוא מחלק כתובת IP ההנחות והמונחים לא בדיוק נכונים כך שקשה לענות עליהם יש לך כאן הסבר בקצרה מה זה ספק אינטנט, [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • האם מישהו מזדהה עם ניתוק של VPN מחשבון המשתמש

19
    3 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    parkP
    @שלו' מאחר וניתוק הVPN והתחברות לנטפרי אחר יתן גלישה יותר פתוחה מהקהילה, אבל מי שמחובר בכלל לנטפרי ללא קהילה אין לו את היכולת לפתוח יותר את האינטרנט. כי זה חסום בוויפרי.
  • ספק חדש לנטפרי...???

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @957 עניתי לך בפרטי
  • תוכנת ניווט sygic

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @מאיר.ל יש כזה תוסף פה בפורום אני משמש בו זה מדהים תתקין ותהנה מכאן http://forum.netfree.link/topic/547/תוסף-תרגום-לכרום סליחה היה שם טעות דפדף למטה @ליכט העלה תקובץ הנכון
  • קול חי

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    4k צפיות
    ?
    @אברהם-כהן תודות אמיתיות יש הרבה לכן אני אומר תודה לך וכן כמובן תודה ל @magicode על כל פעולה ופעולה שכרו הרבה מאוד על פי פעליו
  • הדרובוקס שוב עושה לי בעיות עם החיבור של נטפרי

דרופבוקס dropbox
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    חסידיש פלוסח
    לא הייתי כאן משלשום, אז מחילה מראש על ההקפצה. אבל לא להודות, עבורי זה לא רלוונטי, אז אני מודה מכאן לאותם אלו שסייעו בעניין, והשקיעו מזמנם עבור זה. יישר כוח גדול!
  • לכל המתוסכלים מאתר יד יש פתרון

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    חסידיש פלוסח
    אתר מוכר. מהעבר הרחוק. מנהלים אותו [אולי] כמה ילדים. הוא לא רלוונטי לכלום. אין מה להסתמך עליו בשום דבר. לא שווה אפילו שליחת פנייה עם נקודה...
  • סמן כנקרא

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    עילוםע
    @יהודי-פשוט אמר בסמן כנקרא: @שופר זה ענין של רזולוציה אפשר להקטין את גודל התצוגה תוך כדי שזה פתוח ואז תראו. להקטין תוך כדי לחצו על CTRL+ALT ותורידו בגלגלת של העכבר תוך כדי לחיצת הנ"ל אכן הרזולוציה זה פיתרון אבל הבעיה היא בקוד כלומר: המערכת של הפורום בנויה על תרגום והסבה מאנגלית לעברית יותר נכון מLTR לRTL בהצלחה חודש טוב ומבורך
  • עצומה לבעלי אתר יד 2

43
    1 הצבעות
    43 פוסטים
    9k צפיות
    C
    @elisha אמר בעצומה לבעלי אתר יד 2: אני פניתי אישית לשירות לקוחות של יד2 והסבירו לאט וברור שהבעיה קשורה אך ורק אבל אך ורק לנטפרי או לספק האינטרנט !!!!!!!! אני מדגיש שאחת הסיבות שבכלל אני משתמש באינטרנט זה ליד2. גם אני דיברתי איתם. זה ראש קטן. צריך מישהו שיגיעו יותר למעלה
  • אתרי רשות המיסים - מישהו מצליח להיכנס?

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    לליל
    עכשיו זה אכן עובד תודה
  • פתיחה זמנית לאתר שיחסם אחרי כמה דקות

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @למדן-וידען אמר בפתיחה זמנית לאתר שיחסם אחרי כמה דקות: @יהודי-פשוט אני מקווה שתיישם את שכתבתי שם. בלי לפגוע כמובן. יש"כ. כשכותבים דברים קשורים ומועילים, למה שאני יפגע...
  • לא מצליחה להתקין את התוכנה של דרופבוקס

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @cv אם אכן אין בעיה של התחברות כפי שאומרים בתמיכה, אם הורדתם את התוכנה ממש לאחרונה, יתכן והיות שהם הוציאו גירסה חדשה, שמבחינת האנטי ווירוס אין לו די מוניטין, (אני לא יודע איזה אנטי וירוס אתם משתמשים, כך לפחות זה כתב לי כשהורדתי) אז תנסו או עם קובץ התקנה גירס' ישנה יותר או תכבו את האנטי וירוס למשך זמן ההתקנה.
  • הגדרת כתובות לחסימה בפרופיל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    818 צפיות
    DovidStrohD
    @5566NEWbrs נראה לי שהדרך היחידה שזה יעבוד היא אם תגדיר: "חסום לפי הגדרות משתמשים לפני ביצוע בקשה לשרת" בהגדרות סינון
  • אנדרואיד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    כן רק אם קל להם לתומכים עני בעצמי שלחתי הקלטה של אפלקצית ג'מייל ורק אז זה נפתח אבל בגדול אין שום תמיכה
  • חומר שנשלח דרך דרייב עם הזמנה פרטית

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    892 צפיות
    9579
    @סלמון לבקש מהשולח שישלח את הקבצים בשיתוף פרטי ולא ציבורי לפי המדריך הזה [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • השעות של בדיקת תמונות

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    למדן וידעןל
    @מיציבושי שמור על עצמך!
  • רדיו קול חי

12
    3 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @מובהק כבר נכתב שזה לא המקום הנכון לדיונים מעין אלו, כאן זה לא פורום של ועידת הרבנים לביצור חומת הדת. ובקשר לפורום אוצה"ח, אנא ואנא אל תעורר כאן שוב דיון בנושא, הנושא כבר מוצה עד תום בפורום הישן.
  • דחוף, איך מטפלים במפגע הרוחני הזה?

52
    0 הצבעות
    52 פוסטים
    14k צפיות
    WWWW
    @A052 'ערבבת את היוצרות': @WWW אמר בדחוף, איך מטפלים במפגע הרוחני הזה?: אולי נטפרי יעשו משהו כדי לפרסם את התיקון, לדוגמה: הקפצה מיוחדת כשמורידים את היישום מGOV.IL אני יכול לעשות לזה קובץ התקנה - כך שיחליפו את זה לקובץ החדש. מעולם לא אמרתי ש: @A052 אמר בדחוף, איך מטפלים במפגע הרוחני הזה?: אני לצערי כנראה לא ברמה הרוחנית שלך, ולא מצליח להבין את החוצפה שלך! לדרוש מנטפרי לחסום הורדת תוכנה של חתימה אלקטרונית המחויבת ע"י המדינה לצורך בקשות תמיכה למשל של מוסדות תורניים, כי לך מפריעה תמונה אקראית בתוכנה??? מה עדיף שמוסדות יעברו לאינטרנט פרוץ, כי אתה סופר צדיק? אם כבר תפנה למדינה או דרך חברי הכנסת ותדרוש מהם שתוכנות של המדינה יופיעו בעטיפה ראויה (דבר שלא יקרה עקב "הדרת נשים") אבל לדרוש חסימה מוחלטת של תוכנה רשמית ללא אלטרנטיבה בגלל שמצאת תמונה אחת בעייתית זה נראה לי מוגזם לחלוטין!