• קוד אימות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    טופל. אגב, ברוב האתרים זה נפתח בצורה אוטומטית אפילו ללא בדיקה. יש מקרים יוצאי דופן, ויש לדווח על כך למערכת הפניות.
  • בקשת עזרה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    נ
    @0504181282 אמר בבקשת עזרה: @DovidStroh בעבר עשיתי שיחזור ומחק גם את נטפרי מה זה בעבר באיזו גירסה (רק מגירסה 1.4 זה מוחק לגמרי את הנקודות שחזור)
  • תעודת אבטחה בוינדוס 7

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    6k צפיות
    C
    @רמה-פלוס אמר בתעודת אבטחה בוינדוס 7: לרצוח את התהליך של ההתקנה, איזה מימוש של kill process....
  • דפדפן פיירפוקס לא עובד.

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @kinamon הקישור הנ"ל נוגע רק לגבי התקנת התעודה. התקנת התעודה כמובן צריכה להיות אחרי התקנת הדפדפן. כדי להתקין את פיירפוקס מחדש אין צורך להסיר את הישן.
  • תוספים לכרום

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    אם מישהו יכול להעלות תוסף ל"גוגל DOCS במצב לא מקוון", אשמח מאוד. תודה
  • הצעה בענין רכישת נקודות

נקודות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    אכן כך. זה מתוכנן מראש שזה יהיה כך. זה בדרך.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    4k צפיות
    א
    תודה. אכן כבר שמתי לב לזה והגעתי לכתובת.
  • עזרה: הגדרות סינון.

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @DovidStroh נא להכניס בוויקי בדף של הגדרות סינון אישיות, בסוף הדף 'דוגמאות לפתיחת אתרים' ושם יופיעו כל האתרים שכדאי להשתמש בהם חייבים לפתוח כמה דברים או לשים כוכבית כמו skype שבלי הכוכבית אי אפשר להשתמש בו, כנ"ל דובר כבר לגבי אליאקספרס, יש להביא את דוגמאות אלו למקום אחד.
  • עוקבים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    @zvizvi לא , האפשרות לצאט סגורה בכל הפורום , [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • אתרים אחרונים

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    גלינגג
    @DovidStroh @ayys613 סליחה! גם לי זה מוביל לחיבור לחשבון. (חשבתי שהתכוונת שלא עובד בכלל כמו הקישור של chocolate(
  • ניתוקים תכופים/בעייה ב-WiFree?

wifree וייפרי ניתוקים תכופים
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    parkP
    לי זה גם קרה, ואיפסתי את הראוטר וזה הסתדר.
  • ענווים ענווים

2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    מרדכימ
    @מיציבושי ^^
  • 0 הצבעות
    63 פוסטים
    13k צפיות
    dLiveD
    @957 אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.: @dLive זה לא בדיוק כך זה לא התחיל פה ולא נגמר פה לא הכל אפשר לפרט הבנתי. @איצ2 אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.: חברה הבנאדם מסתובב ב'פרוג' עצבני מהבוקר ומרגיש בבוז של יום עבודה שלם. גם אם זה לא מתאים/ראוי/וכו' אולי ניתן לעזור לו ו'להרגיע' את מצבו האנוש. (בע"ה אח"כ הוא יבוא להתנצל על הסגנון) היום אני לא מתחבר לשם. כשהייתי, התגובה שחזרתי עליה שוב ושוב היא "מה שיש לך לכתוב, תכתוב בפורום של נטפרי..." משום מה אנשים לא כ"כ הבינו א"ז. טוב, אז ברור שיש פה חלק שאני לא יודע, מתנצל בפני כל מי שחשב שאני לא מבין אותו.
  • 'פנל ניהול מהיר' גם על תלונות טכניות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @נהדר אמר ב'פנל ניהול מהיר' שׁוֹנֶה, מדוע?: הלשונית קיימת, חסרה רק האפשרות הנ"ל (כבתמונה המצורפת) @חבר אמר ב'פנל ניהול מהיר' שׁוֹנֶה, מדוע?: @נהדר תכנס ותתחבר באזור האישי ואז תוכל לראות את זה
  • מה עושים עם בדיקת התמונות?

38
    5 הצבעות
    38 פוסטים
    9k צפיות
    ?
    @חבר @dLive לא הבנתי חצי מילה אולי מישהו מתנדב להסביר לי על איזה קוסם מדברים כאן? @חבר תסביר מדויק מה מו מי בעריכה .לא בפוסט חדש בבקשה
  • חתול ועכבר

5
    13 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    הרקדה. כשכולנו נעסוק בפתרון - ונפסיק לעסוק בבעיה. נוכל כולנו ליהנות מנטפרי מקצועית. תודה לכם חברים!
  • משפחת נטפרי

8
    3 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @למדן-וידען מה קרה זה גם תמים :
  • מי העלה את המחיר?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    902 צפיות
    ?
    @ידיד עיין כאן http://forum.netfree.link/topic/333/הודעה-חשובה-עידכון-מחירים-וצורת-גביה בהצלחה רבה
  • סגנון ואצאפ או טל גרם

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @צאן-קדושים מה אתה רוצה ואטצאפ לצאן ? הם במילא לא יבינו ! והייתי אומר שג'מייל תחליף לזה ?!?
  • להתפטר מה'עסקן'

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    4k צפיות
    ?
    @איצ2 אתה מאיים על הסבתא שלך ! לא סליחה על הנכדה @DovidStroh קשור כי קניתי פעם מטרנה בחנות ובחנות התמונה שהייתה על המטרנה נשלחה לבדיקה ובבית כבר אושר וראיתי