• שיפורים בכרטסת

8
    6 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    עילוםע
    @עילום אמר בשיפורים בכרטסת: משום מה הפסיק לעבוד אצלי הלחיצה של דווח על תמונה גם לוקח יותר זמן עד שהכרטסת עולה האם יש את הבעיה לעוד מישהו? עכשיו גם שמתי לב שלא מוצג הזמן של עכשיו נבדקות תמונות מלפני * שניות
  • שגיאת אישור אבטחה בויזואל סטודיו

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    עילוםע
    @רחמים אמר בשגיאת אישור אבטחה בויזואל סטודיו: שלחתי למרכז הפניות הקלטה כבר אתמול עדיין אין תשובה. בסוג כזה של תגובה צריך להוסיף תגית משמש @administrators זה קורא להם לבדוק אז כבר עשיתי את זה עכשיו נחכה להם לתשובה
  • שמיעת הרצאות שמע MP3 בהדברות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    987 צפיות
    י
    @derid כמדומני שלא לכל ההרצאות יש אפשרות לשמוע בMP3 צריך לשאול את אלו שמשתמשים בסינון אחר
  • נושאים או הודעות שנמחקו

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    חסידיש פלוסח
    זה אכן מציק. אבל יתכן שזה מגבלה בפלטפורמת הפורום.. לא נראה לי שמנהלי האתר עשו את זה בכוונה תחילה, ללא שזה יהיה מוכרח מצד התבנית.. מה שכן, לפחות אם עורכים פוסט, אין פס ענק עם כיתוב מציק "נערך לאחרונה/נערך ע"י X וכדו'...
  • עזרה דחוף

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    881 צפיות
    חסידיש פלוסח
    @יעקב-ישראל תנסה לפתוח אשכול בפורום פרוג. יש שם חברה מעולים++.. רק חבל שא"א בפלטפורמה של הפורום שלהם להזכיר שם של משתמש, והוא יקבל איתות... בהצלחה!
  • לא מצליחה להכנס לגוגל - החיבור שלך אינו פרטי

56
    0 הצבעות
    56 פוסטים
    13k צפיות
    IEI
    @למדן-וידען אני לא לקחתי אישי אל תדאג ואני לא עצבני!!! רק רציתי לעורר בעניין הזה זה פשוט חבל לטובת הפרום שכולם ישימו לב לדבר הזה אנשים לא עושים דווקא רק הם לא יודעים ולא שמים לב כי בשעת מעשה זה לא משנה ורק למי שרוצה אחרי זה לקרא איזה עניין מהתחלה עד הסוף הוא נתקל בכל מיני דברים אחרים אולי גם מעניינים אבל לא קשורים וגם אני לא רוצה להמשיך בעניין כי האשכול הזה בעצם מיועד לבעיה של החיבור שלך אינו פרטי!!!!!!! אפשר לפתוח עוד אשכול של כללים למשתמשי הפרום
  • נטפרי לטאבלט?

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    6k צפיות
    BeniB
    אולי למישהו יש apk של vroot לשלוח לי ? תודה מראש
  • אני היחיד עם בעיה בדיסקונט?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    N.ON
    @frize37 אני פעם ביצעתי פעולה בדיסקונט בלילה, והחשבון לא עודכן בפעולה. שאלתי אותם למחרת והם אמרו לי שלפעמים מבצעים תיקונים באתר בלילה.
  • נגמר לי הנקודות

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    @גרפיקאית אני שמח להודיע שהאתר נפתח: חי'ה לפני 9 שעות האתר נפתח עם סינון תמונות, וסינון מלל על ידי רובוט אוטומטי. בהצלחה! מתנצל על העיכוב, לא היה לי פנאי לבדוק.
  • ווצאפ כשר בנתיב היעד הבא של נטפרי בעזרת השם

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    עילוםע
    @יוסף-אילוז אמר בווצאפ כשר בנתיב היעד הבא של נטפרי בעזרת השם: http://www.93fm.co.il/radio/340639/?utm_source=site&utm_medium=timeline-side ראה כאן מה ש@ezra ענה לי בהצלחה בכל זאת לעניות דעתי צריך לעשות משהו לזה שיוכלו לפתוח אותו אולי עצומה יעזור, או לחילופין מתנדבים יתכנתו איזשהו פיתרון חזק כמובן כל טוב
  • בקשר לתנאים החדשים...

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    830 צפיות
    למדן וידעןל
    @yosi7708 כל עוד שזה קיים זה נחשב כספק נטפרי.. זה הרי עובר דרכם..
  • סרטי וידיאו בנטפרי לא עובד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @יהודי-טוב http://forum.netfree.link/post/3837
  • מתי מסתיימת החבילה ב 019

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    frize37F
    @יעקב-ישראל כל אחד לפי היום שהוא יצטרף. אבל אם אח''כ צירף עוד קווים אז כולם הולכים אחרי הראשון
  • אזיקים באלי אקספרס הרובוט חוסם

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    @magicode הא סליחה אני רואה שזה אליאקפרסס ולא שאטרסטוק.
  • wifree לווינדוס פון

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    5
    @ליכט אכן טעיתי. ידעתי שיש וייז בחנות האפליקציות, ולא זכרתי שראיתי כבר בעבר שהיא למכשיר סלולרי בלבד. אגב איזה ערך מוסף מקבלים כשמשתמשים בוייז דרך האפליקציה ולא דרך הדפדפן? או כשלא נרשמים (אני פשוט לא משתמש ולא מכיר)?
  • מה קרה היום? כולם בחופש? ששש (נראה לי שאני שומע הדדד ד..)

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    890 צפיות
    ?
    החברה נשפעו מט"ו באב ויישבו ללמוד
  • תרומה לנטפרי, בלי להכניס את היד לכיס....

22
    3 הצבעות
    22 פוסטים
    5k צפיות
    ?
    סתם כך מה זה הפרסומת הזה זה מאוד אגרסיבי ומפחיד מה זה מה הם מפרסמים ???
  • תוספים לדפדפן

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    950 צפיות
    עילוםע
    @avishalom אמר בתוספים לדפדפן: תוספים לדפדפן EDGE של מייקרוסופט, אפשר להכנס לחנות ולא להוריד, האם אפשר לתקן זאת, או להעלות את הקבצים למקום אחר מומלץ לעשות הקלטת תעבורה כאן http://netfree.link/user#/tools/traffic/record ולשלוח לפניות בהצלחה
  • דבר חשוב שלא קשור לנטפרי ואתכם הסליחה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    עילוםע
    @clickone אמר בדבר חשוב שלא קשור לנטפרי ואתכם הסליחה: הלינק הצבעה שבור. הנה הנכון https://word.uservoice.com/forums/304924-word-for-windows-desktop-application/suggestions/15604398-add-backward-compatibility-for-unicode-fonts-with לא הבנתי איך מצביעים? וגם הקישור בתחילת הכתבה חסומה http://scripts.sil.org/cms/scripts/page.php?site_id=nrsi&id=VendorUseOfPUA#14086407 כל טוב
  • ניתן להסתיר את הקשקוש מעל החיפוש של גוגל

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    4k צפיות
    ש
    עכשיו זה מביא לטו באב... זו יצירה של נטפרי?