מה עושים עם בדיקת התמונות?
-
@zvizvi לא הבנת הוא התכוין לזה http://forum.netfree.link/user/frize37
-
התכוונתי לפתוח מלחמת קודש בין wim לכל השאר..
-
-
#בדיחות_מתכנתים
-
תתעוררו עכשיו בודק תמונות מלפני 2 דקות
-
@zvizvi הפורום הזה ממש מעודד אותי.
חשבתי שאני המתכנת היחיד עם הראש העקום הזה שמבלה /עובד בשעות האלו.. אחרי יום עבודה. -
@למדן-וידען או שאתה היחיד שיש לו זמן להגיב עכשיו בפורום במקום לעבוד
-
@0548543994 אמר במה עושים עם בדיקת התמונות?:
תתעוררו עכשיו בודק תמונות מלפני 2 דקות
תודה @magicode אני בטוח שידך במעל ..
-
@zvizvi אמר במה עושים עם בדיקת התמונות?:
@למדן-וידען או שאתה היחיד שיש לו זמן להגיב עכשיו בפורום במקום לעבוד
מתכנתים עובדים בין שמונה לחמש.
הם (ואני בכללם) לא החליטו עדיין איזה -
מה שהכי דפוק בזה הוא שאתה רוצה בא נגיד לקנות משהו ובגלל שזה לוקח שעה עד שנבדק תמונה אתה מחליט שלא להמשיך לקנות ואתה יוצא מהאתר, אבל התמונות כבר נשלחו (וכך יש עוד עשרות אנשים שבאותו זמן עושים דבר כזה) וזה סתם מייצר פקק בבדיקת תמונות שאין לאף אחד צורך בדבר הזה.
צריך לחשוב על רעיון שאם בן אדם יוצא מהאתר עוד לפני שבדקו את התמונות שיחזרו התמונות מהדביקה עוד בטרם שנבדקים
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
@dLive מחקתי אבל מעניין אותי מה אתה חושב על זה שכתבתי האם זה כ"כ לא נקי??????
-
@IE בא נאמר שזה לא "ייצוגי" ולא מכובד. אבל בהחלט יש הרבה אנשים שמשתמשים בהתבטאות הזו (כולל אני, במצבים מסויימים ).
-
@dLive
אני לא ח"ו אמרתי על בן אדם או על השירות של נטפרי אלא בסך הכל קראתי למצב הזה שתיארתי במילה כזו
ובמצב כזה אני חושב שזה מאוד נפוץ ככה לכתוב ואין מקום להעיר על זה ולכן גם עניתי לו שיש מי שאחראי על הדבר הזה והוא לא צריך להעיר -
@חבר אמר במה עושים עם בדיקת התמונות?:
ואני שלחתי פנייה במערכת הפניות לפני 4 ימים למה לא רואים תמונות והוספתי 3 נקודות ועדיין לא קיבלתי מענה.
גם הצילום מסך לקח לבדוק אותו כ 5 דקות
@5566NEWbrs אמר במה עושים עם בדיקת התמונות?:
@חבר
זה נראה שהתמונות כאן לא נבדקות כי הן מאתר אחר.@5566NEWbrs אמר במה עושים עם בדיקת התמונות?:
@חבר
לא יעזור הרבה חבר, זה ממפות גוגל.זה אכן מאתר אחר, אך לא ממפות גוגל (בחלק העליון של הדף זה מפות גוגל, אך התמונה ש @חבר העתיק זה מהחלק התחתון), אלא מקישור זה: http://82.80.254.47/ ונכון לעכשיו נטפרי כבר סידרו א"ז. תבדוק שוב.
-