• גמבו מייל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    למדן וידעןל
    @י.ק דיון ישן בנושא. בכל אופן יש את הפרטים שלו בחתימה. מומלץ לפנות אליו באישי.
  • אתר ישראכרט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @shraga בכל מקרה אם אתה רוצה לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל אתה צריך להתקשר אליהם. אי אפשר להפעיל את זה דרך האתר
  • נושא זה נמחק!

נעול
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    270 צפיות
  • מה אתם רואים בדף הזה?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @רחמים אמר במה אתם רואים בדף הזה?: תודה, אני ב RL, איזה אנטי וירוס יש לכם? לי יש נוד 32 אני עם אותם נתונים שלך, אולי האנטי וירוס טיפה שונה שלי זה ESET SS8 ופתוח לי רגיל (כמו שהביא מיציבושי).
  • למה זה כ"כ איטי?

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @y.f. הסתדר לך בס"ד
  • בזכות נטפרי....

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    6k צפיות
    shragaS
    @למדן-וידען כתבתי "הוא 'גם' לפי הכיתוב שבסביבות התמונה"
  • תרומה תמורת נקודות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @raz123 כתוב בנטפרנדס לאחר התרומה, יש לשלוח פניה עם ציון שם של בעל כרטיס האשראי שבאמצעותו תרמתם, ואנו נוסיף לכם נקודות.
  • 2 הצעות ייעול, מקווה שיתקבלו בברכה

15
    3 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    A
    @dLive @AL פשוט עד לפני תקופה קצרה הדרך היחידה לשליטה היתה לנעול לגמרי את ההגדרות, ועם כניסת השיפורים בקהילות רובם השאירו את מצב הנוכחי, אז פשוט פנה למנהל שלך שישחרר את ההגדרות ושישלוט ברמת הקהילה מעל ההגדרות הפרטיות שלך.
  • שעות הלילה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    ALA
    גם אני שמתי לב לאיטיות בבדיקה בשעות של 21:00 והלאה, המתנה של כ10-20 דק' לבדיקת התמונות. אולי @magicode יתן לנו הסבר לדבר.
  • התקנה מחדש של WiFree לאחר שינה

38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    7k צפיות
    א
    @אברהם0000 אני חושב שהכי כדאי שתפתח פניה במרכז הפניות כך שתקבל פתרון שיתאים לך (אני קבלתי גירסה מסוימת של התוכנה להתקנה, ניסיתי להעלות עכשיו ולא הצלחתי )
  • תמונה ממוזערת - פתוח, גדול - חסום.. מוזר

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    ChocolateC
    @למדן-וידען אמר בתמונה ממוזערת - פתוח, גדול - חסום.. מוזר: דרך אגב.. משהו חדש שהלשונית של נטפרי עולה בפורום?? כן אחרי הרבה הפצרות סיננו את הפורום (ה Available Emoticons)
  • בעיות גלישה דרך Mozilla

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @ליכט תודה רבה. הבעיה נפתרה.
  • שיחת וידיאו

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    זה לא חסום בכוונה, אני פעם שלחתי להם פניה והם היו צריכים להשתלט עלי בשביל לעזור, וניסו כמה פעמים לתאם איתי, ובסוף כבר לא היה לי צורך בזה, אבל אדרבה שלח פניה, ותענה בהקדם
  • לינק פרטי בדרייב

לינק פרטי בדריי
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    למדן וידעןל
    @מרדכי זכיתי - זריזין מקדימין.
  • בעיה בגוגל

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    רחמיםר
    נראה בעיה של גופן
  • אתר לעיצוב אלבום דיגיטלי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    נ
    בפיקבוק הוא גם חוסם
  • מכשיר סמארטפון לוואצאפ בלבד!

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    7k צפיות
    BeniB
    זה באמת הבעיה הגדולה לכן לא רציתי לתת קישור בהתחלה
  • נטפרי לחנות מחשבים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    853 צפיות
    shragaS
    @261040 אמר בנטפרי לחנות מחשבים: האם מישהו יודע אם 'נטפרי' יתאים לחנות מחשבים, הצורך שמה: א. צפיה באתרי קניות לראות מחירים ולקנות סחורה. ב. הורדות תוכנות וגם חיפוש פירצות לתוכנות. ג. חיפוש יעוץ לתיקון בעיות במחשבים. א. צפיה באתרי קניות לראות מחירים ולקנות סחורה. עובד מצוין בנטפרי ב. הורדות תוכנות וגם חיפוש פירצות לתוכנות. תוכנות חינמיות כן, פירצות לתוכנות קשה למצוא בנטפרי, מכמה סיבות, 1. אין הורדת טורנטים. 2. הפריצות נמצאות על שרתי שיתוף קבצים שעל פי רוב חסומים בנטפרי ג. חיפוש יעוץ לתיקון בעיות במחשבים. רוב אתרי הידע המקצועיים פתוחים
  • RDP

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @אורי מסתבר שפתוח, כמו teamviewer ואני מאמין שהוא נמצא גם תחת תגית שליטה מרחוק, אבל כדי להיות בטוח אז נמתין לתגובת ה @administrators
  • צפיה במערכת DVR של מצלמות במחשב עם ווייפרי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    חזקח
    @abc לאיזה מטוס התחברת? אני התחברתי לרשת המטוס אבל הוא לא התחבר ל-VPN.