@frize37
גם לי במחשב אחד זה עושה בעיות תקופה ארוכה, במחשב שני מהשבוע, והמחשב השלישי עדיין בסדר.
כשאני מנסה להתחבר לרשת בעזרת פותר הבעיות של windows זה מציע לי שחזור מערכת ללפני העדכון האחרון של avast וזה עוזר לכמה דקות עד שהוא מעדכן את עצמו מחדש.
יש למישהו הצעות?
פניה לנט פרי יכולה לעזור או שזה לא תלוי בם?
@magicode אמר בגלישה איטית:
@ayys613
אתה יכול להגיד שאתה גם עם הספק הזה הרבה זמן ולא קרה כלום.
זה שעד עכשיו הכל עבד מצוין זה לא מוכיח כלום. לשום צד.
הראיה היחידה שברגע שאתה מאתחל את הראוטר הבעיה מסתדרת. זה אומר שהבעיה הייתה בראוטר. זהו אין ראיה חזקה מזה.
קבלתי את הארתך וביצעתי איפוס.
נראה כעת מה קורה.
שאלתי הייתה כלפי בעיית הDNS וחשבתי בהתחלה שלא הגבת עליה, בחיפוש קצר על הנושא ראיתי שזאת הייתה כוונתך כנראה בהצעת ה'איפוס'.
@ליכט תשמע אני ניגש לראש השנה
ואחד מהדברים העיקרים שעל זה אני סומך שבס"ד אזכה בדין זה שעשיתי סינון נטפרי דייקא וד"ל
לכן ראיתי לנכון לפתוח כאן את הנושא כי בכל מקום צריך לדרבן את הנושא ואם כאן הוא פורום פעיל
אז למה לא בברכת שנה טובה ומתוקה
@אורי אמר בקהילות:
@abc
אני בדקתי ולא ראיתי כך. האם כוונתך שזה תלוי האם הוא חסם כברית מחדל של הקהילה או אם חסם לאדם מסוים?
לאו דוקא בברירת המחדל הכללי, גם לאדם מסויים יש שני סוגי חסימות, פנה למנהל שלך.
שוב אפרש שיחתי ואשטח בקשתי ל @administrators החשובים.
אם אפשר להוסיף את התוכנות (זה וזה) שדברתי עליהם בתחילת האשכול (וכן את תוסף ניהול הפנל של @zvizvi, ותוסף בודק קישורי יוטיוב בגוגל של @אברהם-כהן), לדף של תוכנות להורדה, תודה.
@למדן-וידען אמר בהיימיש פון - רח' עזרא בני ברק מישהו שמע?:
@957 הייתי בדוידקה וביקשו ממני 50 ש"ח לסים..
למזלי @frize37 התותח הציל אותי ברגע האחרון ממלתעות הרשע כשבדיוק כשהייתי שם הוא התקשר אלי..
זה מה שאמרתי קודם שרק בחיוב פרטי ולא דרך החברה. הוא למעלה התלונן שגבו לא באשראי,
@magicode
@magicode אמר באתר ללא לשונית סינון:
בעיקרון זה אמור להופיע. אבל יש שם איזה משהו באתר שמונע מזה להופיע.
תסתכל בשגיאות ב F12.
עדיין אין פתרון??? זה מעצבן מאוד לפתוח פניה חדשה עבור בדיקת תמונות