• פרסומות בג'ימייל

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    dLiveD
    @מרדכי הייתה פה אי הבנה. מה שכתבו על פרסומות התכוונו לפרסומות שמגיע מגוגל. @GolanArt כתב שאפשר לתבוע - כי הוא חשב שמדברים על פרסומת ששולחים ישירות למייל (כלומר שאני אשלח לך ישירות).
  • חריגה תמונה לא נשלחה

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    עצם העובדה שהרוב המכריע של הלקוחות בכלל לא מכירים את ההגבלה, אומר שזה נותן הרבה יותר תמונות משימוש סביר רגיל...
  • שליחת הודעה פרטית למשתמש בפורום

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    מרדכימ
    @מיציבושי תגיד לי ראית את זה? ואת זה?
  • תקלה במשלוח גימייל (#76989) מכירים עזרה בדחיפות

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    נ
    לי זה גם קורה הרבה אני ב RL ודפדפן כרום
  • עדכון לתוכנה WIFREE גירסה v1.10.1

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    974 צפיות
    ?
    יש בזה עוד יתרונות כי לי זה לא עשה בעיות ב"ה וזה עובד מצוין האם יש מה לעדכן כמו בקודמים
  • נושא זה נמחק!

34
    0 הצבעות
    34 פוסטים
    12k צפיות
  • מעוניינים להתנדב? נטפרי מעוניינת להיעזר בכם!

15
    13 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    ezraE
    מה עם אפשרות של הקשת נושא הפניה והשארת טלפון (כמו שיש במוקד היעוץ של האינטרנט) וכל אחד יקבל הודעה או צינתוק וכדו' לפי הנושא אליו הוא נרשם.
  • הסיסמא של האיזור האישי היא לא אותה סיסמא של...

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @loters הסיסמא היא כמובן לא אותה סיסמא, אחרת מה הועילו חכמים בתקנתם. אם אכן לא הגדרת סיסמא מיוחדת לדף (כדבריך) זה מצדיק פניה במערכת הפניות.
  • חבילות גדולות יותר עבור סים 019

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    חסידיש פלוסח
    @5566NEWbrs מסתמן שהוא צדק. ועוד הרבה מעבר. ב-30 ימים האחרונים השתמשתי 19.5GB, בהתחשב בעובדה שלפחות שבוע שלם מאותם הימים, לא הייתי בבית... בקיצור, אני חייב חבילה של 25GB לפחות.... למעשה, זה לא נראה משהו שכרוך בביוקרטיה מסובכת, היות שלנטפרי יש כבר קשר עם 019, רק שצריך לומר ל019 שיכניסו את נטפרי גם בחבילות גדולות יותר... לא משהו שצריך ליצור יש מאין.. @administrators פליזזזזז, זה דחוף... יישר כוח גדול!
  • איך מצטרפים לנטפרי?

36
    5 הצבעות
    36 פוסטים
    8k צפיות
    למדן וידעןל
    @ezra אכן זה יעזור, אך מיותר להפנות לאתר שלא קיים, נכון? כמו כן ישנם כאלו שמבינים נושא ובסה"כ צריכים לראות את נתוני המחירים ולהזמין אצל הספק שמתאים שלהם.. והנתונים קיימים בסה"כ להפנות אותם ולתת להם דרך התקשרות (פעילה..) לספק.
  • בקשר למחיר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    798 צפיות
    למדן וידעןל
    @שולמית3050 המחירים של חברת פלאפון (RL) עדיין לא מופיעים בויקי המצוטט כאן, נראה שפלאפון עדיין לא החליטו.
  • שליחת סמס מהמחשב

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @שואף אמר בשליחת סמס מהמחשב: שלום יש דרך לשלוח סמסים מהמחשב עם נטפרי? תודה תוכל לפנות אלי ל urivpn@gmail.com יש לי חבילות SMS נכנס וגם יוצא.
  • בעיית טעינה של JDN בכרום

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    frize37F
    @מרדכי @למדן-וידען גם אצלי עובד הרענון. אבל כל פעם חוזר מחדש....
  • פורום אוצר החכמה

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    3k צפיות
    טרוצערט
    @malo4000 אמר בפורום אוצר החכמה: @איש-וילנא יש את פורום לתורה רמה מאוד נמוכה ביחס לאוצר החכמה
  • בקשת עזרה להורדה

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    3k צפיות
    מרדכימ
    @יעקב-ישראל הסתדרת לבסוף?
  • נושא זה נמחק!

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    66 צפיות
  • עמוד הבית באליאקספרס - יש תמונות בעייתיות

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    frize37F
    @למדן-וידען ונראה לי שככה אמר לי בזמנו רונן....
  • מכירת נטסטיק דור 3.5

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    4k צפיות
    frize37F
    @מיציבושי @יעקב-ישראל לפנות במייל
  • תגית חדשה - בזבוז זמן

43
    9 הצבעות
    43 פוסטים
    11k צפיות
    ?
    יש בעיה עם נטפרי תעשה כאלו דברים אני לא יודע כמה יצטרפו כי כמו שכבר אמרו כאן שהרבה אנשים כשהם משלמים לאינטרנט הם רוצים לקבל את כל מה שהם יכולים לקבל ע"ז וקשה לוותר ולומר שאני משלם כמו ההוא והוא יש לו הכל ואני רק מייל ובפרט כשמדברים מנטפרי הרי כל אחד אומר שהוא לא רוצה לחסום כלום כי ממילא אי אפשר ב"ה להיכשל בכלום ולמה להגביל את עצמי שאם פעם אולי אצתרך אז אני יהיה חייב לשלם ואני אשאר תקוע וכדו' לכן חשבתי על רעוין טוב שאפשר לעשות תגית רק לדברים נחוצים וכל הדברים האחרים יהיו פתןחים רק בבין הסדרים וכדו' כמה חצאי שעות ביום מה אתם אומרים על זה ???
  • הקומזינג - הוידאו שלא נפתח בקול חי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    937 צפיות
    frize37F
    @טובי פתוח http://www.93fm.co.il/video-live.html