• גוגל מפות\אתר מדלן

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @והייתם-נקיים חן חן על החלפת השם, זה חשוב משום והייתם נקיים....
  • עזרה עם נטסטיק

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    frize37F
    @clickone אתה מדבר איתי באנגלית. אם תוכל לפרט או יותר טוב תביא צילום מסך מה עלי לבדוק....
  • נושא זה נמחק!

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
  • אתר לאיתור וידאו שפתוח בנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    יוזמה חדשה של @אברהם-כהן http://forum.netfree.link/topic/368/תוסף-לכרום-בודק-קישורי-יוטיוב-בחיפוש-גוגל
  • הצעה לשיפור הכנסות

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    S
    @עילום אמר בהצעה לשיפור הכנסות: @magicode אמר בהצעה לשיפור הכנסות: תעשו חושבים לבד איך הייתם מסתכלים על שני גופים שעושים סינון אחד חי מתרומות השני חי מתשלומים. מה נשמע לכם מבחוץ יותר טוב. אכן כשהצעתי לאחד מההנהלה הסינון בשווייץ-ציריך(לפני כ3 חוד') הוא אמר לי שהוא לא מאמין / מפקפק בזה (עמותה/חינמי/וכדו') ושהוא צריך לבדוק את זה טוב טוב ורק אחר כך יציע את זה שם כל טוב מצד שני (אמנם כבר טחנו את זה )יש כל מיני אנשים שמה שהם מסתכלים זה על הגרוש יותר או פחות ולרוב לא צריכים את כל השיכלולים ולא איכפת להם שזה נקרא כך או אחרת מנסיון אם מישהוא שהעברתי לנטפרי ואלי הפתרון זה לתת אופציה לפחות בתשלום נמוך אם בכלל לאנשים כאילו. מצידי לא איכפת לי לתרום עוד קצת בשבילם
  • דירוג הפניה

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    GolanArtG
    @shraga לגבי צד אחד, מאגי ענה לך, לגבי צד שני, עוד אף אחד לא היה בסיטואציה הזו, כי תכל'ס עוד לא גבינו כלום, חוץ מזה, אני באמת לא מבין על איזו מדיניות אתה מדבר, ולא זוכר שאחד מהמנהלים אמר כאן תגיד תודה. יתירה מזו, חשוב שתזכרו, שה15 שקלים זה עדיין רחוק שנות אור לכסות את ההוצאות, ולמזלנו עדיין רוב הפעילות בנטפרי ממומנת ע"י תרומות של כסף, וזמן יקר של מקצוענים בכל מיני תחומים, ועם זאת, לא היה אף אחד שזילזלו בו, ואין לי מושג אם אתה מדבר מתוך ניסיון, או מתוך מה שקראת בפרוג.. בכ"א, אשמח אם תתן לי ציטוטים ומקורות, ובכ"ז רק אל תשכח, שאת הנרגנים הקשים, לעולם לא נצליח להשביע ולפעמים החוצפה שלהם עולה למדרגות קשות כאלו שאפילו אם היינו ביזנס היינו חייבים פשוט להציע להם לחפש מקום אחר.
  • Microsoft Internet Explorer

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    5k צפיות
    ליכטל
    @DovidStroh למעשה גם ברימון זה לא עוקף, זה בסה"כ גורם שדף הבית יהיה גוגל ולא clearch אבל ברגע שאתה מבצע חיפוש אתה מיד מועבר ל-clearch.
  • שחזור סיסמה להגדרות סינון

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    999 צפיות
    baruchB
    מצדיק פנייה למערכת פניות....
  • אני רק שאלה...

44
    0 הצבעות
    44 פוסטים
    11k צפיות
    אליא
    "יצטרך". לא "יצתרך".
  • תרגום און ליין בסקייפ

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @fisher תעשו הקלטת תעבורת אינטרנט ותראו מה סגור בהצלחה
  • חסימה לפי רשימת אתרים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @rzi האם גם הגדרתם שכל האתרים יהיו סגורים, או שרק מלאתם רשימה ? והאם עשעיתם שמירה אחרי ההגדרה ? (לפעמים דברים קטנוניים כאלו מעכבים...)
  • תוסף כרום התראות מייל

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    אפשרה להוריד תוספים לכרום מהפורום הישן מצורף קישור http://code.613m.org/viewtopic.php?f=10&t=1663
  • מחיקת פניות כבחירה מרובה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    921 צפיות
    DovidStrohD
    @Dasi http://forum.netfree.link/topic/88/הצעת-ייעול-בנושא-סגור-פניה
  • יוטיוב נקי

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    6k צפיות
    נ
    @מרדכי אמר ביוטיוב נקי: הבעיה הופיעה שוב גם אצלי לא עובד
  • פייסבוק

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    3k צפיות
    עילוםע
    @DovidStroh אמר בפייסבוק: @nyb אמר בפייסבוק: יש אופציה לפתוח דף מסוים לצפיה כמו ביוטיוב? אני לא חושב שנטפרי ישקיע בזה כל כך מהר מאחר (שאם אתם מכירים בפייסבוק [אני מקווה שלא ...] תדע ) שבכל עמוד יש המלצות וכו' והיה צריך פיתוח אינטנסיבי כדי לסנן (בדיוק כמו ביוטוב ...) למרות שאתה יכול לומר שבדיוק כמו ביוטוב השקיעו אז הם גם צריכים להשקיע זה - אני לא חושב כך - 1. הרבה פחות מהקהילה שלנו צריכים את זה, 2. יש חלופות להחלקים שרוב מי שכן צריך את זה צריך. אם כבר פייסבוק יותר אנשים צריכים את הוואטסאפ וזה עדיין לא סודר
  • רוצה לקנות נט-סטיק שיהיה לי טוב כאן בארץ עם 019-נטפרי.

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    חסידיש פלוסח
    @frize37 פניתי אליך במייל... מציק נורא שאין הודעות פרטיות..
  • הכרטסת של נטפרי

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    5k צפיות
    למדן וידעןל
    @frize37 אמר בהכרטסת של נטפרי: לפי מה שאני רואה אתר jdn לא עובד כלל סינון.... נראה ששינו את זה, לידיעה.
  • ווטסאפפ על מחשב עם נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    952 צפיות
    חסידיש פלוסח
    וואצפ לא פעיל בנטפרי בשום צורה שהיא.
  • גימייל לא עובד

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות