פתיחת משאב חיפוש ביוטיוב לסרטונים שמאושרים בנטפרי.
-
פשוט שיהיה אפשר לחפש מה שכבר אושר ומה שלא לא
-
@nk
כבר קיים,
האתר "וידאו טוב" בכתובת https://video-tov.ml מרכז את כל סרטוני היוטיוב שפתוחים בנטפרי.ניתן לחפש סרטונים ביוטיוב באמצעות שאילתת החיפוש הזו בגוגל: site:youtube.com מילת החיפוש. או פשוט לכתוב "יוטיוב" אחרי מילת החיפוש.
לאחר שאילתת החיפוש הנ"ל, ניתן ללחוץ על לחצן של חיפוש תמונות, זה מציג את אותם תוצאות ויכולים לראות גם את תמונת הסרטון.
-
תודה אבל עדין עדיף ונוח שיהיה כבר ביוטיוב עצמו
-
@shraga מאוד חשוב לי לחפש סרטון על פי דירוג שלו ועל פי כמות הצפיות שלו, כי יכולים להיות המון סרטונים על אותו נושא, ואני רוצה לראות את הטובים והאיכותיים שבינהם ולא לבזבז את הזמן על השאר.
בעצות שהצעת זה לא אפשרי. אבל אם החיפוש של יוטיוב יפתח עם סינון תמונות ומלל בצורה הרמטית - זה יהיה אפשרי. -
@shraga וידאו טוב לא מוצלח בכלל
המנוע חיפוש שלו טיפש ומביא תוצאות מן הגורן ומן היקב
מוגבל רק ל30 סרטונים כאשר החל מהרביעי בערך אין שום קשר לחיפוש
אין שום דרך לקבל אינדיקציה על אמינות הסרטון באמצעות כמות הצפיות
קיצור אתר על הפנים
אני משתמש בו רק לסרטונים שאני מכיר כבר
אין לו שום ערך מעבר -
בעד.
מבורך. -
אני ממשששש בעד!!
רעיון פצצה!! -
@וידאל נכון מאוד, זה פשוט דפוק!
-
@רחמים אמר בפתיחת משאב חיפוש ביוטיוב לסרטונים שמאושרים בנטפרי.:
@shraga מאוד חשוב לי לחפש סרטון על פי דירוג שלו ועל פי כמות הצפיות שלו, כי יכולים להיות המון סרטונים על אותו נושא, ואני רוצה לראות את הטובים והאיכותיים שבינהם ולא לבזבז את הזמן על השאר.
בעצות שהצעת זה לא אפשרי. אבל אם החיפוש של יוטיוב יפתח עם סינון תמונות ומלל בצורה הרמטית - זה יהיה אפשרי.כשעושים לפי העצה site:youtube.com אי אפשר לדעת שתוצאות הראשונות זה מסתמא סרטונים המדורגים גבוה?
-
@יהודי-חכם לא, זה לא קשור. גוגל מסדר תוצאות לפי "בינה מלאכותית" וזה בערך כמו כותנה מלאכותית...
-
לעניות דעתי, בכוונה פיתחו המפתחים את וידאו טוב בצורה גרועה, או כמו שהתבטא @וידאל היקר 'אתר על הפנים'... כדי שלא יוכלו לבלות בו שעות רבות, ולעבור משיר לשיר ומסרטון לסרטון עפ"י הקשרים והצעות כמו ביוטיוב.
אלא רק שמי שמחפש משהו מסויים ימצא, ולא יותר.
וזאת מפני שהמוטו של נטפרי הוא שלא יהיה בילוי אלא רק שימוש נצרך, ומזה הטעם נחסמים כל המשחקים והאפליקציות שאינם מכילים תוכן גרוע אלא נטו הפגת שיעמום.
ושאפו להם על כך... -
@חיוך
אפשר למיין על פי הדירוג, ואין קשר לקישורים והצעות
לכאורה זה רק עניין של פיתוח (ושלא יחסם ע"י גוגל) -
@חיוך בשביל זה חייבים מנוע חיפוש שעובד במשהו שקרוב לשיטה רנדומלית?
זה נראה שמישהו פיתח אלגוריתם איך למצוא סרטונים לא קשורים... -
הסכמנו שצריך חוסר נוחות באתר, עכשיו השאלה עד כמה.
גם בעיני החוסר נוחות שם מוגזם, אבל לדון כמה צריך להיות נח וכמה לא, זה כמו לדון על ההוראה של לנדא שלא יהיה מקומות ישיבה בפיצה ובפלאפל.... מה יעזור להתווכח... -
המגבלות של המנוע חיפוש לא נעשו בשביל לפגוע בחוויית המשתמש אלא בגלל חוסר משאבים לפיתוח מנוע משוכלל יותר.
הגבלת ה30 סרטונים הגיעה בהוראת הרבנים. (מחפשים פיתרון מעניין גם לזה)כרגע יש מי שעובד על פיתוח המנוע, ועל שיפור המנגנון, וממה שאני יודע, יש למה לצפות.
למיטב ידיעתי המפתח היקר עשה את זה שלא על מנת לקבל פרס (והראייה שאתם בקושי יודעים מי זה)...
לגבי המנגנון חיפוש, אם יש לכם הצעות מועילות (בנוסף למה שניתן כאן) אתם מוזמנים לכתוב כאן.
(כמובן שהמגיבים יכולים גם לתרום קוד....)לשם הגילוי הנאות, יש לי קשר עם המפתח של האתר, אבל זה לא אני!
ובהזדמנות הזו באמת אפשר וצריך לומר תודה על העבר (ולקוות לעתיד....) למפתח היקר שהזיל המון זמן מזמנו היקר ומכספו על מנת שיהיה ריכוז של הסרטונים הפתוחים בגוגל בנטפרי בימים שאף אחד לא הרים את הכפפה.
ובהערת אגב, אני מבין שפותח האשכול רצה גם אפשרות להציג בחיפוש את הסרטונים שלא נבדקו עדיין, כדי שהוא יוכל לבקש לבדוק אותם. (שזה בהחלט רעיון מעניין, השאלה אם לא בעייתי)
-
לגוף נושא האשכול,
האם ניתן להגדיר שכל תוצאה שאינה פתוחה בנטפרי, לא תעלה בתוצאות חיפוש? -
@clickone אמר בפתיחת משאב חיפוש ביוטיוב לסרטונים שמאושרים בנטפרי.:
ובהזדמנות הזו באמת אפשר וצריך לומר תודה על העבר (ולקוות לעתיד....) למפתח היקר שהזיל המון זמן מזמנו היקר ומכספו על מנת שיהיה ריכוז של הסרטונים הפתוחים בגוגל בנטפרי בימים שאף אחד לא הרים את הכפפה.
אכן,
השאלה היא, איך ומאיפה יש לו את הנתונים של כל הסרטונים הפתוחים בנטפרי.
אם יהיה את הנתונים האלה, יהיה ניתן לעשות לבד חיפוש בכל הסרטונים הפתוחים בנטפרי.
(כיום כשעושים חיפוש ביוטיוב על ידי הוספת הוספת השאילתהSITE youtube כל התוצאות הראשונות, או חסומות או שלא פתוחות) -
@מאןדהו אתה מפתח תוכנה?
הוא משיג את הנתונים בדרך תיכנותית, ומנתח את התוצאות בדרך תיכנותית.אם אתה מפתח אפשר אולי שתנסה לפתח בעצמך את המנגנון חיפוש (וזה לא כ"כ קל כי לפעמים החיפוש הוא בצורה טבעית ולא נצמד למילים כמו שהם כתובים בתיאור הסירטון), ואז יישאר לך רק להשיג את רשימת הסרטונים.
-
@clickone מה שאני הבנתי שהוא מקבל את הנתונים של הסרטונים שנפתחים מנטפרי.
ואם אכן כך, כל אחד יכול לעשות חיפוש במאגר הסרטונים ש(לכאורה) מצוי ביד נטפרי.
אם אני טועה, תעדכן אותי מאיפה הוא משיג את הנתונים? -
@מאןדהו
הוא מקבל רק את המזהה
את שאר העבודה הוא עושה לבד.
לכן שאלתי אם אתה מפתח.
גם אחרי שיש לך ביד את הנתונים הגולמיים, לעשות עליהם חיפוש זה משהו נוסף ואחר לגמרי.במילים פשוטות יותר, אם אתה מתכוון שיביאו לך קובץ אקסל של כל הסרטונים הפתוחים, אז רמת החיפוש שתהיה לך שם קיימת כבר היום באתר, למעט זה שאתה לא יכול למצוא יותר מ30 תוצאות.
אם אתה רוצה לחפש בצורה יותר מורחבת, זה לא קיים באקסל גם כיום. אלא תצטרך לעבור סרטון סרטון - ואת זה בדיוק רצו למנוע
וזה שאתה לא יכול לראות יותר מ30 תוצאות בגלל החלטה של וועדת הרבנים. (כמו שכתבתי מחפשים לעניין הזה פיתרון מעניין)