נדהמתי מכמות התמונות שנטפרי מפספס. קיים ברשותי אוסף הזוי. התאכזבתי.
-
פוסט זה נמחק! -
@חיוך זה מן הסתם תמונות שנשמרו במחשב כשגלשו בו לא דרך נטפרי. אפילו כמה דקות שהאינטרנט לא דרך נטפרי יכולות להביא למחשב המון תמונות לא טובות, ולא רק בדפדפן, אל במערכת ההפעלה שמורידה המון דברים, כל מיני אפליקציות וכו' וכו'.
-
זה בהחלט כיוון חשיבה הגיוני
בהחלט יכול להיות שיש תמונות במטמון צד לקוח@חיוך אתה יכול לנקות מטמון בכרום
אם כי קח בחשבון שהאינטרנט יהיה איטי בכל כניסה ראשונה שלך לדף -
מה שמדהים שהמחייך אפילו לא טורח לבדוק מה ענו לו
רק זרק את האשפה והלך
-
הולך לו בן-אדם במשעולי האינטרנט, מנסה להתחזק ומצטרף לנטפרי. לצערו, התאכזב קצת מהאיכות לעומת מה שציפה.
הגיע הבן-אדם לפורום והביע את אכזבתו.
אתה מתריס! מוכר לוקשים! מספים! זורק אשפה! איזה כינויים יפים... למה?
מנגד, הנהלת נטפרי מגיבים עניינית. התאכזבת? אדרבה, אנחנו רוצים להשתפר. אנא, עזור לנו.התגובות המתריסות לא עוזרות באמת להשתיק טרולים אבל הן כן משתיקות אנשים תמימים שמדווחים על בעיות, אולי במקום הלא נכון או בצורה לא כל כך נכונה. וחבל... טוב שהתגובות מההנהלה נראות אחרת ומאזנות קצת את התחושה.
ולעצם העניין, גם אני נתקלתי כמה פעמים בפספוסים בבדיקת התמונות, אבל הציפיות שלי נמוכות יותר אז התאכזבתי פחות ופשוט דיווחתי. (אני סולח מראש לכל המתקיפים, אז קדימה, אפשר להתקיף חופשי...)
-
@וידאל אמר בנדהמתי מכמות התמונות שנטפרי מפספס. קיים ברשותי אוסף הזוי. התאכזבתי.:
מה שמדהים שהמחייך אפילו לא טורח לבדוק מה ענו לו
בטח שהוא בודק, עם הניק האמיתי שלו.
-
פוסט זה נמחק! -
@memgd אמר בנדהמתי מכמות התמונות שנטפרי מפספס. קיים ברשותי אוסף הזוי. התאכזבתי.:
מנסה להתחזק ומצטרף לנטפרי. לצערו, התאכזב קצת מהאיכות לעומת מה שציפה.
נתקלת בעוד מישהו שמאוכזב מהרמה הרוחנית של סינון התמונות?
יש לי הרגשה (וזאת רק הרגשה) שהמאוכזב הזה בד"כ מתאכזב פה (עם הניק המקורי) דווקא על רמת הסינון הקשוחה של נטפרי...נ.ב. ה'מתחזק' שלך ערך אוסף של כל מה שנתקל בו שלא נחסם, ובמקום לדווח הוא שומר אותו בכספת. נו באמת.
-
@חיוך אמר בנדהמתי מכמות התמונות שנטפרי מפספס. קיים ברשותי אוסף הזוי. התאכזבתי.:
תמונות בעייתיות בכל קנה מידה, ונטפרי מפספס שוב ושוב. ממש חבל
מסכן!
איזו התקפה!
אז כבר הסבירו לך מה אפשר לעשות, רק שא' קטנה:
אם אתה מאוכזב מאוד למה קראת לעצמך חיוך???
זה פשוט מנוגד!
אא"כ ציפית שהוא יעלה לך אחרי קריאת התגובות, מה שבטוח-התבדת... -
@memgd בא נעשה סדר
מסתובב לו אדם במשעולי האינטרנט ויום אחד ברגע של שיעמום הוא מחליט לפתוח 2 ניקים חדשים למען הרבות אקשן במשעולי הפורום.
הלוא הם ידידנו @חיוך ו @חח
חיוך נשלח למשימה כשחח נשאר לגיבוי למקרה שירצה גם ללבות את התבערה בצורה תמימה כביכול.
עכשיו לגופם של דברים
לו הייתה כוונת המבעיר להאיר היה כותב משהו בסגנון "חשוב להביא לתשומת ליבכם כי ישנם תמונות שמתפספות" וכדו'
אז אני מניח שאיש לא היה מגיב בצורה תוקפנית זאת כמובן אחרי הנחת סלב על כך שעשה זאת בפורום ולא במערכת הפניות...
אה.. רגע...
הוא בכלל לא בנטפרי אז מאיפה הוא יידע שיש כזה דבר מערכת פניות ומערכת לדיווח על תמונה לא ראויה....
לא משנה
הוא השתמש בשפה משתלחת כמו התאכזבתי, הזוי, נדהמתי, מפספס שוב ושוב, בכל קנה מידה
זה סגנון שמתאים למאמר פובליציסטי בצהובון חרדי קלאסי במרשתת
כאן הוא סיים את תפקידו ההיסטורי בשיפור שירות הסינון של נטפריכל זה לפני שהתייחסנו לעניין המביך של האוסף...
-
@386 אמר בנדהמתי מכמות התמונות שנטפרי מפספס. קיים ברשותי אוסף הזוי. התאכזבתי.:
@חיוך אני כבר כמה שנים עם נטפרי בשימוש יומיומי אני זוכר רק תמונה אחת שהיתה בעייתית ועוד כמה תמונות שאפשר להתווכח על הבעייתיות שלהם. ואני לא היחיד..
כמו שכבר כתבו אולי תשלח פניה:)גם אני
-
@וידאל
מבלי להיכנס לנושא שבו מדבר האשכול (שכבר התייחסתי אליו לעיל).
אתה כותב דברים בבטחה. ואיני יודע מנין לקחת זאת.
מנין לך ש-@חיוך ו-@חח זה אותו בנ"א ?
ומנין לך ש-@חיוך לא גולש בנטפרי ?חבל להתקיף בצורה בוטה, על בסיס מידע בלתי מבוסס.
-
@ליכט אמר בנדהמתי מכמות התמונות שנטפרי מפספס. קיים ברשותי אוסף הזוי. התאכזבתי.:
@וידאל
אתה כותב דברים בבטחה. ואיני יודע מנין לקחת זאת.
מנין לך ש-@חיוך ו-@חח זה אותו בנ"א ?זה הימור ותחושת בטן על בסיס זה ששתי המשתמשים נרשמו בו זמנית והקרבה הרעיונית בין חיוך לחח (שניהם מתארים כנראה את המצב רוח בו היה שרוי מיודענו באותו רגע)
שים לב שהם גם מתחברים באותו הזמן פחות או יותר למערכת...ומנין לך ש-@חיוך לא גולש בנטפרי ?
גם תחושה וגם מכך שהוא מצא מלא תמונות לא ראויות דבר שכידוע לכל המשתמשים פשוט לא נכון
חבל להתקיף בצורה בוטה, על בסיס מידע בלתי מבוסס.
אשמח להתבדות ולמחוק את מה שכתבתי
-
באתי להחזיר לכם את ה'חיוך'.
תגידו מה שתגידו, תלכלכו, תשמיצו, תכנו טרול, קשקשן, זורק אשפה, משמיץ...
תפרשנו, תנתחו, תחברו ביני לאחרים, תעשו עלי מחקר.
אני את שלי אמרתי, ואם מישהו ירצה יש לי הוכחות, ורק בגלל זה שמרתי את האוסף...
ותודה למברכים, למקללים, למשמיצים, למגנים {מלשון גינוי} ולמגנים {מלשון מגן}...
לכולכם יחד, שבת שלום
ו ל@וידאל היקר והחשוב מכולם. בדיוק בגלל שלא תאמין להמון ולתוכן, רק בגלל שכמותך אספתי.
אנשים משלמים ורוצים תמורה! -
@חיוך טוב..
אולי אני יתחיל לאסוף את הלכלוך מהרחוב כדי להוכיח לעיריה כמה העיר מלוכלכת....
רעיון -
@וידאל בהצלחה. אם העיריה הייתה מקבלת ממך כסף רק כדי להגן עליך מנחשים, והיית מגלה 7 נחשים סביב ביתך, גם היית מגיב כך?
קודם טרול, אח"כ לא מאמין, ועכשיו סתם נהנה לצחוק על האוסף... תכף תמצא שגיאת כתיב ותתלבש עליה, ולבסוף על הכינוי העלוב 'חיוך' למה לא 'חידלון'...? -
-
כשזה תמונה אחת עם בעיה קלה שולחים דיווח, כשזה בלי סוף מנסים להבין מה קורה.
לא כך?
שבת שלום -
@חיוך תאמין לי שלשלוח לנטפרי ולשאול אותם למה זה
ייתן לך יותר מידע על מה קורה מאשר פוסט בפורום -
פוסט זה נמחק!